Ytterby IS
Fotboll
Välkomna till Ytterby IS P11-lag
Lekfull fotbollsträning på Ytterns IP.
Välkomna till p-11 i Ytterby IS.
Vi startade måndag 24 april 2016 och kör på enligt kalendern. 

Läs på i vår kalender om när vi tränar. 

* Kläder efter väder 
* Utomhusskor (fotbollskor inget måste men förhöjer upplevelsen)
* Benskydd (bör användas) 
* Vattenflaska 

Vi ser gärna att ni anmäler er via "Bli medlem"-fliken på startsidan så vi tränare kan förbereda oss och få med nya deltagare i uppropet. 
Det här innebär inget tvång till medlemsskap utan barnen får testa på och sen om ni inte vill fortsätta meddelar ni bara kansliet detta. 

Tveka inte kontakta Ytterby IS eller någon av tränarna om Du har frågor. 

Varmt välkomna!


Dax för vinteruppehåll - från lucia till sportlov.
2017-11-18 22:07
Dax för vinteruppehåll - från lucia till sportlov. 9 december sista träningen för året...
Efter en höst som saknat motstycke i utveckling hos grabbarna lämnar vi beskedet att vi kommer ta uppehåll från träningar från lucia till sportlovet. 
Vi behöver förstärkning i tränarstaben för P-11.
2017-11-10 18:54
Assistera som tränare i P-11
Vi tränare har i ett halvår nu sett materialet av ”föräldrar” som står vid sidan av planen och vi önskar att kanske två – tre till kliver fram och kan tänka sig vara med och hålla i någon övning på träningarna. På detta sätt ökar vi kvaliteten för alla barn i laget. Vi ser gärna att det finns "mammor" som förstärker för att ha ett utjämnat fokus mellan mammor & pappor. 
Ändrad träningstid för P-11 från vecka 41.
2017-09-29 15:42

Hej alla p-11.

 

Först och främst:
- Hälsa alla killarna att de är riktigt riktigt duktiga (fett bra).

 

Vi tränare talade senast om att det skett en markant förändring sedan vi startade i våras. Vi upplever att det är bättre ordning och det är vår förhoppning att vi kommer fortsätta utvecklas ytterligare gemensamt i truppen.

 

Vecka 41 uppdateras träningstiden för oss och vi byter från måndag till lördag. Vi kommer starta 10:25 med upprop 5 minuter innan träningen och sedan har vi en timme som vi kan köra i hallen. Kontrollera gärna själva i kalendern.

Förändringen i träningstid föranleds av att många lag vill ha access till hallen och vår tid på måndagar som sammanföll med utomhusträningens ej längre var tillgänglig.

Vi hoppas inte den nya tiden kommer inverka negativt på deltagandet vid träningarna. Mer vinterberoende sporter kanske kommer pocka på dörren men vi tror att även fotbollen lockar.  

 

De senaste tillfällena har vi varit mellan 32 & 40 st spelare på träning, vi har ca 50 stycken som är anmälda via hemsidan. Vi önskar gärna att Ni som inte anmält Er via hemsidan gör så.

 

Som förälder/anhörig, kom gärna fram och hjälp till på träning om det behövs. Har ni frågor eller synpunkter finns vi tränare på plats, tillgängliga, innan och efter träning.

 

Vi syns på Yttern!

 

Tränargruppen för P-11. 

Föräldrainformation ges under träningen 21 augusti
2017-08-20 18:00
Gå åt pipan eller dansa efter någons pipa... Med struktur och har kul tuffar vi på fram emot jul.
Efter föregående träning och skriftlig föräldrainformation tänkte vi, med stöd av SMHI, hålla en enklare information till Er föräldrar som sluter upp på Yttern detta träningstillfälle. 

Ni behöver inte vara förberedda utan vi i tränargruppen tar hand om killarna och Ni får en något fördjupad information om hur upplägget kommer att vara resterande höst med pojkar 11. Hur önskemål och planering ser ut från oss tränare och hur vi kan komplettera varandra för en så rolig och givande höst som möjligt. 

Vi har i dag haft ett möte i tränargruppen och vi vill gärna presentera lite tankar osv som vi har med träningarna under kommande höst. Så slut gärna upp i morgon,  21 augusti, 17:25 startar vi, så fortsätter vi på den inslagna vägen för killarnas fotbollsutveckling. 

Läs gärna föregående nyhet om du inte redan gjort så. 
http://www.ytterbyis.nu/nyheter/?ID=182045&NID=340729 (Välkommen till en utvecklande höst med YIS P-11)

Väl mött från tränargruppen! Välkommen till en utvecklande höst med YIS p-11
2017-08-10 12:36
Dax för fotboll igen och en rolig höst tillsammans.

Ett välbehövligt sommaruppehåll i P-11 lider mot sitt slut.  Det är nu mindre än en vecka kvar tills vi ånyo får vara tillsammans, ha kul och träna fotboll på Ytterns IP. Måndag 14 augusti klockan 17:25 är det dags igen:

- Kläder efter väder.
- Fotbolls eller gymnastikskor.
- Vattenflaska.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER