Ytterby IS
Fotboll
F04
Välkommen till Ytterby IS flickor 04

Vårt lag består av ca 30 glada tjejer och vi tar gärna emot fler. Under vår aktiva del av säsongen tränar vi fotboll minst 2 gånger i veckan.

 

För att komma i kontakakt med oss:

Nyfiken på att börja Marie Johansen 0705-214208

Kontakt för matcher Magnus Sandén 0706-886685


Vårt lagkonto i SEB: 5140 00 719 84

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att komma till Ytterby IS hemsida....Klicka här !!

Sommarlov med egen träning
2017-07-02 22:10
Först och främst vill vi tacka alla tjejer samt medföljande supportrar för några fantastiska fotbollsdagar i Kalles kaviar cup i år. Både spelet, humöret och till och med vädret var med oss. Det blev en massa härliga matcher med tjejer som utvecklats enormt den senaste tiden. Nu vilar vi några veckor och återkommer senare om när vi startar igång igen. Glöm inte att hålla igång under uppehållet som hjälp har ni träningsschemat.
Med på Kalles kaviar hade vi en fantastisk fotograf i form av Johan Pålsson som tagit fantastiska bilder från cupen. Gå in på länen nedan och njut av bilder som tar fram minnen. Är det någon bild ni inte vill skall finnas i vår privata folder får ni kontakta Johan har han sagt.
Ha nu ett underbart sommaruppehåll hälsar vi er alla våra fantastiska tjejer.

Kalles Kaviar cup gruppindelning samt gruppspelstider
2017-06-27 20:46
För slutspel hänvisar vi till cupsidan som ni finner länk till ovan.
 
Resan till Kalles Kaviar cup-äventyret börjar
2017-06-18 21:32
Hej alla
för att skapa gemenskap och trivsel från start tänkte vi låta tjejerna och Marie (ledare) ta sig med tåg och buss till Kungshamn i år. Alla tjejer skall ju ha fått ett kort som gäller i hela regionen så det kommer inte kosta något. Vårt skrymmande bagage kastar vi in Per Arnes, Magnus samt Johans bilar. Vi tar endast med oss något lätt att äta på vägen samt ett glatt humör.
Färdplanen är som följer:
Vi samlas senast 0840 vid Ytterby station för att packa in alla tunga saker i bilarna.  Tåget avgår 09:00 till Munkedal där vi byter till buss 860 till Kungshamn. Vi beräknar vara framme 11:40 i god tid innan första matcherna.

Vi kommer att gå ut med en kallelse till detta i början av veckan  dels för att försäkra oss om att alla fått info men också för att se att alla kommer upp till cupen.

Hälsar Ledarna
Strandstädningsinfo för lördag
2017-04-19 17:02

Hej alla här kommer lite mer info om vår städdag på lördag. SMHI utlovar fint väder så soldansen har äntligen gett resultat!
Vi har Östra delen av område 34, dvs Karholmen och fram till de streck som är ritat på kartan där det står ”Referensstränder får ej städas”. (Dessa referensstränder ligger alltså i andra spetsen av det strecket så det är inget som ni behöver ta hänsyn till.)

 

Det finns en parkering anlagd några hundra meter in på själva Överön intill vägen där man kan parkera. Det är möjligt att det går att stå ytterligare närmare Karholmen längs vägen men det är osäkert.

 

Enligt instruktioner gäller att vi städar ca 4 timmar och vi har som målsättning att rensa hela området. Om det är väldigt mycket skräp blir det svårt att klara detta och ni rapporterar då in hur det gått och om det är kvar vissa delar ostädade eller ej. Så ju fler vi är ju snabbare går det! Efter eller under vore det trevligt om vi tar en gemensam fika i solen och trivs tillsammans.


Vi syns på lördag vid 10 på yttern för ev samåkning. Meddela om ni åker direkt på vår SMS grupp.


Hälsar

Lagföräldrar samt ledare

 

Viktigt att skriva under och lämna in!
2017-03-27 14:02
Hej

Från och med i år skall alla som spelar i laget vara registrerade hos förbundet för att få vara med och spela match.
För att få lov att registrera omyndiga spelare så måste målsman skriva på att det är ok så under denna veckan kommer alla spelare få med sig ett intyg som skall fyllas i och skrivas under samt lämnas åter till oss ledare så fort som det bara går så att vi kan gå och göra spelarregistreringen. Innan detta är gjort kan man inte vara med och spela matcher.

mvh

Ledarna
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER