Ytterby IS
Fotboll
Damjunior
Damjunior 2017

Match mot stenkullen
2017-06-18 19:18

Imorgon är det dags för vårsäsongens sista match och denna spelas hemma kl 19:00 samling 17:45 motståndet vi möter är stenkullen, kallade spelare är:


Ellen

Freja

Anna

Solen

Nora

Petter

Elin

Annie

Klara

Vilma

Johansson

Jonna

Sandholt

Matilda


Ladda nu ordentligt tjejer så ser vi till att 3 poäng kommer hem till ytterby 😁⚽️💪🏼


I fiket är det Klara och Annie som är ansvariga denna match 💪🏼

Göteborgs cup är över för denna gången
2017-05-28 21:43
Hur kan man summera denna helg, jag tänkte ge mig på att försöka detta. Allt startade egentligen på onsdagen då festgruppen begav sig till affären för att inhandla maten. Redan här insåg jag att detta kommer bli helt fantastiska dagar med mycket skratt och väldigt go gemenskap. Att åka och handla med några tjejer är helt fantastiskt då det bjuds på många skratt. Nora tog ansvaret att blippa stort och valde att sätta sig i vagnen för att ha mest koll så hon får med allt på listan och alla varor som läggs ner i vagnen. När vi var klara gick vi ut från affären med 2 fulla vagnar och begav oss till yttern för att lasta in alla varor i klubbstugan. Men när vi kom dit visade de sig att det var match så vi kunde inte köra in bilen och då kom vi på den briljanta idéen med att vi tar en vagn och kör upp allt med. Jo det hade funkat perfa om vagnen hade funkat men det visade sig att det fanns en till så vi kunde utan problem köra upp den fungerande vagnen till klubbstugan och börja lasta in varorna och känna oss redo för Göteborgs Cup och 3 nätter tillsammans på yttern.

Torsdagen kom och alla tjejer började komma med flera väskor och börja pumpa upp sina sängar och bädda i ordning sin plats innan det var dags att bege oss in till Kviberg för att spela den första gruppspelsmatchen mot Qviding. Tjejerna var fullt laddade även vi ledare och vi gick in i första matchen med stort fokus och bara njöt av det härliga vädret som det bjöds på denna dag. Denna match vann vi med 3-1 genom mål av Nora, Elin och Annie. Ska även tillägga att Ellen i mål stog för många fina räddningar som gjorde att resultatet blev 3-1. Vi begav oss tillbaka till yttern med en seger och glatt humör och det skulle serveras Tacos. Vi njöt av en god mat och avslutade kvällen med att göra en tårttävling där tjejerna blev indelade i 2 lag och skulle göra var sin tårta. Dommaren i denna tävling var Mathias som dagen innan hade fyllt hela 32 år. Efter fika med tårta satte vi på en film innan det var dags att sova. 

Fredagen kom och denna dagen väntade de 2 matcher och därför var det viktigt att ladda upp ordentligt. Vi startade morgonen med en bra frukost som bland annat bestod av havregrynsgröt gjord av Elin dagen till ära. Sedan var det dags för en morgonpass som vi ägnade oss åt att öva in hörnor och skott för att bli extra skärpta till matcherna. Innan det var dags att bege sig in till Kviberg väntade en god lunch som dagen till äran var spagetti och köttfärsås. Sedan var det dags att bege sig in till Kviberg i den härliga värmen. Vi var laddade och hade tagit med oss ett tält då temperaturen stod på 24 grader. Första matchen mot Eriksberg blev det tyvärr förlust med 6-2. Men vi försökte glömma förlusten snabbt genom att äta Lakkes grymma pastasallad och kolla på F04s match och ladda upp inför nästa mot Lindome. Denna match blev det 2-2 och det vi tar med oss är att vi har gjort ett nickmål genom Pettersson och ett inläggs mål genom Emma och jobbar ikapp matchen 2 gånger då Lindome tar ledningen 2 gånger. Helt slut och knappt någon röst kvar begav vi oss tillbaka till yttern där middagen väntade och denna gången skulle de serveras Hamburgare med pommes. Kvällen avslutades med en Film i sängarna där jag tror att dom flesta som jag somnade till.

Nu kom lördagen och denna dagen var vi spellediga men som trogna Ytterby supportrar begav vi oss in till Kviberg för att heja på F02 och F04 i deras matcher. Vi hann även med att se en match med Ytterbys pojkar 02:or innan vi begav oss hem för att heja på Damerna som spelade hemma denna dag mot tvååker. När vi kommer tillbaka till yttern inser vi alla att vi har bränt oss, att det kanske inte var det bästa att vara ute i solen utan att smörja in oss flera gånger. Sedan var det dags för dagens stora aktivitet där vi hade hyrt in en uppblåsbar gladiatorerna duellen. Vi begav oss ut och försökte hålla balansen medans vi skulle slå ner motståndaren från sin plattform. Många skratt blev de. Dom stora vinnarna i detta var Pettersson och Jonna som visade sig ha den bästa balansen i laget. På kvällen blev det mys häng tillsammans med film och tjöt. Någonstans här fick jag energi och började göra charader och komma på smeknamn till oss alla vilket fick igång gänget och det bjöds på många skratt och några tror jag skrattade så mycket så dom grät. Med glädje och kramp i magen gick vi och la oss för att ladda inför kommande dag.

Söndagen skulle visa sig vara lite sämre väder men tror inte det gjorde så mycket då många av oss hade bränt oss så mycket dagen innan att vi behövde lite kallare. Denna dagen började vi packa ihop våra saker och packa ihop vårat hem för dessa dagar innan det var dags för frukost som idag blev äggröra med bacon. Vi begav oss sedan ut på en promenad för att få igång benen och huvudet igen för snart var det dags för match mot Kode. Vi begav oss in till Kviberg för att möta Kode vilket tyvärr blev förlust med 2-0. Vi åkte tillbaka till yttern där vi dukade upp all mat som var kvar från helgen och hade en gemensam avslutningsmiddag innan det var dags att säga hejdå till alla.

Vi ledare vill tacka alla goa tjejer för många skratt och härliga stunder tillsammans med er under dessa dagar. Känslan är att vi har kommit närmare varandra som lag och det kommer löna på planen framöver. Vi vill även rikta ett stort tack till alla föräldrar som har ställt upp att laga mat åt oss och hjälp till att köra fram och tillbaka till Kviberg.

Stort tack för dessa dagar Önskar
Nattha, GG och Glajdarn.
Göteborgs cup
2017-05-22 22:29
Hej!
Här kommer info om Göteborgs cup :)
Här är hålltider som gäller under dessa dagar :)
Vi har satt ut jobbpass för föräldrarna för att kunna hjälpa till med maten. Vi kommer köpa in allt så det finns på yttern. Det vi behöver hjälp med är att laga maten.

Vi kommer ta ut en kostnad på 300 kr per person för mat alla dagar och aktivitet på lördagen. Pengarna ska betalas in på samma konto som newbodyn. Alternativ att swisha till 0708954795.
Konto: 6856-888 408 838 Handelsbanken.

Torsdag!
Samling 12:30 på yttern för inkvartering och ombyte till match. Vi vill att ni har ätit ordentligt innan ni kommer till yttern.
Vi kommer åka från yttern 13:30
Matchstart 15:00 mot Qviding.
Middag på yttern kl 17:00 Kallade föräldrar: Emma Olausson, Freja Johansson, Lovisa Angberg

Fredag!
Frukost- Löser vi själva :)
Lunch 11:30 Kallade föräldrar: Elin Jalneskog, Annie Andersson, Anna Eliasson, Linnéa Lachonius.
Åker från yttern: 12:30
Match: 14:00
Mellanmål äter vi där inne som vi tar med oss från yttern.
Match: 17:00
Middag på yttern: Nora Haraldsson, Ellen Pettersson, Hanna Pettersson, Jonna Leckborn.

Lördag!
Denna dagen är vi spellediga och kommer göra olika aktiviter. Denna dagen kommer vi att åka in en sväng till Göteborg så fyll på era busskort till denna dagen.
Denna dagen kommer vi att laga maten själva under hela dagen.

Söndag!
Frukost/ brunch- fixa vi själva.
Åker från yttern: 11:00
Match: 12:30
När allt är färdigspelat beger vi oss tillsammans tillbaka till yttern för att packa ihop och käkar tillsammans som en avslutning.

Nu taggar vi järnet och har en väldigt rolig helg tillsammans.
Göteborgs cup
2017-05-19 20:07
Här kommer de nya spelschemat för Göteborgs cup ⚽️⚽️💪🏼💪🏼
Tisdag 16/5
2017-05-15 20:17
Imorgon tisdag är det dags för match igen denna gången står lekstorp för motståndet. 
Matchstart kl 20:00 
Samling kl 18:45
Kallade spelare är:
Ellen Pettersson
Emma Olausson
Freja Johansson
Hanna Johansson
Hanna Pettersson
Matilda Solbacken
Jonna Leckborn
Annie Andersson
Elin Jalneskog
Nora Haraldsson
Vilma Östlund
Klara Eriksson
Lovisa Angberg
Zsofia Ohanovits
Anna Eliasson

Fikat denna match är: Freja och Emma. Allt finns i kiosken så bara att sälja 😁

Uppstarten imorgon för F11 håller
Linnéa Lachonius
Zsofie
Anna
Klara 
Kl 17:00 på yttern för att plocka fram saker 💪🏼

Nu taggar vi järnet tills imorgon tjejer 😁⚽️💪🏼
Kommande matcher
Spelade matcher
Mån 19/6 19:00
3 - 4  
Tor 15/6 19:00
3 - 0  
Tis 30/5 19:00
1 - 6  
Tis 16/5 20:00
1 - 3  
Sön 30/4 13:00
3 - 6  
Ons 19/4 18:15
3 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER