Ytterby IS
Fotboll
Välkomna till Ytterby IS P11-lag
Lekfull fotbollsträning på Ytterns IP.
Välkomna till p-11 i Ytterby IS.
Vi startade måndag 24 april 17.20-18.30 och kör på enligt kalendern. 

* Kläder efter väder 
* Utomhusskor (fotbollskor inget måste men förhöjer upplevelsen)
* Benskydd (bör användas) 
* Vattenflaska 

Vi ser gärna att ni anmäler er via "Bli medlem"-fliken på startsidan så vi tränare kan förbereda oss och få med nya deltagare i uppropet. 
Det här innebär inget tvång till medlemsskap utan barnen får testa på och sen om ni inte vill fortsätta meddelar ni bara kansliet detta. 

Tveka inte kontakta Ytterby IS eller någon av tränarna om Du har frågor. 

Varmt välkomna!


Ändrad träningstid för P-11 från vecka 41.
2017-09-29 15:42

Hej alla p-11.

 

Först och främst:
- Hälsa alla killarna att de är riktigt riktigt duktiga (fett bra).

 

Vi tränare talade senast om att det skett en markant förändring sedan vi startade i våras. Vi upplever att det är bättre ordning och det är vår förhoppning att vi kommer fortsätta utvecklas ytterligare gemensamt i truppen.

 

Vecka 41 uppdateras träningstiden för oss och vi byter från måndag till lördag. Vi kommer starta 10:25 med upprop 5 minuter innan träningen och sedan har vi en timme som vi kan köra i hallen. Kontrollera gärna själva i kalendern.

Förändringen i träningstid föranleds av att många lag vill ha access till hallen och vår tid på måndagar som sammanföll med utomhusträningens ej längre var tillgänglig.

Vi hoppas inte den nya tiden kommer inverka negativt på deltagandet vid träningarna. Mer vinterberoende sporter kanske kommer pocka på dörren men vi tror att även fotbollen lockar.  

 

De senaste tillfällena har vi varit mellan 32 & 40 st spelare på träning, vi har ca 50 stycken som är anmälda via hemsidan. Vi önskar gärna att Ni som inte anmält Er via hemsidan gör så.

 

Som förälder/anhörig, kom gärna fram och hjälp till på träning om det behövs. Har ni frågor eller synpunkter finns vi tränare på plats, tillgängliga, innan och efter träning.

 

Vi syns på Yttern!

 

Tränargruppen för P-11. 

Föräldrainformation ges under träningen 21 augusti
2017-08-20 18:00
Gå åt pipan eller dansa efter någons pipa... Med struktur och har kul tuffar vi på fram emot jul.
Efter föregående träning och skriftlig föräldrainformation tänkte vi, med stöd av SMHI, hålla en enklare information till Er föräldrar som sluter upp på Yttern detta träningstillfälle. 

Ni behöver inte vara förberedda utan vi i tränargruppen tar hand om killarna och Ni får en något fördjupad information om hur upplägget kommer att vara resterande höst med pojkar 11. Hur önskemål och planering ser ut från oss tränare och hur vi kan komplettera varandra för en så rolig och givande höst som möjligt. 

Vi har i dag haft ett möte i tränargruppen och vi vill gärna presentera lite tankar osv som vi har med träningarna under kommande höst. Så slut gärna upp i morgon,  21 augusti, 17:25 startar vi, så fortsätter vi på den inslagna vägen för killarnas fotbollsutveckling. 

Läs gärna föregående nyhet om du inte redan gjort så. 
http://www.ytterbyis.nu/nyheter/?ID=182045&NID=340729 (Välkommen till en utvecklande höst med YIS P-11)

Väl mött från tränargruppen! Välkommen till en utvecklande höst med YIS p-11
2017-08-10 12:36
Dax för fotboll igen och en rolig höst tillsammans.

Ett välbehövligt sommaruppehåll i P-11 lider mot sitt slut.  Det är nu mindre än en vecka kvar tills vi ånyo får vara tillsammans, ha kul och träna fotboll på Ytterns IP. Måndag 14 augusti klockan 17:25 är det dags igen:

- Kläder efter väder.
- Fotbolls eller gymnastikskor.
- Vattenflaska.
Välförtjänt sommaruppehåll för P-11
2017-06-13 15:49
Ta med fotbollen på sommaruppehållet.
Efter träningen den 26 juni kommer det bli ett välförtjänt sommaruppehåll och p-11 samlas åter måndag den 14 augusti. 

Ta chansen och nöt lite med fotbollen under sommaruppehållet...
  • Passningar med bägge fötterna (med adress)
  • Skott (brukar bli extra kul om de vuxna säger barnet skjuter hårt)
  • Nickar (kasta inte bollen på näsan)
Men framförallt ha kul och lek, gärna med en boll närvarande. 

Det går fortfarande bra för nya spelare att komma ner och ansluta, ingen föranmälan krävs. I lugn och ro kan ni sedan fylla i anmälan via hemsidan. 
Om någon förälder vill vara med på tränarsidan går det också bra kontakta någon av oss redan aktiva. Vi behöver någon ytterligare och all hjälp är välkommen. 

Vi ses ju två träningar till och efter det önskas Ni ha en skön sommar.
/Tränarna

Tränarna debuterar...
2017-05-23 22:16
Glad min på taktiktavlan.
Efter ett städat upptaktsmöte i tränargruppen under måndagen kommer nu den nya konstellationen tränare göra sitt yttersta för att skapa harmoni och glädje på Ytterns IP när killarna födda -11 tränar.

Det kommer bli stationsmoment med spel, lek & tävling samt teknikövningar som kommer prägla träningarna på måndagarna framöver. Vi kommer vilja ha struktur och ordning och på så vis låta träningarna vara fulla av glädje för samtliga aktiva killar. Ett stöd av de föräldrar som inte har "tränarstatus" kommer behövas i vissa moment. Samtidigt hoppas vi att Ni föräldrar vågar låta oss tränare arbeta med Era barn så att de vågar lita på gruppen & oss tränare och inte vara alltför bundna till de egna föräldrarna. 

Om någon ytterligare förälder vill vara med i gruppen av tränare är det ett välkommet tillskott.  

Även fortsättningsvis gäller för en lyckad träning att det är kläder efter väder och vattenflaska som är bra att ha under passen. Ytterskor är ett måste men benskydd och fotbollsskor inget tvång. 

Alla tränare var ense att detta kommer bli kul. Denna känsla hoppas vi överföra på killarna och så kör vi vidare därifrån. 

Väl mött på Yttern.
Lisa, Malin, Johan, Jonny, Marcus, Petter; Robert, Simon & Joacim.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 17/10 11:23 
Hem, 10/10 11:24 
Hem, 29/09 15:48 
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER