Ytterby IS
Fotboll
F08
Välkommen till Ytterby IS F08
Finns det ett intresse och nyfikenhet av att prova på fotboll i vårat härliga gäng? Då är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare på vår lagmail yisf08@gmail.com

Vi tränar torsdagar 17.45-19.10 i  Bilabhallen på Yttern. Vi har även en extra träning from 19/2 och framåt på måndagar utomhus på konstgräset 17.15-18.30.

 Vi samlas i omklädningsrummet för genomgång av träningen, närvaroregestrering och annan info. Se till att tjejerna har ordentligt med kläder på sig som är anpassade efter väder/kyla.

Välkomna!

Vi finns även på Facebook och Instagram 🌸
Kungälvsklippen finns att hämta
2017-10-31 13:58
Nu finns Kungälvsklippen att hämta på träningarna from nästa vecka 9/11 då vi kör igång igen efter vårt uppehåll.

Alla spelare har åtagit sig att sälja två klipp på våren och två klipp på hösten för att gemensamt hjälpas åt att få in resurser till föreningen. Har man tankar om åtagandena som medlem så kontakta gärna kansliet.
I Kungälvklippet finns bra erbjudanden från våra lokala handlare. Man bestämmer självklart om man vill behålla klippen själv eller sälja dem.
Samtliga spelare ska betala in för 2 Kungälvklipp dvs 200:- till vårt lagkonto senast 25/11. Glöm inte att ange er dotters namn på inbetalningen.

Har ni tagit en paus med träningen nu under vintern så ser vi gärna att ni kommer ner och hämtar era klipp på vår träningstid (torsdagar 18.00-19.00) eller kontaktar oss ledare så ser vi vad som kan passa.


Har ni frågor så hör av er till oss ledare!


Ledargänget F08

Avslutning och vintersäsong
2017-09-24 11:36

Tiden går otroligt fort när man har roligt, snart är vår utesäsong 2017 över. Vi har fått uppleva massor med roliga saker tillsammans, vi tycker att det är en ära att få vara ledare för ett så gott gäng som F08 är.

Vecka 39 och 40 kör vi ute som vanligt på tisdagar och torsdagar. Vi har några matcher och sammandrag kvar som det har gått ut kallelser till.


Vi har också kvar höstens omgång av Kungälvsklipp som vi kommer börja dela ut inom kort. Betalningen görs till vårt lagkonto, även denna gång är det 2 klipp/spelare som gäller. Försäljningen av Kungälvsklippen är ett av åtagandena som alla medlemmar har i Ytterby IS för att få in pengar till klubbens verksamhet. Erbjudanderna kan ju vara bra att ha i julklappsshoppingen.


Torsdag den 12/10 kommer vi att ha säsongsavslutning i Bilabhallen kl 18.00-19.00, det blir föräldramatch och lite lek. I samband med detta kommer vi också att få vårt stipendium från Länsförsäkringar i form av tröjor med våra namn på.


Vi kommer sedan att ta några veckors uppehåll från fotbollen. Vi ledare kommer under den tiden att planera vintersäsongen och tjejerna är välförtjänta av lite vila från fotbollen.

Vi kör igång igen vecka 45, då på vår nya träningstid som vi kommer att ha under vintern när vi är inne i hallen, torsdagar 18.00-19.00, vi samlas i omklädningsrummet 17.45.

Vi kommer också ha ett lite längre juluppehåll.


Vi kommer att åka på några turneringar under vintern, vi återkommer med mer info och anmälan.

Nästa säsong kommer vi att börja spela 7 mot 7 så det kommer vi att börja träna lite på under vintern annars kommer vi fortsätta med träning på teknik, passningar, bollkontroll, snabbhet, smidighet etc. Vi fortsätter självklart också vårt arbete med att skapa kamratskap och god laganda i vårt gäng.


Har ni frågor eller funderingar så är ni alltid välkomna under träning eller maila vår lagmail.


Ledargänget F08

Information om höstens matcher
2017-08-21 14:42

Nu finns det information ang vilka matcher och sammandrag varje spelare kommer att bli kallade till under hösten. Dokumentet ligger under Dokument - Säsongen 2017 och heter "Spelschema Höst 2017".

Vi behöver ingen input i dagsläget om man kan ställa upp eller inte (avvakta kallelsen).


Kallelse till resp match/sammandrag kommer ca 2 veckor innan, vänligen svara på kallelsen så att vi vet hur många spelare vi har.


Har ni några frågor så hör av er!


Ledargänget F08

Tisdagen 15/8 drar vi igång!
2017-07-30 17:08

Hoppas att ni har en skön sommar alla fotbollstjejer och föräldrar och att ni fortfarande har lite lediga dagar kvar.


Vi i F08 drar igång träningen igen tisdag 15/8. Våra träningstider kommer att vara samma som innan sommaruppehållet dvs tisdagar 17.30-19.15 och torsdagar 17.00-18.30.


Vi kommer att spela Augusti-cupen söndagen den 20/8 hemma på Yttern. Matchtider är ännu inte klara, men vi vet att F08 kommer att få ansvar för att bemanna café under söndagen samt att baka.

Vi återkommer när mer information har kommit.

De tjejer som är anmälda till cupen är:

Alva, Annie, Bodil, Elly, Emma, Emmy, Sara M, Ylva, Frida, Hanna, Hedvig, Ida, Iris, Isabelle, Svea, Sara B, Judith, Lilly, Maja, Maritza, Moa T, Nellie L och Wilma

Är det någon av dessa tjejer som inte kan vara med eller är det så att någon mer tjej vill vara med så återkom gärna snarast till vår lagmail. 


Under hösten kommer vi att spela fyra sammandrag, samt matcher på torsdagar. Vår kalender är uppdaterad och vi kommer inom kort ut med information ang vilka som kommer att bli kallade till varje match.


Har ni frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss ledare på träningen eller via vår lagmail.


Vi ses snart på Yttern!


Ledargänget F08 

Inställd träning 8/6
2017-06-01 21:27
Nästa vecka ställer vi in träningen på torsdagen 8/6 då många ser landskampen mellan Sverige-USA eller är på skolavslutningsaktiviteter.

Ledargänget F08
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER