Välkommen till Ytterby IS flickor 04

Vårt lag består av ca 30 glada tjejer och vi tar gärna emot fler. Under vår aktiva del av säsongen tränar vi fotboll minst 2 gånger i veckan.

 

För att komma i kontakakt med oss:

Nyfiken på att börja Marie Johansen 0705-214208

Kontakt för matcher Magnus Sandén 0706-886685


Vårt lagkonto i SEB: 5140 00 719 84

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att komma till Ytterby IS hemsida....Klicka här !!

Strandstädningsinfo för lördag
2017-04-19 17:02

Hej alla här kommer lite mer info om vår städdag på lördag. SMHI utlovar fint väder så soldansen har äntligen gett resultat!
Vi har Östra delen av område 34, dvs Karholmen och fram till de streck som är ritat på kartan där det står ”Referensstränder får ej städas”. (Dessa referensstränder ligger alltså i andra spetsen av det strecket så det är inget som ni behöver ta hänsyn till.)

 

Det finns en parkering anlagd några hundra meter in på själva Överön intill vägen där man kan parkera. Det är möjligt att det går att stå ytterligare närmare Karholmen längs vägen men det är osäkert.

 

Enligt instruktioner gäller att vi städar ca 4 timmar och vi har som målsättning att rensa hela området. Om det är väldigt mycket skräp blir det svårt att klara detta och ni rapporterar då in hur det gått och om det är kvar vissa delar ostädade eller ej. Så ju fler vi är ju snabbare går det! Efter eller under vore det trevligt om vi tar en gemensam fika i solen och trivs tillsammans.


Vi syns på lördag vid 10 på yttern för ev samåkning. Meddela om ni åker direkt på vår SMS grupp.


Hälsar

Lagföräldrar samt ledare

 

Försäljningsinfo spicydreams
2017-04-15 10:46
Hej alla för er som frågat kommer här länken till vår sida där man registrerar sig som kund i F04s system lägger upp två länkar då jag inte vet vilken som funkar bäst. Kopiera länken och sök fram. Har även lagt ett dokument med amma info där jag tror att länkarna är klickabara. Väl på sidan skapar ni en egen försäljningssida

https://www.spicydream.se/shop/ytterby-is-f04/


Hoppas alla nu kan sälja
Hälsar
Lagföräldrar och ledarna


Vårens försäljningsengagemang
2017-03-28 09:04
Hej alla
Vi kommer sälja kryddor i vår som en del i att få in pengar till laget. Lite förvarnande info har varit ute på Facebook innan. 

Mari (lagförälder) kommer ta med sig visningsexemplar av kryddpaketen som man har med sig vid försäljningen och det består av de 5 mest populära produkterna. Alla skall ha ett sådant paket. Dessa paket är för att visa fram produkterna och öka försäljningen, de får inte öppnas eller säljas.  Visningspaketen lämnas tillbaka till Mari efter säljperioden.

Så se till att komma ner till Yttern nu på torsdag efter träningen och fånga upp ert visningspaket samt mer info.

Hälsar

Lagföräldrarna via Maire

Viktigt att skriva under och lämna in!
2017-03-27 14:02
Hej

Från och med i år skall alla som spelar i laget vara registrerade hos förbundet för att få vara med och spela match.
För att få lov att registrera omyndiga spelare så måste målsman skriva på att det är ok så under denna veckan kommer alla spelare få med sig ett intyg som skall fyllas i och skrivas under samt lämnas åter till oss ledare så fort som det bara går så att vi kan gå och göra spelarregistreringen. Innan detta är gjort kan man inte vara med och spela matcher.

mvh

Ledarna
Nya cupregler ger ändrat engagemang
2017-03-26 11:24
Hej alla
Eftersom man från och med i år inte längre har slutspel för de yngre åldrarna kommer våra tjejer inte vara med som rapportörer på Ytterby cup nästa helg.
Däremot har vi fått ett, hitintills, ospecificerat engagemang helgen den 20-21 maj då det är sammandrag för FP 09/10 så lägg den helgen på minnet. Vi återkommer med mer info så fort den kommer.  
Kolla även av vår FB sida med jämna mellanrum. Där  harlagföräldrarna exempelvis lagt ut info om kryddförsäljning samt ev strandstädning. Strandstädningen är inte 100% säker men vi hoppas få lördagen den 22 april. Ett engagemang som ökar sammanhållningen bland tjejerna, föräldrar och ledare som dessutom ger pengar i kassan.

Hälsar ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ytterby Idrottssällskap, 12/04 10:02 
Ytterby Idrottssällskap, 06/04 15:34 
Ytterby Idrottssällskap, 03/04 14:47 
Ytterby Idrottssällskap, 23/03 12:22 
Ytterby Idrottssällskap, 13/03 10:40 
Ytterby Idrottssällskap, 07/03 11:04 
 
PLATINASPONSORER
 
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada