Ytterby IS
Fotboll
F06
Välkommen till Ytterby IS flickor 06!
Vi är ett gott gäng som består av 29 tjejer och sex ledare som gillar att spela fotboll och ha kul!
Viktig info om träningar framöver
2018-02-09 08:22
Nu på söndag 11/2 blir det ingen träning pga utbildning i hallen. Vi har också uppehåll med träningar under torsdag och söndag vecka 7. Se till att sporta på annat sätt!

Från och med vecka 8 till och med vecka 16 kommer vi att träna på torsdagar i hallen som vanligt 17-18.10 och sedan på söndagar 11-12.30 på konstgräs. Från och med vecka 8 vill vi gärna se alla spelare på minst en träning i veckan. Vi tycker att det är viktigt för den sociala biten och för att få en bra grundträning inför matcher. Vi vill inte hamna i den situationen att vi har tjejer som spelar matcher men inte tränar. Det kan leda till onödiga skador. Det är också viktigt att vara på träningar för att ta del av tankar och övningar som ska göra oss bättre som lag.

Ta en titt i kalendern då och då. Vi försöker hålla den uppdaterad. Datum för föräldramöte ligger ute och några tankar inför det. Kallelse kommer.
Ha det fint!
//Ledarna
Prova tröjor, igen!
2018-02-04 21:03
Flera av tjejerna provade tröjor i torsdags efter träningen eftersom vi ska få ett nytt matchställ. Tyvärr har vi nu i efterhand fått veta att den modell vi förut haft och som skulle beställas har utgått. Vi kommer därför att få ett kortärmat matchställ med integrerat tryck (som damlaget) men de tröjorna är små i storleken så vi måste prova igen. Vi återkommer med information om när detta kan ske. Vi har kvar våra gamla tröjor tills vidare. Det nya matchstället ska vi kunna ha i tre år så tröjan behöver vara lite stor nu.
//Ledarna
Två kallelser!
2018-01-28 14:10
Vi skickar två kallelser till cuper som vi gärna vill att ni svarar så fort som möjligt på så att vi kan anmäla lag. Det ena är Ytterby cup den 24 mars. Då spelar vi 7 mot 7. Den andra är Skadevi cup i Skövde 29/6-1/7.
Tack!
//Ledarna
Prova matchtröja
2018-01-26 15:22
Torsdag 1 februari efter träningen 18.10 - 18.30 så finns det möjlighet att prova storlek på matchtröja. Mia kommer att vara i ett av omklädningsrummen så man kan gå dit och prova. Kan man inte träna så kanske man ändå kan komma och prova. För er som inte kan prova beställer vi tröja i en storlek som vi tror passar.
//Ledarna
Nytt matchställ!
2018-01-25 20:35
Inför denna säsong ska vi få nytt matchställ. Detta innebär att vi, innan serien börjar, kommer att samla in alla gamla tröjor och så får alla en ny tröja. OM det är någon som inte tänker fortsätta spela fotboll så vill vi gärna veta det så fort som möjligt så vet vi ungefär hur många nya matchtröjor vi behöver. Vi återkommer om när vi kommer att samla in de gamla tröjorna.
//Ledarna
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER