SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
Herr
Romelanda UF - Ytterby IS
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 augusti, 15:00
Plats:Romevi 1 Gräs
Serie:Division 5A Herrar
Samling:14:00
Delad poäng på Romevi
2019-08-26 08:43
Lördagens derby borta mot Romelanda blev en tight och tuff tillställning, där Ytterby, trots större bollinnehav, inte lyckades stänga matchen med två man mer, utan RUF kunde i slutet kvittera och poängen delades broderligt mellan kommun-antagonisterna 

En på förhand svår match, borta mot Romelanda på trögrullat gräs, skulle visa sig bli också den jämna och spännande tillställning som man kunde förvänta sig.

I första halvlek var RUF i förarsätet målmässigt efter ett tidigt straffmål följt av kvittering efter en frispark som Sanne knoppade in och sedan ett ledningsmål igen för RUF.

Vi fick inte tillräckligt med fart i passningspelet och använde inte ytorna på ett bra sätt för att trycka fram och skapa tillräckligt med målchanser för att peta in fler bollar..


I andra halvlek ville vi öka tempot och det gav också utdelning i 55:e då bollen studsade in via en RUF-spelare och kvittering igen. Strax efter så hände det som man kunde hoppas skulle avgöra matchen i YIS favör. Två utvisningar i tät följd på RUF-spelare,  gjorde att vi kunde öka pressen ytterligare och ledningsmålet kom också genom en klockren volley av Alex i 74:e. 

Tyvärr blev det inte sista målet. RUF gjorde en heroisk försvarsinsats och med 5 minuter kvar kunde de kvittera genom straff efter en omställning vi inte lyckades styra undan.

En poäng kändes som två förlorade men trots allt så ökade vi avståndet till närmast jagande lag till 5 poäng, vilket vi tar med oss och hoppas på full pott i nästa mtch mot Hönö istället!


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 19/4 19:00
13 - 1  
Tis 16/4 20:15
5 - 0  
Fre 12/4 19:15
2 - 1  
Fre 5/4 19:00
4 - 3  
Tor 28/3 19:00
2 - 1  
Ons 20/3 19:00
2 - 0  
 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada