Ytterby IS
Fotboll
P09
Välkomna till Pojkar 09!

För tillfället är det runt 44 spelare i laget samt ca 6 ledare och ca 5 lagföräldrar.


Om ni är intresserade att börja träna med oss så är det bara att komma och pröva. Om barnet tycker det är roligt så lägg till er som medlem under fliken "att vara YIS-medlem" på föreningens huvudsida.

Gör detta senast efter tre provträningar. En stor fördel med att lägga till er som medlem är att ni automatiskt får alla utskick.


Kolla in vår kalender med tider för träningar och andra aktiviteter. 


Har du frågor så kan du kontakta oss ledare, se fliken Kontakt, eller kontakta kansliet på 0303-91060 eller ytterbyis@telia.com


Höstsäsongen startar v. 32
2017-07-26 22:45
Träningarna startar igen vecka 32.
Samma tid som i vår.
Samling 17.15 i omklädningsrummet.
Start av träningen 17.30. 
Lotter och kungälvshäften
2017-06-29 21:18
Hej!
Dags för redovisning innan semestrarna...
Saknar betalning från 9 killar, för lotter och Kungälvshäften, 300:- och det är också några som inte hämtat ut dem. Är ni osäkra hur ni har det så ring eller smsa mig, 0704261044. Numret kan även användas för swishinbetalning om man inte vill betala kontant till mig. 
Redovisning av lagkontot: Jag fick 2570:- av Mattias för insättning på lagkontot. Grillkvällen blev lyckad och kostnad för den blev 790:-. Sätter alltså in 1780:- på lagets konto hos YIS.

Önskar er en varm o härlig sommar :-)
Sanna Abrahamsson, lagförälder 
Sommaravslutning
2017-06-10 12:27
Efter sista träningen för säsongen, som är månd. 19/6, kommer vi att ha en samling med barn och föräldrar. Syskon är naturligtvis välkomna. Lagföräldrarna fixar hamburgare och något gott till efterrätt. Dricka och kaffe tar var och en med enl. eget önskemål. Om någon inte äter hamburgare kan man självklart ta med egen mat.

Med vänlig hälsning
Ledarna och lagföräldrarna
Kungälvshäften/lotter
2017-06-10 11:59
Hej!
Har nu pratat med kansliet ang. lagkonto...
Varje lag har ett konto i föreningen men de vill inte att varje betalning går in där. De önskar att man sätter in en klumpsumma. Har också pratat med Mattias hur vi lättast ska ha koll på inbetalningarna och bestämde att det blir jag som tar hand om pengarna. När samtliga har betalt så redovisar jag till klubben. Jag eller Christer (Alexander Vestads pappa) kommer att vara på de sista träningarna, antingen vid samlingen eller när de avslutar, för kontant betalning och utlämning av häften/lotter. Alt. är att Swisha 300:- till mig, 0704261044. Glöm inte isf att skriva namnet på ert barn :-)

Med vänlig hälsning
Susanna Abrahamsson, lagförälder P09
mamma till Alexander Vestad

Inför säsongens matcher
2017-05-16 22:12
Under Dokumentfliken har jag lagt in några dokument som kan vara bra att läsa.
* Både Ytterby IS och Göteborgs FotbollFörbunds (GFF) informationsblad om att spela 5-manna, eller "spel 5 mot 5" som GFF vill kalla det från nu.
* Föreningens föräldrapolicy med vad föreningen förväntar sig av föräldrarna
* I dessa dokument beskrivs även hur man vill att vi ska bete oss under matcherna och hur vi ska bete oss som spelare, ledare och föräldrar. Jag har inte märkt av några problem, men denna filmen är en tankeställare https://youtu.be/NsmAPdVOSas
* På GFFs YouTube sida finns några filmer om att spela 5 mot 5. 
Tex att backa tillbaka när motståndarnas målvakt har bollen: https://www.youtube.com/watch?v=9WVy69qEBZ8

 
PLATINASPONSORER
 
DIAMANTSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada
GULDSPONSORER
SILVERSPONSORER