SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
FC Bosona - Ytterby IS
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 27 april, 19:15
Plats:Gamlestadsvallen 2 Konstgräs
Serie:Division 5A Herrar
Samling:18:00
Herr
Referat: FC Bosona - Ytterby IS
Herrseger igen: Två sena verkar vara grejen
2018-04-28 07:10, Herr
Herrlaget tog återigen en 3-poängare, nu  borta mot Bosona. Matchen slutade 4-1 till YIS efter ledning 1-0 i paus. Trots stort spelövertag så var det återigen två sena mål som avgjorde matchen.
Bosona har haft en trög start i serien och känslan i matchen var att de bestämt sig för att ge sig själva chansen och framförallt inte släppa till hemmåt. Det gjorde att YIS trots stort spelövertag gick till pausvilan med 1-0 efter mål av David och matchen levde. I andra fortsatte trycket mot Bosona och i 64:e så trodde vi att det skulle lossna ordentligt efter att Emil gjort sitt första för säsongen, 2-0. Dock stretade hemmalaget vidare och i 87:e kom en reducering vilket kunde skapat nerv i slutet med Hildings replik kom omgående och sedan avslutade Steffen målskyttet, 4-1 och mungiporna uppåt hos de rödvita! 
Noterbart är att i 4 av de 5 matcher som spelats så har Ytterby gjort 2 mål under matchernas sista 5 minuter. En trend som vi hoppas håller i sig även om det kan vara skönt för nerverna rulla in lite fler bollar även i första halvlek. 
Dagens målskyttar; David, Emil, Hilding, Steffen


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada