Herr
Referat: Ytterby IS - Hönö IS
Fullt ös mot Hönö och tillbaka i vinnarspåret
2019-09-02 07:54, Herr
Fredagens match mot Hönö blev en skön kväll på många sätt. Härlig sensommarvärme och pigga Ytterby-killar gladde publiken som fick se YIS vinna komfortabelt med 7-0.

Ytterby tog komandot direkt och tryckte på för ett tidigt lednignsmål. Dock var inte skyttet inställt riktigt bra och många av avsluten hamnade i nätet bakom mål istället. Det dröjde till minut 29 innan Sebbe kunde sätta 1-0. Hönö hade bud på några farligheter men den för dagen nykomponerade backlinjen (Emil, Oliver, Hallis , Mackan) kunde tillsammans med Adde i målet hålla rent hemåt.

Innan halvleken var slut hade också Jocke ökat ledningen till 2-0.

Direkt i andra halvlek kom matchavgörande målet, då Steffen tryckte in en straff. Efter det spelade YIS ut och kom i anfallsvåg på anfallsvåg vilket också gav utdelning och målen trillade in efterhand.

Sebbe gjorde yttterligare 2 mål och de sista strutarna stod Calle och Vander för. En skön kväll med spel som lovade gott inför fortsattäningen!