Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
P05

Tack för denna säsong!
2018-10-18 21:31

Nu är säsongen över och vi har ikväll haft en rolig och trevlig avslutning med killarna på Evergreen. Vi ledare hoppas att killarna tycker det samma. Innan vi skiljdes åt ikväll så summerade vi säsongen för killarna och blickade framåt till nästa. Vi ledare är nöjda med säsongen och tycker att killarna har kämpat bra på träningar o matcher. Vi tycker att lägsta nivån har höjts från förra säsongen och lagkänslan blir bara bättre o bättre och man ser att killarna har roligt tillsammans. 


Vi går nu över till vinterträning och kommer nu att träna måndagar o torsdagar. För att vi skall kunna planera träningarna så kommer vi skicka ut kallelser till alla kommande vinterträningarna. 


Början på nästa år så kommer vi troligtvis sätta igång med brottarfys som då är tänkt som försäsongsträning. Denna träning är riktigt bra och rolig och vi ser gärna att detta prioriteras så att vi kan komma starkare till start på kommande säsong. 

Mer information om detta kommer komma så snart vi har allt klart. 


Vi ledare vill tacka alla spelare och föräldrar för denna säsong och även för den fina presenten som vi fick ikväll. 


Nu går vi över till vintersporterna och för er som vill och kan kör vi vinterträning på yttern.


Tack för denna säsong


/Ledarna


ta med joggingskor
2018-09-03 19:45
På torsdag och kommande träningar både tisdagar och torsdagar så ska joggingskor ALLTID finnas med till träningen. Vi kommer nu att börja köra mer löpträning för att bygga upp kondition och styrka hos killarna.

Det är viktigt att killarna kommer väl förberedda och har bra med energi i kroppen inför alla träningar och matcher. Skicka gärna med banan, smoothies eller något liknande som kan tas innan träning/match.

Kostföreläsning med föräldramöte!
2018-08-29 09:07
Istället för träning, så körde vi igår ett kombinerat föräldramöte, samt vi hade bjudit in Kajsa Asp som skriver om kost, och hur viktigt det är att äta rätt, i kombination med vila och träning. Förhoppningsvis så fick både föräldrar och killarna med sig något av nytta från denna föreläsning som man kan ta med sig i det vardagliga livet. För er som missade eller är nyfikna på mer, så finns mer info på http://kajsaasp.se
Vi körde senare vidare med info för höstsäsongen och tankar o ideér inför framtiden. Som ett led i detta så presenterade sig Robin Timbrelli som ny ledare i laget, dock med huvudsaklig fokus på mental träning och individuell coachning, ett mycket välkommet tillskott till ledarstaben!

Tack alla som kom! 
Snart e det dags igen.... 😀
2018-07-28 15:44

Nu har det gått lite mer än 1v sedan vi avslutade Gothia Cup turneringen, hoppas att killarna tyckte det var roligt även om resultatet inte var med oss helt o hållet.


Men trots att säsongen precis tagit slut så är det inte långt kvar tills den kickar igång igen. Som vi informerat om tidigare så kommer vi bara ha 1 lag under hösten. Vi kommer precis som i våras åka med 12 spelare till match. 


Nedan är viktiga datum som ni måste ha koll på och boka upp.


  • Tisdag 14/8 Träningsstart samma dagar o tider som i våras.
  • Fredag 17/8 första seriematchen hemma Hovås-Billdal
  • Söndag 19/8 domaruppdrag YIS-cup, killarna skall döma 5mot5. Detta uppdrag är obligatoriskt för alla killar i laget. När vi vet antal matcher kommer vi fördela ut matcherna.
  • Torsdag 30/8 inventering City Gross. Detta uppdrag är för er föräldrar.
  • Lördag 8/9 YIS-Dagen, killarna skall spela matcher. Föreningen behöver 2 händiga föräldrar som kan hjälpa till o fixa olika saker på yttern undertiden killarna spelar matcherna.
  • Söndag 9/9 LSU 3 (fd. talangträning)
  • Söndag 21/10 LSU4


Allt detta ligger i kalendern och kallelser kommer inom kort att skickas ut. Det är viktigt att ALLA svarar på kallelserna och gärna så snabbat ni kan. Vid snabba svar så kan vi ledare planera matcher/aktiviteter mycket bättre. Hoppas på er hjälp och förståelse med detta.


Ha en fortsatt bra sommar så ses vi tisdag 14/8 på Yttern.


Glöm inte boll och lite löpning mellan sol och badandet.


/Ledarna

Gothia Cup
2018-07-19 15:44
Då var Gothia Cup äventyret avslutat, och även om det rent sportsliga inte blev som vi hoppats, så tror vi att killarna haft det roligt tillsammans under dessa 4 dagarna.
Nu tar vi semester, och njuter av den fantastiska sommaren som vi har, men glöm inte att ta med fotbollen till sommarstugan/stranden eller var  ni befinner er. En liten trixning här o var hjälper alltid!

Vi ledare tackar för denna veckan och hoppas att vi ses om några veckor, när vi drar igång träningarna igen. Under hösten kommer vi att köra ett lag istället för 2, matchschemat är redan satt och vi har tur att vi får många hemmamatcher.

//Tobbe, Martin, Daniel, Rob
Gothia Cup Info
2018-07-12 07:26
Nu är det äntligen dags för turneringen som vi alla har väntat så länge på nämligen Gothia Cup som är världens största ungdomsturnering med lag från hela världen. Att få möta utländska lag från tex syd Afrika måste vara mäktigt för killarna.

Vi är 20 killar som är med i turneringen, vi får max ställa upp med 18 till respektive match. Vi kommer gå ut till varje match med 14 utespelare och 2 målvakter. 4 killar vilar varje match vilket innebär att alla spelar minst 3 matcher.
Laguppställning för varje match kommer tas på plats vid samlingen innan aktuell match. Detta innebär att alla 20 killar åker till match, de som inte spelar står vid sidan av planen och tittar på och hejar då detta är en lagaktivitet där vi vinner och förlorar tillsammans, vi är Ytterby IS P05

Vi kommer försöka åka med Västtrafik till och från matcher/aktiviteter så mycket vi kan. Då våra Gothia Card inte gäller för Kungälv så samlas vi vid Eriksdal och åker därifrån till Alingsås, detta är också en del av lagaktiviteten.

Agenda för veckan som vi vet hittills:

Måndag: samling Eriksdal kl: 09:00 match kl 11,50 & samling kl 18:15 Eriksdal invigningen kl 20:00
Tisdag: Bil till Alingsås pga tidig match samling kl 8:15 i Alingsås alt. kl 7.15 i Eriksdal. Match kl 9.20
Onsdag: Samling Eriksdal kl: 07:20 match kl 10.30
Torsdag: 4:e match vet ej var

Det är viktigt att alla kommer i tid till samling då vi skall passa in buss och sen ett tåg.
På tisdag då vi kommer åka i bilar till Alingsås så kommer vi behöva hjälp av några föräldrar som kan köra oss. Facebook inlägg om detta kommer skapas där vi kan försöka organisera detta.

Vi kommer SMS:a ut info om kommande dag på eftermiddagen. Vad vi kommer göra efter matcherna är inte bestämt än men vi har olika idéer som tex. Bad i Alingsås bredvid arenan efter match, in till Heden o titta på andra matcher, Heden Arena, Liseberg, finaler på Ullevi osv. Men detta kommer info om i de SMS vi kommer skicka ut.

På måndag efter matchen kommer vi göra ålderskontrollen så det är viktigt att ALLA är med och att ALLA har med sig sitt id-kort/pass eller personbevis. Efter ålderskontrollen kommer vi bege oss hemåt för att förbereda oss för invigningen senare på kvällen.

Mat under dagarna kommer vi köpa på plats på arenan eller inne i Göteborg beroende på vad vi kommer göra. Skicka gärna med pengar eller betalkort. Enklare mellanmål kan skickas med också om det önskas. Vid behov så kan vi ledare lägga ut pengar som vi sen löser med er föräldrar.

Vi ledare hoppas att ni förstår att det är svårt o planera allt utan vi kommer ta det lite som det kommer med aktiviteter så att detta blir en så bra upplevelser som möjligt för killarna.

Vi ledare ser fram emot denna turnering och vi hoppas att vi tillsammans kan skapa en fantastisk och rolig turnering för killarna.

För er som inte har laddat ner Gothia Cup appen än så rekommenderar vi att ni gör det. I appen finns all info som behövs om själva turneringen.

Frågor, synpunkter, idéer eller ngt annat så är det bara att komma till oss ledare.


Spelade matcher
Sön 14/10 14:30
1 - 3  
Sön 7/10 14:00
1 - 1  
Tis 2/10 19:00
2 - 11
Sön 9/9 14:15
1 - 2  
Lör 1/9 16:15
2 - 4  
Sön 26/8 14:00
1 - 4  
Kommande aktiviteter
Träning, KG-1, 22/10 18:15
Träning, Bilabhallen, 25/10 19:00
Träning, KG-1, 29/10 18:15
Träning, Bilabhallen, 01/11 19:00
Träning, KG-1, 05/11 18:15
Träning, KG-1, 12/11 18:15
Nyheter från föreningen
 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada