Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
P05
Träning tisdag inställd pga match
2018-06-17 20:17
Träningen på tisdag är inställd pga träningsmatch inför Gothia Cup.
Fantastisk helg!!!
2018-06-11 07:42

Vilken helg vi har haft!!!

Precis som vi ledare hoppades på så hade vi 12 taggade killar som gick ut på planen Kl 15:00 och tog sig an motståndet från Floda. Spelet var jämnt större delen av matchen men kändes som att vi hade kontroll på läget och vi skapade flera bra målchanser. På planen var det 2 mkt bra målvakter som gjorde flera bra räddningar vilket gjorde att det blev en jämn och tight match. Efter 60min spel så kunde killarna tacka motståndarna och alla 30 tillresta supporters för en bra match och till en härlig vinst med 2-1. Efter dusch fyllde vi på med energi genom gemensam grillning på yttern innan vi begav oss till Ullevi och tittade på Sverige - Peru. 

Igår hade vi återigen 12 supertaggade killar som var hungriga på att erövra ytterligare en vinst denna helg. Killarna kämpade bra och hade bra spel i större delen av matchen och kunde även efter denna match tacka motståndarna Surte och supporters för matchen efter en bra genomförd match och ytterligare 3 härliga poäng. 


Ytterby RÖD är nu färdigspelade inför sommaren men BLÅ har ytterligare 2 matcher som är uppskjutna pga inga spelare hos oss så vi hoppas att kunna få nya datum de kommande dagarna. Vi ledare önskar att ni prioriterar dessa matcher då vi måste spela av dem annars kommer föreningen få en straffavgift och matchen registreras som WO. 


Då vi har Gothia Cup kvar innan vi får ta semester så kommer vi köra vidare med 2 träningar i veckan fram till Gothia. Vi kommer även försöka få till några träningsmatcher då Gothia spelar 11mot11 spel. Men så fort vi har info om träningsmatcherna eller Gothia så kommer vi skicka ut om detta. Då det är semestertider och vi ledare skall kunna planera träningarna på bästa sätt så kommer vi fram till Gothia att skicka ut kallelser även för träningarna. Vi vill att alla svarar på dessa kallelser i så god tid som möjligt så vi kan planera träningarna.


Ta gärna en titt på era konton så att ni betalt in för kryddor, lotter och Gothia Card/invigning. Vi har några släpande betalningar kvar. Är ni osäkra skicka till vår lagmail ytterbyisp05@gmail.com.


Som vi informerade om igår så är morgondagens träning  inställd pga skolavslutning så vi ses igen på torsdag.


Inställd träning tisdag 12/6
2018-06-10 17:04
Träningen på tisdag 12/6 är inställd pga skolavslutning. Vi kör som vanligt på torsdag 14/6 igen.

Mvh 
Ledarna
Info om Gothia Cup
2018-05-28 23:11
Hej,

 

Vi ledare har nu haft ett första planeringsmöte inför kommande Gothia cup turnering som är 16 – 22 juli. Vi ser turneringen som en lagaktivitet och att det skall bli en spännande och rolig upplevelse för killarna.

Vi kommer utöver att spela matcher även göra roliga aktiviteter med laget och/eller med familjerna. Vi har lite idéer på vad vi vill göra men kommer att lämna mycket öppet och låta spelschema och dagsform samt vädret bestämma. Vi räknar med att ni prioriterar Gothia Cup aktiviteter den veckan.

 

Då vi har begränsning på antalet spelare till match så kommer alla inte få spela alla matcher men vi vill att alla följer med till match oavsett om man spelar eller inte då vi vill att laget gör detta tillsammans och delar upplevelser och erfarenheter från matcherna.

 

Vi ledare vill att  alla spelare som är med köper Gothia Card för 350kr för att få inträde till invigningen, finalerna, Liseberg, övriga aktiviteter, fri kollektivtrafik i Göteborg osv. Föräldrar och syskon kan köpa inträde till invigningen eller Gothia Card också och det görs via oss ledare.

 

Priser:

Invigning vuxen 195kr

Invigning barn 100kr

Gothia Card: 350kr

 

Ni kommer få en kallelse för spel till Gothia cup (den tidigare var en intresseanmälan), vi ser denna kallelse som bindande. I kallelsen beställer ni också ovan inträden till föräldrar och syskon om intresse finns för detta.

Ni tackar JA på kallelsen om er son ska vara med och spela Gothia och skriver i kommentarsfältet vad ni eventuellt vill köpa, ni exkluderar spelarens Gothia Card då vi kommer att beställa till samtliga spelare som tackar JA till kallelsen.

Om er son inte kan vara med på Gothia Cup så tackar ni NEJ och behöver då inte ange ovan val.

Kostnaden för spelarens Gothia Card samt eventuella tilläggsbeställningar ska betalas in till lagkassan senast 8/6.

 

Ålderskontroll:

Lördag 14 juli kl. 12.00 kör vi ålderskontroll inför turneringen och det sker i Excersishuset på Heden. Vi samlas på Yttern kl 11:00 och samåker så gott det går ner till Heden. Skulle Ni inte kunna vara med på ålderskontrollen så måste det göras innan första matchen i turneringen. Har man inte fått sin ålder kontrollerad innan första matchen så får spelaren inte längre vara med i turneringen. För att förenkla arbetet för oss ledare så vill vi få detta gjort denna dag så försök prioritera detta.

 

Godkända legitimationer:

- Pass

- ID kort utfärda av posten, banker eller nationellt ID kort

 

Varje legitimation MÅSTE ha foto och personnummer.

Legitimationen MÅSTE vara giltig

Kontrollera redan nu om killarna har giltig legitimation/pass

 

Om spelaren inte har en giltig legitimation godkänns ett personbevis. Personbeviset skall kompletteras med ett nytaget foto och vara vidimerat av två personer som ej är anhöriga till personen och som är över arton (18) år gamla.

 

Invigningen:

Vi kommer tillsammans med laget gå på Gothia Opening Ceremony, på Nya Ullevi kl. 20.00 måndag 16 Juli.

 

Har ni frågor ang turneringen så kontakta oss ledare vid tillfälle alt posta frågan på Facebook.

 

/Ledarna.

Snart dags för Gothia Cup :)
2018-05-25 10:51
På måndag kommer vi ledare påbörja planeringen inför kommande Gothia Cup. Vi skulle vilja veta vad killarna vill göra under denna vecka med laget och självklart om ni föräldrar har några idéer/önskemål också.


Som ni förstår så vill vi helst ha eran feedback innan måndag em. så att vi kan få med det i vår planering. Självklart går det bra att komma med idéer efteråt också men ju tidigare desto bättre och enklare för oss ledare att planera denna vecka för laget.

 

Denna vecka är för killarna och att de skall få en fantastiskt upplevelse och minne för livet att ha varit med och spelat i Gothia Cup. Invigningen är en självklarhet men sen finns det många andra aktiviteter som kan göras och det är här vi vill ha era och killarnas önskemål.


Prata gärna om detta hemma i helgen och kom sen tillbaka till oss ledare med era fantastiska idéer.

 

Använd gärna vår Facebook grupp eller vår lag mail (ytterbyisp05@gmail.com) för att ge oss denna information.

 

Om ni har allmänna frågor ang Gothia Cup så skicka dem till oss också innan måndag em. så att vi kan ta fram svar på dem inför kommande utskick om turneringen.

 

/Ledarna

Kungälvsklipp och reselotter
2018-05-06 20:57

Då har Kungälvsklippen och Reselotterna kommit. 

Dessa kommer att delas ut på kommande matcher och träningar. Därefter så får ni kontakta oss ledare och bestämma tid o plats för att hämta dem. 

Det ligger på er spelare/föräldrar att se till att ni får dessa klipp o lotter till er.


Alla medlemmar i föreningen säljer detta för att dra in pengar till föreningen.


Alla killar kommer få 2 Kungälvsklipp a 100kr/st + 2 reselotter a 100kr/st. 


400kr skall sättas in på lagkontot senast den 31/5.


SWISH: 0705-971622

Kontonummer: 5699 00 333 20 (SEB)


Har man möjlighet att sälja fler klipp eller lotter kontakta oss ledare så fixar vi fler till er.


/Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, Yttern KG2, 26/06 18:45
Träning, Yttern C2, 28/06 18:45
Träning, Yttern KG2, 03/07 18:45
Träning, Yttern C2, 05/07 18:45
Träning, Yttern KG2, 10/07 18:45
Träning, Yttern C2, 12/07 18:45
Nyheter från föreningen
 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada