Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
Tränarna debuterar...
2017-05-23 22:16
Glad min på taktiktavlan.
Efter ett städat upptaktsmöte i tränargruppen under måndagen kommer nu den nya konstellationen tränare göra sitt yttersta för att skapa harmoni och glädje på Ytterns IP när killarna födda -11 tränar.

Det kommer bli stationsmoment med spel, lek & tävling samt teknikövningar som kommer prägla träningarna på måndagarna framöver. Vi kommer vilja ha struktur och ordning och på så vis låta träningarna vara fulla av glädje för samtliga aktiva killar. Ett stöd av de föräldrar som inte har "tränarstatus" kommer behövas i vissa moment. Samtidigt hoppas vi att Ni föräldrar vågar låta oss tränare arbeta med Era barn så att de vågar lita på gruppen & oss tränare och inte vara alltför bundna till de egna föräldrarna. 

Om någon ytterligare förälder vill vara med i gruppen av tränare är det ett välkommet tillskott.  

Även fortsättningsvis gäller för en lyckad träning att det är kläder efter väder och vattenflaska som är bra att ha under passen. Ytterskor är ett måste men benskydd och fotbollsskor inget tvång. 

Alla tränare var ense att detta kommer bli kul. Denna känsla hoppas vi överföra på killarna och så kör vi vidare därifrån. 

Väl mött på Yttern.
Lisa, Malin, Johan, Jonny, Marcus, Petter; Robert, Simon & Joacim.

Nyhetsarkiv
Träningstid v.17 - v.412019-04-10 10:53
Tränarna debuterar...2017-05-23 22:16
 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada