Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
Välkommen till en utvecklande höst med YIS p-11
2017-08-10 12:36
Dax för fotboll igen och en rolig höst tillsammans.

Ett välbehövligt sommaruppehåll i P-11 lider mot sitt slut.  Det är nu mindre än en vecka kvar tills vi ånyo får vara tillsammans, ha kul och träna fotboll på Ytterns IP. Måndag 14 augusti klockan 17:25 är det dags igen:

- Kläder efter väder.
- Fotbolls eller gymnastikskor.
- Vattenflaska.

Oavsett om ni tillbringat sommaren i Blekinge, Mjölby eller i Bleket är vi säkra på att ni nu längtar efter färgstark fotbollsträning i de röd-vit-blåa färgerna. All den träning ni själva utfört under sommaren kommer nu ge utdelning på Ytterns gräsytor. Skotträning med ”dönare” i nättaket. Passningar precist till kamraternas fötter. Kul med lek i allmänhet, fotboll i fokus och tränare som vill ge sitt yttersta för att vi tillsammans skall fortsätta utbildningen av morgondagens skatt inom nationalsporten. 

 

Varje träning är för spelaren ett inlärningstillfälle att lära sig och utvecklas inom fotboll. Vi vill gärna att Ni som föräldrar är delaktiga till denna spelarutveckling genom att stötta och heja på under träningarna. 

Vi i tränargruppen kommer behöva hjälp av de av Er föräldrar som kan vara delaktiga. Fråga hellre än inte om vi behöver någon hjälp om ni är osäkra.

 

Upplägget blir som under vårens senare del. Vi drar igång direkt klockan 17:25 och försöker fylla träningen med nyttigt innehåll på ett antal stationer. Vi skulle gärna vilja trycka på att Ni som föräldrar har en väldigt viktig roll i att stötta och uppmuntra laget under träningarna. I huvudsak är det ledarna som förklarar och ger instruktioner till spelarna under övningar. Detta som ett led i att spelarna skall bli trygga i att lyssna på budskap från ledarna och fungera med att ta budskap från andra än familj och anhöriga. Föräldrarna kan däremot under träningarna ge positiv respons till samtliga spelare på träningarna (inte bara det egna barnet). 

 

Läs gärna på om Ytterby IS Verksamhetsidé, Värdegrund och Vision. http://www.ytterbyis.nu/docs/209/4338/Presentation%20YIS%202.pptx

(powerpoint behövs). 

 

Mycket väl mött på Yttern måndag 14 augusti klockan 17:25:

- Kläder efter väder.
- Fotbolls eller gymnastikskor.
- Vattenflaska. 


Mycket varmt välkomna allihopa. 


/ Tränargruppen i P-11.
Lisa, Malin, Johan, Jonny, Marcus, Petter; Robert, Simon & Joacim.


Nyhetsarkiv
Tränarna debuterar...2017-05-23 22:16
 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada