Herr
Referat: Ytterby IS - Björndammens BK
3 Poäng i höststarten
2019-08-18 08:56, Herr

Efter långt sommaruppehåll kom äntligen första seriematchen, med Björndammen som motståndare.

Vi tog direkt kommandon i matchen och det blev en match där vi förde spelet mot ett lågt liggande Björndammen som satsade på snabba omställningar. DIrekt i matchinledningen skulle också en av matchens huvudpersoner visa up sig, Bjrörndammens målvakt, som gjorde ett par svettiga parader.

Det dröjde ända till 40:e minuten innan Alex kunde genom en inbrytning från kanten sätta ledningsmålet, 1-0

Andra halvlek fortsatte i samma anda, mycket bollinnehav för Ytterby och ett kämpande Björndammen som fortsatte ligga lågt. Till sist blev trycket för stort och inbytte Adam kunde genom två mål under matchens sista 6 minuter fastställa slutresultatet till 3-0

Gött att vara igång och nu laddar vi om för derbyt borta mot Romelanda nästa lördag!