Ytterby IS
Fotboll
P05
Höst info
2017-06-20 22:55
Först vill vi ledare tacka alla killar och föräldrar för de fina presenterna som vi fick av Er idag, det uppskattas väldigt mycket.

 

Nu är vårsäsongen färdigspelad med alla matcher och turneringar och vi tar ett välförtjänt uppehåll på några veckor innan vi kickar igång höstens seriespel och turneringar. Vi har informerat om nedan viktiga datum tidigare och vi pratade även om det på dagens avslutning, men vi tror att det kan vara bra med en uppdatering på datumen. Kalendern är alltid uppdaterad med alla våra aktiviteter.

Precis som det brukar vara så startar vi igång säsongen med flera aktiviteter och vi hoppas att vi fortsätter att ha bra uppslutning på de aktiviteter som vi anordnar.


Kick off 12-13/8
Först ut så planerar vi för en kick off helgen den 12-13/8. Vi förstår självklart att en del spelare fortfarande är på semester då men vi hoppas att vi kan få bra uppslutning ändå.

Exakt vad som kommer att ske och vilken hjälp vi behöver av er föräldrar är vi inte klara med ännu men reservera datumen tillsvidare. Mer info kommer.

Svara gärna så snart ni kan på kallelsen som gick ut idag så att vi ledare kan planera utefter hur många deltagare vi kommer att bli.


Ytterbycup 20/8
Helgen efter så är det dags för Ytterbycup. Vi har anmält två lag och det är 9mot9 turnering denna gång.

Precis som alltid så kommer det behövas hjälp från er föräldrar och vi behöver minst en förälder per spelare som är med och hjälper till. Mer information om denna turnering kommer när det börjar dra ihop sig.


Zenit gräscup 2-3/9

Vi har också anmält ett lag till Zenith gräscup (9mot9) som spelas den 2-3/9. Vi kommer spela en av dessa dagar men vi vet ännu inte än vilken dag som vi kommer att spela. 

Så fort vi får ytterligare information så kommer vi skicka ut det men reservera hela helgen tillsvidare.


Föräldrafest 22/9
Vi har också något för oss föräldrar och ledare nämligen Föräldrafest. Tyvärr så lyckades vi inte få till någon fest nu innan sommaren men vi hoppas att alla kan denna fredagkväll. Så boka upp fredag 22/9 för fest och barnvakt så att vi kan få till en bra uppslutning på denna Föräldrafest.

Vi kommer återkomma med mer information om festen när det börjar närma sig.

Seriespelet kommer troligtvis att starta direkt efter Ytterbycup men vi har inte fått information om hur matcherna spelas än från förbundet. Så snart vi fått det så kommer kalendern att uppdateras och information skickas ut till er föräldrar.


Spelarlista
Vi pratade idag på avslutningen om att vi skulle försöka få till en lista på killarnas telefonnummer och kanske även snapchat ID så att de lätt kan få kontakt med varandra nu under sommarlovet. Ju mer de umgås med varandra på fritiden ju bättre lär de känna varandra och det får vi en fördel av i laget då de kommer varandra närmre. Kan vi även bidra till mer spontanfotboll så är det självklart positivt också.

Vi bestämde att alla föräldrar som vill ha sitt barn på listan mailar till martin@eenfeldt.se sitt barns namn, telefon nummer och ev snapchat id så sammanställer vi informationen och skickar ut en lista.


Skulle vara bra om vi kan få in all information senast söndag för att därefter sammanställa informationen och skicka ut.


Ha nu en riktigt skön och avkopplande semester så ses vi igen augusti.


Mvh


Ledarna
Cicci, Tobbe, Daniel, Rob och Martin

 

 

 

 

 

Örebrocupen 2017
2017-06-18 22:12

I fredags samlades ett gäng pirriga och förväntansfulla killar (mammor, pappor & syskon också) utanför Good Morning hotell i Örebro. 6 matcher fördelat på tre dagar stod på schemat. Örebro bjöd mestadels på vackert väder. Fredagen var lite ostadig...lite som våra killar inledde turneringen mot våra estniska motståndare. En tuff start som slutade med förlust 0-4. Därefter var det precis som killarna skakat av sig premiärnerverna och vi fick se ett helt annat lag som kliver in de fyra följande matcherna. Alla spelare lyfter sig och levererar stundtals fantastisk fotboll. Så himla kul för oss ledare att se detta lag växa fram under turneringen. Trots tidigt bad på lördag morgon och trötta killar knyter de näven och kämpar för varandra. Vi ledare känner att cupen har bidragit med mer än bara bra resultat. Det är ett härligt gäng som är måna om varandra och har kul ihop.


Vi valde att äta tillsammans på skola för lagsammanhållningen, och vi tyckte att det var ett bra koncept just för lagandans skull. Bambamaten mottogs med varierad entusiasm hos barnen, men vinningen låg i teamkänslan. Att föräldrarna föredrar brasilianska biffar, moules frites och fish and chips gör ingen skillnad ;)


Tack alla barn och föräldrar för engagemang och stöttning under dessa tre dagar. Ses på tisdag! 


Mvh

Ledarna


Finlandia/ Pallo - Ytterby IS
2017-06-04 21:12
Igår var det dags att möta Finlandia/ Pallo på Tuvevallen.
Laddade killar tog tag i matchen redan från start!
Killarna höll tempot uppe så gott som hela matchen och petade in mål efter mål.
En liten svacka i sista perioden resulterade i att Finlandia kunde göra ett mål...
Spelet fungerade bra och vi fick se ett fint passningsspel!
Matchen slutade med storvinst 6-1!
Härligt att se att det vi tränar på faller på plats i matcherna!
En fröjd för ögat att stå på kanten som ledare denna match!
Ser fram emot en härlig fortsatt säsong med dessa duktiga killar!
Nu laddar vi om för två matcher nästa helg och cupen i Örebro helgen efter det!
// Cicci & Rob

Kungälvsklipp + Reselott
2017-05-22 20:07

Då har Kungälvsklippen och Reselotterna kommit. Dessa kommer att delas ut på morgondagens träning. Alla killar kommer få 2 Kungälvsklipp a 100kr/st + 2 reselotter a 100kr/st. 


400kr skall sättas in på lagkontot senast den 31/5.


För er som inte är med på träningen imorgon så kommer vi ha med dem på nästa träning också. Därefter så får ni kontakta oss ledare och bestämma tid o plats för att hämta dem. Alla medlemmar i föreningen säljer detta för att dra in pengar till föreningen.


/Ledarna

Vår/höst info
2017-05-21 21:19

Hej, 


Nu känns det verkligen som att sommaren kommit och samtidigt så börjar säsongen gå mot sitt slut och vi behöver nu informera om kommande aktiviteter för laget. 


Men först så har vi denna helg i strålande solsken också spelat 2 matcher. Igår åkte 11 killar till Påvelund för att spela mot Älvsborg. Det var en mycket jämn match där vi spelade bra och skapade många bra chanser. Tyvärr så hade Älvsborg marginalerna med sig och lyckades ta hem segern. Killarna skall vara nöjda med sitt spel, de kämpade och slet i värmen och var värda att få in fler mål.


Det var ett gott gäng, som hade laddat om och samlades på ett soligt Yttern för att ta sig an Nödinge. Även denna match var mycket jämn och killarna slet och kämpade och fick marginalerna med sig och kunde kämpa till sig en seger.

Känns riktigt skönt att avsluta denna fina helg med en go seger.

Nu har vi bara 2 omgångar (4 matcher) kvar av vårens seriespel innan det är dags för Örebro cupen och sedan sommaruppehåll.


Örebro 16-18/6


Det börjar nu dra ihop sig för örebrocup den 16-18 juni. Vi väntar på att spelschemat skall släppas och senaste informationen är att det ska komma i början på juni. Så fort spelschemat är släppt så kommer vi informera om det samt informera om vilka tider som gäller. Räkna med att vi kommer få lämna Ytterby tidigt på fredagsmorgonen.

Vi har några som fortfarande inte betalt för mat och boende så kontrollera om ni betalt och om inte så gör det snarast. Vi har även några som betalat för boendet men missat att betala för maten, det som skall betalas är: 2pers: 2250kr & 3pers: 2580kr. Har ni satt in för lite så vänligen betala in resterande belopp.


Avslutning 20/6


När vi kommit hem från Örebro så känner vi ledare att det är dax för ett sommar break så vi har bokat in sommaravslutning tisdagen den 20 juni.

Som avslutning så har vi tänkt oss match mot föräldrarna så det är nu dags att mjuka upp lederna så att våra grymma killar kan få lite motstånd.

När vi spelat en liten stund så går vi till klubbstugan och äter tillsammans. Vi tänder grillarna och ni tar med något att äta och dricka. Vi återkommer med vilken tid vi startar men troligtvis kl 17:30 (dvs lite tidigare än vanligt).


Trots att vårsäsongen inte är slut än så är vi ledare redan i full gång med att planera för höstens aktiviteter. Nedan har ni lite  datum som vi vill att ni redan nu bokar upp i era kalendrar.


Kick off 12-13/8


Först ut så planerar vi för en kick off helgen den 12-13/8. Tyvärr så kommer kanske några vara på semester då men vi hoppas att vi kan få bra uppslutning ändå.

Exakt vad som kommer att ske och göras är vi inte klara med än men reservera datumen tillsvidare. Mer info kommer.


Ytterbycup 20/8


Helgen efter så är det dags för vår egna Ytterbycup. Vi har anmält ett lag och det är 9mot9 turnering denna gång.

Precis som alltid så kommer det behövas hjälp från er föräldrar och vi behöver minst en föräldrar per spelare som är med och hjälper till. Mer information om denna turnering kommer när det börjar dra ihop sig.


Zenit gräscup 2-3/9


Vi har också anmält ett lag till Zenith gräscup (9mot9) som spelas den 2-3/9. Vi kommer spela en av dessa dagar men vi vet ännu inte än vilken dag som vi kommer spela. 

Så fort vi får ytterligare information så kommer vi skicka ut det men reservera hela helgen tillsvidare.Föräldrafest 22/9


Som sista inbokade aktivitet så har vi något för oss föräldrar och ledare nämligen Föräldrafest. Tyvärr så lyckades vi inte få till någon fest nu innan sommaren men vi hoppas att alla kan denna fredagkväll. Så boka upp fredag 22/9 för fest och barnvakt så att vi kan få till en bra uppslutning på denna Föräldrafest.

Vi kommer återkomma med mer information om festen när det börjar närma sig.


Som ni ser så är det många aktiviteter på gång och vi tycker det är roligt att vi har bra uppslutning på våra matcher, cuper och aktiviteter och vi hoppas att det fortsätter så./Ledarna

Ytterby vs Hjuvik
2017-04-30 17:36
Idag söndag var det matchdags och för motståndet stod Hjuviks AIK.
Matchen startade med ett rejält övertag för Hjuvik och killarna känns lite yrvakna och inte riktigt med. Dock står vi emot ett bättre spelande Hjuvik och kanske inte rättvist med ändå skönt kan vi ta ledningen med 1-0 när vi arbetar fram ett bra läge som vi förvaltar till ledningsmål.
2:a perioden så jobbar vi oss in i matchen och det känns som vi tar över mer och mer av matchen. Killarna blir inte lika tillbakatryckta och matchen är nu väldigt jämn.
I sista perioden så känns det som att vi har bättre tempo, men i en tillkrånglad situation blir Hjuvik tilldömda en straff. Dock missar dom denna och vi kan fortsätta och trumma på, och nu mer rättvist, så utökar vi ledningen till 2-0.
Vi känns bättre och bättre och springer mer än Hjuvik som börjar se trötta ut och sett över hela matchen vinner vi rättvist med 2-0, men Hjuvik var ett bra lag som hade fint passningsspel och var duktiga, men idag var vi starkast!
Riktigt skönt med en arbetsseger på hemmaplan!

//Martin Tobbe Cicci
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER