Ytterby IS
Fotboll
F05
Välkommen till hemsidan för YIS F05
Hela gänget
Är du nyfiken på att prova på fotboll i vårt härliga gäng? 
Då är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare.
Nu är vårsäsongen 2018 igång!
2018-01-21 15:00
Nu har vi kört igång med träningarna inför säsongen 2018!
Se till och gå in på kalendern för att hitta träningsdagar och tider. 


Tjejernas årliga Plakat
2016-12-14 14:43
 
Första seriematchen avklarad!
2016-04-18 09:13
Det var 9 spända och glada Ytterbyklädda tjejer som begav sig ända till Lindome för att spela sin första seriematch! Tjejerna spelade fantastiskt bra, så roligt att se tjejerna spela så bra fotboll, allt nytt som vi slitit med under de senaste veckorna levererade tjejerna med bravu!
Vi fick se många snygga vinkelpassningar, olika vändningar en fantastisk snygg cruyffvändning med ett avslutande mål! 
Tjejerna hade ett mycket bra passningsspel där de såg till att de blev rättvända. De visade att medtagningar i olika situationer var något de hade förstått och allt detta under samma match fick de till och vi ledare kände stor glädje! Det var en njutning att stå brevid planen och titta på när Ytterby F05 spelade sin premiermatch!
Vi ser framemot nästa match!

Hälsning Ledarna


Fotografering
2016-04-14 10:56
Vi har bytt tid för fotografering och har fått en ny tid som ligger under vår träningstid på måndag den 25/4! Glöm inte att ta med matchställ till träningen och ha röda strumpor!
Vi vill självklart att alla ska vara med på lagfotot, men vi vet att några har aktiviteter som krockar. Har ni inte möjlighet att komma på träningen, så uppskattar vi att ni kommer på enbart fotograferingen. Kom ombytta i MATCHSTÄLL och RÖDA strumpor kl. 18.40!
Ytterby Cup
2016-04-12 17:07
Vilken härlig dag vi fick i söndags! Inte ska vi vara missnöjda med resultatet heller, två tredjeplatser i A-slutspel respektive B-slutspel!!
Tjejerna kämpade fantastiskt bra och vi fick se fint spel. Det är roligt att se när övningar som vi kämpat med faktiskt gör nytta ute på planen och vi hoppas att vi kommer få se mer av det under året. Denna cup var lite av ett startskott, så nu kör vi igång på riktigt. Seriespelet börjar redan till helgen, borta mot Lindome och sedan är det ungefär en ibland två matcher i veckan.
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER