Välkommen till Ytterby IS F08
Finns det ett intresse och nyfikenhet av att prova på fotboll i vårat härliga gäng? Då är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare på vår lagmail yisf08@gmail.com. 

Vi tränar på tisdagar och torsdagar med start den 27/4. Tisdagsträningen är vår huvudträning så vi ser gärna att så många som möjligt kommer på den! Vi samlas ombytta och klara vid omklädningsrummen. Ha kläder efter väder då vi spelar ute i alla väder!

Tider: Tis 17.30-19.00
        Tors 17:00-18.30

Välkomna!
Nya träningstider from vecka 17
2017-04-20 20:31

Nu har vi fått klart med våra nya träningstider som gäller redan from nästa vecka. Vi kommer att träna:

Tisdagar 17:45-19:15, samling 17:30

Torsdagar 17:15-18:30, samling 17:00


Tänk på att vi from nästa vecka tränar utomhus, så kläder efter väder gör träningen roligare för oss alla.


Nästa vecka kommer vi endast att köra träning torsdag eftersom det är fotografering på tisdagen kl 18:30-19:00 med samling 18:15 vid trappan till klubbstugan. Klädsel till fotograferingen är som till match dvs matchtröja, fotbollsskor etc.

Några av er spelar match på torsdagen istället för träning, men de som spelar match har fått kallelse.


Vi är medvetna om att det blir mycket fotboll med två träningar i veckan samt matcher, så det är helt ok att avstå från en träning i veckan.


Vi ser fram emot helgens träningsläger som kommer att avslutas med träningsmatch mot KFF, så glöm inte matchtröjorna. Glöm inte heller att betala in 100:- till vårt lagkonto för deltagande på träningslägret.


Har ni frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss ledare.


Ledargänget F08


Inställd träning vecka 7
2017-02-07 14:49

Vi ställer in träningen den 14/2 dvs vecka 7 och tar lite lov även från fotbollen.


Två nya tränare har F08 fått, det är vi väldigt glada för och vi hälsar Fredrik och Anna varmt välkomna till tränargänget.


Vi ledare kommer att träffas nästa tisdag för att dra riktlinjer för säsongen, har ni något som ni tycker att vi bör diskutera så maila gärna vår lagmail eller kontakta någon av oss ledare.


Vi kommer att fortsätta samma tid i hallen fram till påsk och återkommer så fort vi vet vilka träningstider vi får när vi går ut.


Ni har väl antecknat att vi har träningsläger 22-23 april, intresseanmälan och mer info kommer inom kort.


//Tränargänget F08

Gott Nytt År och lite info
2016-12-30 21:20

Vi ledare vill önska er alla fantastiska spelare och föräldrar ett riktigt Gott Nytt År!


Tack till våra fantastiska tjejer för goa stunder under träningar och matcher och ett stort tack till er föräldrar för all support både vid sidan av planen och under våra aktiviteter.


Vi ser fram emot 2017 med nya utmaningar och upplevelser. Vi ses igen på träningen den 10/1, vi kommer att träna samma tid tisdagar med samling 17.45 i omklädningsrummet och träning till 19.00. Den tiden gäller så länge vi tränar inne i hallen. Nya tider för utomhus-säsongen får vi tyvärr inte reda på förrän i mars.


Vår första cup 2017 kommer att bli Förbo cup som spelas den 29/1, spelschema har vi inte fått ännu, men återkommer så fort vi har mer info.

Är det någon som inte är anmäld men vill vara med så går det bra att höra av sig till vår lagmail.

De som är anmälda är:

Alva, Amilia, Annie E, Bodil, Elly, Frida, Hanna, Ida, Iris, Judith, Julia, Lina, Linnea H,

Maja L, Maritza, Maya F, Nellie L, Sara M, Svea och Wilma


Vi ser också fram emot vårt första träningsläger som kommer att gå av stapeln 22-23 april hemma på Yttern. Vi kommer att träna, studera teori, hänga med gänget, sova över och kanske spela någon träningsmatch. Anmälan och mer info kommer längre fram.


Ledargänget F08
Information vintersäsongen
2016-11-16 20:05

Vi ledare träffades igår och hade ledarmöte, vi avhandlade bla frågor gällande träningsupplägg, vinterträningen, futsalmatcherna, kommande cuper, ansvar etc. Här kommer lite information som kan vara bra för er föräldrar ang hur vi tänker och planerar verksamheten under vintern.

TRÄNINGAR

Det är som ni vet första vintern som vi har vinterträning vilket vi ser som en bonus. Vi trycker inte på att man ska vara med under vintern då vi välkomnar och uppmuntrar till att kunna utöva flera sporter eller ta ett uppehåll om man känner att det är behövligt under vintern.

Våra träningar under vintern kommer att innehålla mycket spel då det ger tjejerna mycket att få speltid varje träning, vi kommer även att köra en hel del lekar och stafetter med innehåll av både motorik, teknik och kondition. Så det kan vara så att vi vissa träningar inte kör stationer med olika övningar så som ni är vana vid att se. Vårt självklara mål även under vintersäsongen är att det ska vara roligt att komma och träna och att alla ska känna sig som en del av laget och gemenskapen.

SAMLING 17.45 PÅ TRÄNINGARNA

Vi kommer att fortsätta att samlas kl 17.45 i omklädningsrummet och vi vill gärna att alla är på plats då eftersom vi tar närvaro, delar upp eventuella grupper och går igenom träningen under denna tid för att vår timme i hallen ska kunna vara så effektiv som möjligt.

FUTSALMATCHER

Vi kommer att spela vår första futsalseriematch på söndag. Vi fick precis ihop ett lag med de som var kallade. Vi kommer även fortsättningsvis att basera uttagningen till futsalseriematcherna under vintern på träningsnärvaro enligt tidigare utskickad info.

CUPER

Vi kommer att åka på två cuper som spelas inomhus. Förbo cup i Floda som spelas 29/1 och Öbollen på Öckerö som spelas 12/3, intresseanmälan kommer inom kort. Svara gärna på intresseanmälan så att vi anmäler rätt antal lag så att alla som vill får spela.

JULUPPEHÅLL

Vi kommer att köra vår sista träning för 2016 tisdagen den 6/12. Vi startar igen den 10/1 och kommer att ha samma träningstid även efter nyår så länge som vi tränar inomhus.

ÖVRIGT

Vi beslutade om att det är dags för vårt första träningsläger med övernattning. Vi kommer att stanna hemma på Yttern denna första gång. Vi planerar träningslägret till april men återkommer med exakta datum när vet om vi får tillgång till klubbstugan. Vi kommer att behöva hjälp av er föräldrar under träningslägret, men det kan vi också återkomma till.

GLÖM INTE att hämta era Kungälvsklipp under vår träningstid, det gäller för alla spelarna, även de som tagit uppehåll under vintern. Alla ska betala in 200:- till vårt lagkonto så då är det bra om ni får era klipp också och kan använda alla rabatter och erbjudanden i julklappsshoppingen.

Har ni frågor så är ni alltid välkomna att ta det på träningen eller via mail yisf08@gmail.com

Tränargänget F08

Futsalmatcherna
2016-11-08 22:33

Vi har nu fått spelschemat för våra futsalmatcher innan nyår. De kommer att vara 20 november, 4 december och 18 december på förmiddagarna. Futsal är inomhusfotboll och vi kommer att spela en match per tillfälle. Matcherna kommer att spelas i Rosendalshallen.


Vi kommer att åka med 9 spelare per tillfälle. Vi har beslutat att gå på träningsnärvaro när vi kallar till dessa matcher. Kallelsen till första matchen har gått ut idag till berörda spelare, denna gången har vi baserat närvaron på de tre träningar vi har haft efter det att vi började vinterträningen.

18 tjejer har blivit kallade så alla kallade kommer inte att få spela denna gången, tackar fler än 9 ja så kommer vi gå på träningsnärvaro och till sist lotta om det är lika hög närvaro bland flera. De som inte spelar denna match har förtur att få spela nästa match. Målet är att alla tjejer som är med och tränar under vintern ska få spela futsalmatch.


Det är väldigt viktigt att ni svarar på kallelsen innan deadline då vi vill meddela både de som ska spela och de som inte kommer att spela denna gången i tid innan helgen. Samt vid behov kunna kalla in andra spelare.


Har ni frågor eller funderingar hör av er till någon av oss ledare, gärna via lagmailen.


Tränargänget F08

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, Yttern, 27/04 17:15
Match, Ingen Domare klar, 27/04 18:30
Match, Färjenäsplan, 01/05 17:30
Träning, Yttern, 02/05 17:45
Träning, Yttern, 04/05 17:15
Match, Ruddalen, 04/05 18:30
Nyheter från föreningen
Ytterby Idrottssällskap, 12/04 10:02 
Ytterby Idrottssällskap, 06/04 15:34 
Ytterby Idrottssällskap, 03/04 14:47 
Ytterby Idrottssällskap, 23/03 12:22 
Ytterby Idrottssällskap, 13/03 10:40 
Ytterby Idrottssällskap, 07/03 11:04 
 
PLATINASPONSORER
 
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada