Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
Träningen 28 april blir av.
2018-04-24 21:55
Efter att sonderat intresse bestämdes idag att träningen den 28 april blir av. Många av killarna har Vårcupen denna förmiddag men det verkar som ändå 20 st killar avser komma. Marcus och Petter håller i trådarna *GÖTT*.

Vi skall ju i dagarna övergå till att träna på måndagar. Dock är första gången isf Valborgsmässoafton och vi har inte satt upp denna dag i träningskalendern. 
Så troligtvis blir det måndag 7 maj som blir första träning i maj. Mer info kommer närmare detta datum. 

P-11 avser att vara med på sammandrag i Kärna i slutet av maj. Intresseanmälan kommer snart att presenteras och vår förhoppning är att vi skulle kunna ställa kanske 4 lag med sex spelare i varje på benen. Håll utkik i mailen och här på hemsidan samt i kalendern så kommer mer information.  

Ni som ännu inte prenumererar på  kalender kanske kan hitta till sportadmins app för användare. Såg väldigt trevligt ut med gränssnitt och enkelt att hitta info osv. (finns som nyhet på ytterbyis.nu hemsida).

Endast 4 spelare har ej svarat på kallelsen som kom ut i helgen. Det e så himla bra, då vet vi att vi når ut med vår information. Vi vill även passa på tacka för den feedback som Ni lämnat efter föregående utskicket. 

Killarna skall få utvecklas och framförallt ha det kul med fotbollen, ni hjälper oss ledare att skapa rätt stämning genom att vara positiva vid träning och tala gott om att åka och träna. En puschande förälder vid sidan av planen (eller på om det behövs) är kanske den bästa förutsättningen att skapa den där glöden för barnen att vara med.  

Nu kör vi, tillsammans, hela vägen till sommaruppehållet... 

Vår hälsning till Er / Tränarna. 


Nyhetsarkiv
Träningstid v.17 - v.412019-04-10 10:53
Tränarna debuterar...2017-05-23 22:16
 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada