Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
Välkomna till Ytterby IS P11-lag
Lekfull fotbollsträning på Ytterns IP.
Välkomna till p-11 i Ytterby IS.
Vi startade måndag 24 april 2017 och kör på enligt kalendern. 
Kalendern är det som gäller och detta kan komma att uppdateras. 

I år (2018) är det spel 3 mot 3 som är i fokus. Vi planerar för fyra sammandrag utomhus. Två st på våren och  två st på hösten. Träningarna är oftast uppbyggda med skill-stations, mycket bollkontakt och spel 3 mot 3.  

Läs på i vår kalender om när vi tränar. 

* Kläder efter väder 
* Utomhusskor (fotbollskor inget måste men förhöjer upplevelsen)
* Benskydd (bör användas) 
* Vattenflaska 

Vi ser gärna att ni anmäler er via "Bli medlem"-fliken på startsidan så vi tränare kan förbereda oss och få med nya deltagare i uppropet. Gör detta redan INNAN första träningen, då får Ni också information i ex mail med kort varsel. 
Det här innebär inget tvång till medlemsskap utan barnen får testa på och sen om ni inte vill fortsätta meddelar ni bara kansliet detta. 

Tveka inte kontakta Ytterby IS eller någon av tränarna om Du har frågor. 

Varmt välkomna!


Sommaruppehåll vecka 25 till vecka 32
2018-06-05 13:43
Sommaruppehåll från vecka 25 till vecka 32.
Hej gott folk.

Sommaruppehåll blir i år mellan vecka 25 till vecka 32. Detta betyder att det blir ingen träning den 18 juni och ej heller under hela sommaren till vi åter drar igång den 13 augusti. 

Anledning att den 18 juni uteblir är att fotbollskolan är igång då.

Således är sammandraget den 16 juni på Romevi (för de som anmält sig) den sista aktiviteten i juni för p-11.

Glöm nu inte att ta fram bollen minst en gång per dag under uppehållet och trixa, kasta och fånga. Hoppa på ett ben, spring fram och bak samt i sidled... Helst samtidigt. 

Var aktiva med killarna och visa de hur det skall gå till. Ha trixningmästerskap och skjut prick. Men det skall vara lekfullt och inte exkluderande. 

Vi tränar som vanligt den 11 juni. Sammandrag (för anmälda) 16 juni. Uppehåll och ses igen 13 augusti. 

Prenumerera på kalender via denna hemsida OCH ladda ner appen "sportadmin". Då minskar risken radikalt att missa information. 

Tagga. Tagga. Tagga. Era killar är fantastiska, vilken progress. 

VH / Tränarna. 

P-11 har debut för sammandrag med spel 3 mot 3
2018-05-23 21:42
Lördagen 26 maj, på Kärnavallen i Kärna, Kungälv mönstrar P-11 6 st lag, sammanlagt 36 killar gör debut i spelformen 3 mot 3. De som anmält sig har fått mail med information om sammandraget

Vi ledare ser med tillförsikt fram emot att få leda killarna i detta det första sammandraget av totalt fyra som i år är planerade utomhus för Kungälv/Ale. 

Mer info och vilka som kommer deltaga och länk till spelschema osv hittar Ni i kalendern på datumet den 26 maj. 

Varmt välkomna NI som vill komma och heja och stötta lagen. Håll utkik i mailen för strax är det dags anmäla till sammandrag i Diseröd på Romevi som är om tre helger. 

/ Tränarna.

Träningen 28 april blir av.
2018-04-24 21:55
Efter att sonderat intresse bestämdes idag att träningen den 28 april blir av. Många av killarna har Vårcupen denna förmiddag men det verkar som ändå 20 st killar avser komma. Marcus och Petter håller i trådarna *GÖTT*.

Vi skall ju i dagarna övergå till att träna på måndagar. Dock är första gången isf Valborgsmässoafton och vi har inte satt upp denna dag i träningskalendern. 
Så troligtvis blir det måndag 7 maj som blir första träning i maj. Mer info kommer närmare detta datum. 

P-11 avser att vara med på sammandrag i Kärna i slutet av maj. Intresseanmälan kommer snart att presenteras och vår förhoppning är att vi skulle kunna ställa kanske 4 lag med sex spelare i varje på benen. Håll utkik i mailen och här på hemsidan samt i kalendern så kommer mer information.  

Ni som ännu inte prenumererar på  kalender kanske kan hitta till sportadmins app för användare. Såg väldigt trevligt ut med gränssnitt och enkelt att hitta info osv. (finns som nyhet på ytterbyis.nu hemsida).

Endast 4 spelare har ej svarat på kallelsen som kom ut i helgen. Det e så himla bra, då vet vi att vi når ut med vår information. Vi vill även passa på tacka för den feedback som Ni lämnat efter föregående utskicket. 

Killarna skall få utvecklas och framförallt ha det kul med fotbollen, ni hjälper oss ledare att skapa rätt stämning genom att vara positiva vid träning och tala gott om att åka och träna. En puschande förälder vid sidan av planen (eller på om det behövs) är kanske den bästa förutsättningen att skapa den där glöden för barnen att vara med.  

Nu kör vi, tillsammans, hela vägen till sommaruppehållet... 

Vår hälsning till Er / Tränarna. 

Naturgräs och vardagsträningar får vänta lite...
2018-04-10 21:44
Naturgräset behöver bli grönt och frodigt...
Vintern har trots att den nu släppt sitt grepp om oss rent fysiskt lagt en besvärjelse som hindrar oss komma ut på naturgräset som planerat i vecka 17. Gräset är helt enkelt inte i form att ta emot oss och således inväntar vi klartecken från kommunen när de anser att planerna får beträdas. 
Detta kommer sannolikt inte ske under april och vi får således behålla vår lördagstid i hallen enligt vinterschemat tills vidare. 

På ledarmöte i Ytterby IS tidigare ikväll bestämdes att det blir måndagar vi i p-11 kommer träna och detta mellan 17:20-18:30 så fort som vi får klartecken men inte före vecka 18 (sannolikt inte innan 7 maj). 

Några datum för sammandrag (förmiddag eller eftermiddag med matcher för killarna på någon av de närmaste föreningarnas anläggningar). 

  • 2018-05-26 Kärnavallen (Kärna)
  • 2018-06-16 Romevi    (DIseröd)
  • 2018-09-15 Skarpe Nord (Kungälv)
  • 2018-10-06 Vimmervi (Nödinge)
Dessa datum är preliminära och vi kommer i god tid innan inventera intresse för att få till anmälningarna av rätt antal lag till respektive sammandrag. 

Har Ni frågor så maila eller ing någon av tränarna. Joacim har lite extra koll på mailen och fungerar som kontakt från kansliet. 

Vi ses på Yttern. 


En önskan under rådande förhållanden är att Ni prenumererar på lagets kalender, särskilt när det nu är lite tvära kast om vi kan komma igång måndagar eller inte...:

Följ den lämpligaste av dessa punkter för att få till koppling till en lagkalender i din dator eller mobil:
Prenumerera
Följ P-11 träningar, matcher, och andra aktiviteter direkt i din egen kalender! Om du prenumererar på P-11 kalender kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egen kalender. För att ta del av funktionen, följ anvisningar nedan.

Google & Android
Gå till din Google Kalender på datorn och klicka sedan på "Lägg till" under rubriken "Andra kalendrar" och välj där "Lägg till webbadress". Ange sedan URL: webcal://cal.sportadmin.se/?id=19229&v=a och klicka på "Lägg till kalender".

Iphone
Gå till P-11 hemsida via din mobil och sen räcker det med att klicka på den här länken. Klicka sedan på "Prenumerera" i den ruta som kommer upp.

Outlook
Om du har Outlook på datorn så räcker det med att klicka på den här länken. Då kommer en ruta upp där du väljer att "Skicka till Outlook" och trycker "OK" för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.
 

Träningsplanering, inga träningar innan april P-11.
2018-03-20 12:16
lördag den 24 är träningen för p-11 inställd pga Ytterby Cup. Men vill Ni kika på fin fotboll kanske lite matcher under helgen kan inspirera till en utflykt mot Yttern. 

Nästkommande helg, 31 mars är det också inställt då påskafton infaller denna dag. 

Så vi tar nya tag med träningar två lördagar till inomhus i "Tältet" (BILAB-hallen) den 7 & 14 april. Detta för att det med väderläget känns vanskligt börja köra på ute med Kung Bore som samarbetspartner. 

Följ kalendern för p-11 (http://www.ytterbyis.nu/kalender/?ID=182046) där uppdaterad information anslås. 

Har Ni inte registrerat Er för att träna med P-11 så gör detta omgående via "Bli medlem" på Ytterby IS hemsida.

Kontakta någon ledare via uppgifter i "truppen" om Ni har några frågor. 

Välkomna!
Kommande aktiviteter
Träning, B3, 13/08 17:20
Träning, B3, 20/08 17:20
Träning, B3, 27/08 17:20
Träning, B3, 03/09 17:20
Träning, B3, 10/09 17:20
Sammandrag, Skarpe nord (Kungälv), 15/09 07:00
Nyheter från föreningen
 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada