Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
F08
Välkommen till Ytterby IS F08
Finns det ett intresse och nyfikenhet av att prova på fotboll i vårat härliga gäng? Då är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare på vår lagmail yisf08@gmail.com

Vi tränar tisdagar och torsdagar 18.00-19.45 på Yttern.

 Vi samlas i omklädningsrummet för genomgång av träningen, närvaroregestrering och annan info. Se till att tjejerna har ordentligt med kläder på sig som är anpassade efter väder/kyla.

Välkomna!

Vi finns även på Facebook och Instagram 🌸
Snart sommarlov
2018-06-09 13:55
Tack alla som spelade match idag, det var riktigt svettigt men alla kämpade bra. Tack alla föräldrar som fixade och stort tack till Charlie som hoppade in som domare!

På tisdag 12/6 ställer vi in träningen och firar skolavslutning men på torsdag ses vi som vanligt. Tisdag 19/6 kör vi avslutning för vårsäsongen på vår träningstid, mer info om detta kommer!

Vi hoppas att ni alla noterat att den 19/8 spelar vi augusticupen som är Ytterby IS egna turnering så då blir det massa fotboll på Yttern och vi alla får ställa upp och hjälpa till.
Vi vill gärna träna lite innan cupen så preliminärt drar vi igång tisdag 14/8, samma tider som nu under våren dvs tisdagar och torsdagar 18.00-19.45 med samling i omklädningsrummet!

Ledargänget F08
Spelschema Öbollen söndag
2018-06-02 19:27
Detta är spelschemat för våra lag imorgon på Öbollen. Ni som kommer ut till Öckerö tidigtfår gärna komma till Brattebergsskolan och hämta packning och hjälpa till med iordningställande.

Ledarna F08

Biljetter till IFK-matchen 24/5
2018-05-13 14:47

Den 24/5 är vi maskotar och uppvärmningskompisar på matchen mellan IFK Göteborg och Djurgården. Information har gått ut via mail.


Vi har möjlighet att köpa biljetter via IFK till denna matchen, de kostar 150:-/st. Vill ni köpa biljetter (till tjejerna behöver ni inte köpa biljett) så maila vår lagmail och betala in till vårt lagkonto.

Vi måste ha information och betalning absolut senast onsdag 16/5 då vi måste beställa biljetterna från IFK.


Glöm inte heller att betala 300:- för era klipp och reselott till vårt lagkonto så snart som möjligt, förldragruppen forstätter att dela ut klipp och reselott på veckans träningar till de som inte har fått ännu.


Ledargänget F08

Boka in viktiga datum i kalendern
2018-04-05 20:56

Det är mycket på gång nu under våren så här kommer några viktiga datum som vi gärna ser att ni bokar in i kalendern så att era tjejer inte missar något roligt.


From vecka 17 kommer vi att få nya träningstider, vi går ut med info och uppdaterar kalendern så snart vi har fått informationen dvs början av nästa vecka.


8 april sista dagen att lägga in kakbeställningarna!


9 april Träningsmatcher mot Kode och KFF på vår träningstid, svara senast lördag 7/4 på den kallelse som gått ut


14 april Träningsläger på Yttern över dagen. Vi kommer att bekosta lunch och middag med lagkassa så ingen inbetalning behövs denna gången. Vi tränar och kör teori och har en rolig dag tillsammans som avslutas med tacomiddag och mys. Ingen övernattning denna gången!


5 maj samt 16 juni, bolltjejer på damlagsmatch, vi ser gärna att tjejerna är med minst ett av dessa tillfällen. Vi går in med damlaget innan match och är sedan bolltjejer runt planen under match. F08 har även ansvar för att hålla kiosken öppen under dessa damlagsmatcher.


24 maj maskotar IFK-matchen, separat info gick ut med kallelsen och mer information kommer när det närmar sig, vill föräldrar och syskon köpa till biljetter till matchen  så maila till vår lagmail. 


1-3 juni Öbollen på Öckerö, blir en rolig upplevelse med övernattning och massor med fotboll och annat roligt. Mer info kommer när det närmar sig.


7 juni Landskamp Sverige-Kroatien, ett gott gäng går och tittar på landskamp tillsammans.


Vi kommer inom kort även gå ut med information ang vårens seriematcher, vi håller på med de sista detaljerna ang några matcher. Matcherna kommer till största delen ligga på helger, men det är Göteborgs fotbollförbund som sätter spelschemat, det är väldigt svårt att få plantider på vardagar. Alla tjejer kommer att bli kallade till lika många matcher och som vi informerade om på föräldramötet så kommer vi att fortsätta med spelgrupper för att man ska få spela med alla sina lagkompisar vid olika tillfällen.


Vår kalender är alltid uppdaterad och där finns mer info gällande varje aktivitet, en bra idé är att prenumerera på F08´s kalender.


Har ni frågor så kontakta oss ledare


Ledargänget F08Presentation från dagens föräldramöte
2018-03-01 20:08

Stort tack till alla föräldrar som kom på dagens föräldramöte!


Presentationen som vi visade på mötet finns nu under dokument - Säsongen 2018 på vår hemsida. Ni som inte hade möjlighet att vara med idag får gärna gå in och läsa igenom materialet. Arbetsgrupperna finns att se i materialet samt en del annan bra information.

Finns det några frågor så hör gärna av er till oss ledare.


Ledargänget F08

 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada