Ytterby IS
Fotboll
P05
Träningar februari - mars
2018-02-06 22:32

Nästa vecka så kör vi ingen brottarfysträning pga sportlov. 

Vecka 8 fortsätter vi träningen som vanligt och vi har förlängt perioden med brottarfysträning hela mars månad också. Vi har bra uppslutning på dessa träningar och killarna tycker att de är väldigt roliga men jobbiga också vilket är en bra kombo. Vi ledare är väldigt glada över att vi fått möjligheten att förlänga till mars ut.


Kallelseutskick för fotbollsträningen nästa vecka skickas ut inom kort. Svara gärna på den så snart ni kan så att vi ledare kan planera om vi skall ha träning eller inte.


Vi kommer att fortsätta med tisdagarna och i början/mitten av mars så kommer vi utöka med torsdagar också. Vi kommer då träna 19:30-21:00 ute på konstgräset. Vi återkommer om när vi startar igång med torsdagarna. 


Spicy Dream försäljning
2018-01-31 21:29

Hej,


Vi ledare har bestämt att vi skall köra en ny runda med Spicy Dreams kryddförsäljning. Alla i laget hämtar ut ett startpaket och detta är det som man minst måste sälja. Startpaketet kostar 500kr. Sist vi sålde kryddor så gav det en bra inkomst till laget och vi hoppas att även denna försäljning genererar ett bra tillskott till lagkassan.


Alla har vi olika möjligheter för en sådan här försäljning, men vi vet också att vi behöver pengar till lagkassan så låt oss tillsammans hålla våra kryddkunder nöjda. Vi kommer att anmäla alla som säljare.


Startpaketet kommer ni få hämta hemma hos Jesper någon dag under slutet av vecka 8 eller början på vecka 9. Mer detaljerad information om dag och tid kommer vi återkomma till när det närmar sig.


För er som sålde kryddor sist så kommer ni få ett mail till den mailadress som ni då använde. Om ni har bytt mailadress eller vill använda en annan så måste ni meddela Carina Kuhn (carina.kuhn@volvo.com)


Har ni frågor ang denna försäljning så kontakta Carina Kuhn (Jesper) eller någon av oss ledare.


Brottarfys
2017-12-22 20:33

Nästa säsong kommer vi spela stor 9mot9 vilket innebär större plan än vi har haft denna säsong. Vi kommer därför att fokusera på styrka och kondition nu under försäsongen. Vi kommer varje måndag i 7 veckor att köra brottarfys och detta med start från och med 15/1. 

Vi vill att dessa träningar prioriteras då det är en del av försäsongsträningen som är en viktig grund för kommande säsong.

 

Kalendern är uppdaterad med de datum som vi kommer ha brottarfys.


Träningen kommer ske i Alebrottarnas lokal som ligger vid Nolängens IP. Shorts, t-shirts, inomhus gympaskor och vattenflaska gäller på dessa träningar.


Robin Timbrelli (Kaspers pappa) kommer hålla i träningarna. 


ev frågor så kontakta oss ledare.


/Robin och ledarnaGod Jul och Gott Nytt År!!
2017-12-18 20:56
Hej,

Efter träningen imorgon tisdag (19/12) så tar vi en kort paus från fotbollen och firar jul och nyår.
Tisdagen den 9/1 startar vi igång försäsongen och vi kommer fortsätta träna kl 19:00 - 20:30 med samling 18:45 i omklädningsrummet.

Vi ledare vill önska er en trevlig jul och en skön ledighet så ses vi igen nästa år!

/Ledare
Kungälvsklipp
2017-10-30 21:53
Höstens Kungälvsklipp har nu kommit och de delas ut på träningen imorgon och på  kommande träningar.

Ni känner vid det här laget till att alla spelare i föreningen ska sälja 2 Kungälvsklipp och 2 reselotter på våren och 2 Kungälvsklipp på hösten. Det är klubbens gemensamma försäljning och något man förbinder sig till när man anmäler sitt barn som medlem i Ytterby IS.
 
 För er som tagit paus med fotbollen för annan idrott får kontakta oss ledare för att få era klipp eller komma ner och hämta på vår träningstid.
 
Betalningen på 200 kr (100 kronor/klipp) sätter ni in på killarnas lagkonto senast 25 november.
Det gäller er alla, även om ni inte hämtar ut klippen förrän senare!  Glöm inte att ange spelarens namn på inbetalningen!
Torsdagens träning inställd!!
2017-09-25 12:10
Pga match så ställer vi in torsdagens träning.
/ledarna
 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER