Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
F08

Välkommen till Ytterby IS F08
Finns det ett intresse och nyfikenhet av att prova på fotboll i vårat härliga gäng? Då är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare på vår lagmail yisf08@gmail.com

Vi startar vinterträningen i Bilab-hallen ons v45 1745-1910. Vid varje träning har vi samling och genomgång i omklädningsrummet. För de som vill träna futsal startar den träningen 11/11 1245-1430 i sparråshallen.

 Vi samlas i omklädningsrummet för genomgång av träningen, närvaroregestrering och annan info. Se till att tjejerna har ordentligt med kläder på sig som är anpassade efter väder/kyla.

Välkomna!

Vi finns även på Facebook och Instagram 🌸
Info om höstens aktiviteter
2018-09-09 20:54

Här kommer information om vad som är på gång för F08, så det blir lite blandad kompott av stort och smått.


Matcher

Höstsäsongen går snabbt och vi har redan kommit nästan halvvägs av höstens matcher. Det är väldigt roligt att se att vi har många tjejer som vill spela match. Vi har några veckor med matcher kvar, kallelser kommer ca två veckor innan till de som är kallade och vi uppskattar om ni svarar ja eller nej så att vi vet om andra spelare behöver kallas in.


Försäljning

Det är snart dags att sälja höstens Kungälvsklipp, detta är en gemensam aktivitet för hela föreningen för att dra in pengar till vår verksamhet, Alla lag säljer klipp och det finns en hel del bra erbjudanden i Kungälvsklippet  att utnyttja här i vår närhet. Två klipp per spelare säljer vi i F08, vi återkommer när det är dags att dela ut klippen.

Ingen av er har väl missat att vi i laget säljer kakor för brinnande livet. Sista dag att registrera sin försäljning är 24/9. Pengarna vi tjänar på detta går direkt till F08´s lagkassa. Information har gått ut via mail från Fredrik Sävhed (Fridas pappa) som hjälper oss att styra upp kakförsäljningen.


Träningstider under vintern

Vi kommer under vintern att träna fotboll en gång i veckan i Bilabhallen på Yttern, det kommer att bli på onsdagar med samling i omklädningsrummet 17.45, vi tränar till 19.10.

Vi kommer också att köra futsal under vintern, den träningen kommer att äga rum i Sparrås Idrottshall på söndagar.  Vi har anmält oss till futsalserie under vintern och tänker att de tjejer som tränar futsal kommer att spela de matcherna.

Vi har full förståelse för att man har flera idrotter och inte prioriterar fotboll under vintern så det är fritt fram att välja hur mycket fotboll man har möjlighet att träna under vintern.

Vi avslutar utomhussäsongen helgen vecka 40 och därefter tar vi uppehåll till vecka 45 då vi kör igång med vår nya tid i hallen samt futsalträningen.


Avslutningshelg 5-7 oktober

Fredagen den 5 oktober har F08 tillsammans med P08 och F/P09 förmånen att kunna gå på disco i klubbstugan som F05 anordnar.  Det kommer att bli den perfekta inledningen på ett toppenhelg med fotboll.

Lördagen den 6:e spelar vi våra sista matcher för säsongen då vi möter Zenith i två matcher efter varandra. Vi tänker att vi åker med hela gänget så att alla får spela sista matchen den 6/10. När matcherna är avklarade och vi har duschat så åker vi till klubbstugan på Yttern där vi äter tacos tillsammans , lördagsmyser och sedan sover över. Vi kommer självklart att behöva hjälp av er fantastiska föräldrar att handla in och förbereda maten för oss samt städa när vi lämnar på söndag. Kallelse till matcher och övernattning kommer inom kort.

Helgen avslutas sedan med Höstcupen i Kullavik på söndagen. Kallelse har gått ut till höstcupen så svara gärna på den samt betala in 90:- till vårt lagkonto för cupen om ni ska vara med.  Vi ser fram emot att få med oss ett gäng supporters som kan skjutsa och heja på oss.

Vill man vara med på både matcher/övernattning och cupen så glöm inte att svara ja på båda kallelserna. Vi återkommer sedan med mer detaljerad info när det närmar sig. Finns det några frågetecken så hör av er.


Det blev mycket information på en gång men vi kände att det var bra att samla allt som är på gång.


Vi ser fram emot massor med roliga stunder med våra otroliga tjejer i F08. Ledargänget

Info för hösten
2018-07-09 12:28

Hej alla föräldrar!

 

Tag del av nedan information inför sensommaren, hösten och vintern:

 

• Som det ser ut i nuläget kommer vi i samband med kallelserna till hemmamatcherna även skriva fikaansvar på tre barn. Tanken är att ni får ansvara för att kaffe och kakor medtags och säljs på matchdagen. Ni får sinsemellan lösa hur ni lägger upp det.  Har man inte möjlighet får man själv hitta en ersättare. 

 

• Vi kommer även markera ett par föräldrar som får ta ansvar för att kona upp planerna inför match. Samma gäller här, kan man inte får man själv hitta en ersättare.

 

När det gäller ovan punkter kommer det röra sig om max en gång under hösten.

 

• Den 19/8 är det Ytterby cup, där vi kommer delta med två stycken lag. Har ni inte svarat på kallelsen får ni gärna göra det så fort ni vet om ert barn kan vara med. Den här gången kommer vi som vanligt ocksåbehöva vara behjälpliga med föräldrauppdrag, vilket kommer bli bakning och bemanning av cafeterian. Mer info om det sistnämnda kommer längre fram. 

 

• Ytterby IS dagen är den 8 september. Det är en dag då hela klubben samlas och man mixar lag med olikaårskullar och spelar matcher. Då vi vill ha en bra gemenskap i klubben är det kul om så många som möjligt kan närvara! 

 

• I samband med YIS-dagen kommer det i år att genomföras en ”fixar-dag” på Yttern, där vi kommer behöva hjälp av 2 föräldrar.. Fixar-dagen kommer att vara samtidigt som spelarnas aktivitet under YIS-dagen. Det kan handla om målning, byte av sarg i hallen eller annat praktiskt hantverk! Frivillighet är ju alltid att föredra, så är det någon som tycker det skulle vara kul får ni gärna meddela via vår lagmail.

 

• Vi är några som känner att vi skulle vilja spela futsal till vintern. Det är helt frivilligt och utanför den ordinarie fotbollsträningen. Det är fullt förståeligt om man inte vill vara delaktig det här, många har ju också andra vinteridrotter som SKA prioriteras. Vi kommer försöka få ett träningstillfälle i veckan och sedan spela en futsalserie. Vi kommer skicka ut kallelse för att se hur många som är intresserade.

 

• Vi kommer börja titta lite grand på träningsnärvaron när det gäller kallelse till match. Vi har inget minsta antal träningar eller liknande, men har man varit på väldigt få träningar kommer man med största sannolikhet inte bli kallad förrän man tränat några gånger igen. 

 

• Träningstider och dagar är detsamma som det var i våras. Tisdagar och torsdagar, med samling 18:00 och vi kommer att avsluta vid 19.45

 

• Vi kommer hålla på till någon gång i mitten av oktober. Vi sätter inget datum i nuläget utan ser vilket väder hösten har att bjuda på. 

 

 

Nu njuter vi av några veckor sommarlov och kör igång igen tisdagen den 14/8!

 

 

Ledargänget F08

 


Snart sommarlov
2018-06-09 13:55
Tack alla som spelade match idag, det var riktigt svettigt men alla kämpade bra. Tack alla föräldrar som fixade och stort tack till Charlie som hoppade in som domare!

På tisdag 12/6 ställer vi in träningen och firar skolavslutning men på torsdag ses vi som vanligt. Tisdag 19/6 kör vi avslutning för vårsäsongen på vår träningstid, mer info om detta kommer!

Vi hoppas att ni alla noterat att den 19/8 spelar vi augusticupen som är Ytterby IS egna turnering så då blir det massa fotboll på Yttern och vi alla får ställa upp och hjälpa till.
Vi vill gärna träna lite innan cupen så preliminärt drar vi igång tisdag 14/8, samma tider som nu under våren dvs tisdagar och torsdagar 18.00-19.45 med samling i omklädningsrummet!

Ledargänget F08
Spelschema Öbollen söndag
2018-06-02 19:27
Detta är spelschemat för våra lag imorgon på Öbollen. Ni som kommer ut till Öckerö tidigtfår gärna komma till Brattebergsskolan och hämta packning och hjälpa till med iordningställande.

Ledarna F08

Biljetter till IFK-matchen 24/5
2018-05-13 14:47

Den 24/5 är vi maskotar och uppvärmningskompisar på matchen mellan IFK Göteborg och Djurgården. Information har gått ut via mail.


Vi har möjlighet att köpa biljetter via IFK till denna matchen, de kostar 150:-/st. Vill ni köpa biljetter (till tjejerna behöver ni inte köpa biljett) så maila vår lagmail och betala in till vårt lagkonto.

Vi måste ha information och betalning absolut senast onsdag 16/5 då vi måste beställa biljetterna från IFK.


Glöm inte heller att betala 300:- för era klipp och reselott till vårt lagkonto så snart som möjligt, förldragruppen forstätter att dela ut klipp och reselott på veckans träningar till de som inte har fått ännu.


Ledargänget F08

 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada