Samling:17:30
Herr studsar tillbaka: Övertygande 4-1 mot Zenith
2018-04-21 06:36
Vander visar spänst!
Efter två matcher med poängtapp tar sig herrarna tillbaka till vinnarspåret via 4-1 mot IK Zenith. En sprudlande första halvlek la grunden till en stabil seger.

Ytterby tog intiativet direkt i matchen och spela ut hela registret, snabba passningar, spelvändningar, massor av finess och hotade hela tiden framåt. Det tog knappt 10 minuter för Vander att trycka in första efter att David snyggt spelat fram. Vander ville mer och 5 minuter senare efter en hörna så knoppade han in 2-0. Resten av halvleken fortsatte i samma stil, stort tryck mot Zeniths mål och en hel del fotbollsgodis från hemmalaget.

I andra halvlek ville nog Zenith visa att de faktiskt också kan och tog sig sakta in i matchen och jämnade ut spelet. Zenith började spela ett längre spel och tryckte ner bollar mot Ytterbys mål. Ytterby blev lite bekväma men höll emot bra fram till 75:e, då reduceringen kom. Det gav Zenith hopp och slutet av matchen blev det ett öppnare spel som till slut Ytterby kunde utnyttja. Sebbe gick på avslut och returen hamnade hos David som krutade på och stängde matchen i 90:e minuten. På övertid drev Hilding, som var riktigt bra idag, upp bollen och frispelade Steffen som fastställde slutresultatet 4-1.