Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
Väkommen till Ytterby IS

Ytterby IS bildades den 1947 och är Kungälvs största fotbollsförening, med verksamhet för alla åldrar och kön. Det finns även en motionssektion som ängar sig åt boule, gymnastik och annan träning 

Föreningen har ca 750 aktiva spelare ifrån 6 år upp till seniorlag, både pojkar och flickor, ca 40 lag anmälda till seriespel. Tyngdpunkten i verksamheten ligger på ungdomsverksamheten.

Föreningens ca 120 ideella tränare och ledare hjälper dagligen till för att våra barn och ungdomar skall få så bra fotbollsupplevelser som möjligt.

 

Föreningens hemmaplan är Yttens IP, där vi också har vår klubbstuga. Yttern är vår mötesplats och där tränar och spelar vi matcher året runt. Vi har en konstgräsplan, två 11-manna gräsplaner, ytterligare två gräsytor för 5-, 7-manna och en grusplan. Föreningens huvudsakliga upptagningsområde är Ytterby och de kommundelar i Kungälv som angränsar till Ytterby. 


Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten för att möta medlemmarnas behov och säkerställa att det finns en stabil verksamhet som skapar glädje och gemenskap för alla som söker sig till oss.

 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada