SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS
Vi som hjälpte till att bygga BILAB-Hallen!

Nu är skylten på plats i hallen, med namn på alla privatpersoner, företag, fonder och stiftelser som bidrog till att vi kunde bygga BILAB-Hallen.

Stort tack till alla för era insatser!

Bokning /Hyra av hallen


BOKNING/HYRA AV HALLEN:

Alla bokade tider, fasta och strötider, finns uppdaterade i Yttebyr IS kalender på hemsidan 

För att boka tid så kontakta YIS kansli:  kansli@ytterbyis.nu eller 0303-91060 E

För externa lag kostar det 350 kr/timme att hyra hallen.

För företag kostar det 700 kr/timme att hyra hallen

Eget träningsmaterial medtages.

 

SPONTANTFOTBOLL: spelare i Ytterby IS egna lag kan använda hallen när den inte är bokad. De bokade tiderna finns i Ytterby IS kalender.

Dock måste en vuxen (ledare eller förälder) vara närvarande, för att säkerställa att lokalen används  i rätt syfte och iordningställs efter användande.

Regler och rutiner för användning av hallen

LÅS: Porten mot gräsplanerna har ett hänglås som ni kan öppna med ledarnyckeln. Den andra porten skall alltid hållas stängd. Det finns 3 nödutgångar som endast kan öppnas inifrån hallen. Se till att bägge portarna är låsta samt att nödutgångs-dörrarna är stängda när ni lämnar hallen. Upplåsnng för extern uthyrning sker enligt överrenskommelse med kansliet.


UTRYMMNINGSDÖRRAR (SE BILD): Utrymningsdörrarna öppnas endast inifrån hallen. Skulle ni behöva öppna dessa är det viktigt att när ni stänger de som är mot klubbstugan så måste den presenningflik som är i överkant dörren ligga på utsidan, för att förhindra att vatten rinner in på insidan dörren när det regnar. Enklast att göra det är att stänga utifrån och hålla ut presseningfliken.


BELYSNING GRUSPLAN (SE BILD):  Det finns möjlighet att tända belysningen på grusplanen utanför hallen, via den plan-belysning som finns längs ena långsidan.

Ni tänder och släcker denna belysinng via ett vred på den beslysningstople som är närmast villagatan, på långsidan mot skogen. Det är ok att tända men det måste också släckas. Viktigt att de som sist lämnar hallen även släcker denna belysning!


PARKERING: Ytterns parkering vid infarten från Rollsbo-området skall användas för all verksamhet på Yttern.


BELYSNING I HALLEN: Ljusknappen sitter på den stolpen som är direkt till vänster när ni kommer in i hallen. Det är ett nyckellås på strömbrytaren och ni tänder med samma nyckel som ni använder för att låsa upp hallen.


NÄTEN på KORTSIDORNA: Bakom målen på kortsidorna har vi satt upp nät som skall fånga upp bollar så de inte slår i tältduken/portarna. Krokarna i näten skall alltid sitta fast i målen, för att undvika detta


MÅLENS/SARGERNAS PLACERING EFTER TRÄNING: Efter träning skall ni ställa tillbaka mål och sarger till deras platser enligt skissen under fliken Ordning och reda. Viktigt för att nästa lag skall kunna starta sin träning på ett bra sätt.


TRÄNINGS START-SLUT: Respektera den bokade tiden ni har och var klar att lämna hallen i tid när nästa lag kommer. Mål/sarger skall då vara på rätt plats och nästa lag skall kunna starta sin träning enligt sin bokade tid.


FELRAPPORTERING: Meddela alltid kansliet  ifall ni upptäcker fel på material/utrustning  i hallen så vi snabbt kan åtgärda det. mail: kansli@ytterbyis.nu


JOURNUMMER: Ifall ni akut behöver ha kontakt med någon om hallen så ring Carina på kansliet: 0303-91060  eller till Sten Åkerström: 0739-02781

Bara lite småsaker kvar!

Nu är vi nästan klara. Belysningen på plats och gräset på väg att bli klart. Vi skall också sätta upp nät bakom målen, skydd på balkarna samt rulla in mål m.m. så kan vi börja använda hallen.

 

Hallen börjar ta form....

Nu har hallen kommit på plats och det pågår arbete med att sätta belysningen och som vi räknar med skall vara klart vecka 47.  Sedan kommer gräset och läggs på plats. Vi har blivit lite försenade så ny preliminär startdatum för att börja träna i hallen är nu vecka 50 (7/12)  

 

När det gäller andelsförsäljning så har vi nu sålt ca 60% av planen och det är 350 andelar kvar av 880 stycken.  Vi hoppas att det finns fler som vill vara med och bidra så föreningen inte behöver släpa med sig en skuld för detta in i nästa år, som kan påverka möjigheterna att bedriva en fortsatt bra verksamhet. Har ni inte redan köpt er andel så ta chansen nu och gör det. Enklast är att göra en insättning på föreningens bankgiro eller via Swish.

 500 kr per andel och förutom ett andelsbevis som ni får så får ni ert namn på tavlan i hallen som berättar vilka som varit med och gjort detta möjligt!Via bankgiro: Ni betalar in 500 kr gånger antalet andelar ni önskar och märker inbetalningen med "hallandel + namn på den som skall stå på andelarna" ex. vis " hallandel Kurre Hamrin"     Vårt bankgironummer är 253-2562


Via Swish: Ni betalar in 500 kr gånger antalet andelar ni önskar och märker inbetalningen med "hallandel + namn på den som skall stå på andelarna" ex. vis " hallandel Kurre Hamrin".   Vårt swish-nummer är 1234955035


Via formulär på hemsidan: Eller så köper ni era andelar genom att  öppna ett formulär på hemsidan som ni fyller i och sedan kommer en faktura från Ytterby IS på motsvarande belopp, beroende på hur många andelar ni valt att köpa. Gå in på föreningens hemsida www.ytterbyis.nu och välj rubriken ”hall på ytterns IP”. Där hittar ni formuläret ni använder för att köpa andelar. När ni gjort det får ni en faktura från föreningen.


Detta alternativ passar också bra för de som kan hjälpa till via företag, som också kan köpa andelar i hallen. I formuläret kan ni ange uppgifter om företaget och till vilken adress fakturan skall skickas.

Visst låter det spännande?


  • Ytter-hallen är ett projekt som drivs av Ytterby IS och syftar till att skapa mer träningsyta och möjligheter till aktivitet för ungdomar.


  • Avsikten är att uppföra en inomhushall på idrottsplatsen Yttern (på grusplan) som komplement till de nuvarande verksamhetsytorna.
  • Vi vill kunna erbjuda bra träningsmöjligheter året om för våra ungdomslag
  • Ökade möjligheter till spelarutveckling, tematräningar och lägeraktiviteterVi står nu inför att starta arbetet med hallen och räknar med att vi har den på plats och kan inviga den i början av november. Hallen kommer ha en yta som en 7-mannaplan (30x50 m) med konstgräs som underlag.


En perfekt hall för ungdomsfotboll och vinterträning, som kommer hjälpa oss att hålla igång våra lag året runt


VI har klart med leverantör av hallen och konstgräset samt kommer få hjälp att göra de nödvändliga markarbetena av sponsorer, men det finns fortfarande en del kvar att göra för att lösa finansieringen av hela hallen.


Vi har fått bidrag från en del fonder och vi har några större sponsorer som hjälper oss, men nu behöver vi också medlemmarnas engagemang för att få ihop hela budgeten för detta.

 

Vi lanserade i våras en andelsförsäljning av konstgräset (som kostar ca 450 tkr) där vi delat upp den i 880 andelar som kostar 500 kr styck. Vår förhoppning är att alla de som har ett intresse i föreningen som har möjlighet att köpa andelar gör detta och genom den försäljningen så löser vi de sista pusselbitarna för att slippa andra åtgärder, exvis lotter/försäljning eller höjda avgifter.


Alla ni som har aktiva barn /barnbarn eller tidigare varit aktiv eller på annat sätt har en relation till föreningen, detta är er möjlighet att att göra en insats , för att trygga en bra verksamhet.


Även företag är välkomna att köpa andelar. Vi hoppas att alla föräldrar som finns runt föreningen ser detta som en möjlighet att ge våra spelare och dess ledare en fantastisk möjlighet att skapa en ännu bättre verksamhet året runt.


Inte minst våra engagerade ungdomsledare är värda all uppskattning och detta är också ett sätt att ge tillbaka till dem, fär alla de timmar de lägger ner för att ta hand om era barn. De lägger 100-tals timmar varje år utan ersättning och detta tror vi kommer göra att även ledarnas engagemang ökar och deras möjlighet att skapa upplevelser för spelarna som de har med sig hela livet.


Det finns två sätt att köpa andelar

Via bankgiro: Antingen via bankgiro direkt: Ni betalar in 500 kr gånger antalet andelar ni önskar och märker inbetalningen med     " Hallandel + namn på den som skall stå på andelarna" ex. vis " hallandel Kurre Hamrin" Vårt bankgironummer är 253-2562.


Via formulär: Eller så köper ni era andelar genom att  öppna detta formulär som ni fyller i och sedan kommer en faktura från Ytterby IS på motsvarande belopp, beroende på hur många andelar ni valt att köpa.Följ denna länk för att få ta del av denna möjlighet.

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={38DA235B-21DA-423C-95CA-DF19D0B6D4CF}Som bevis på er insats får ni ett andelsbevis och i hallen kommer vi sedan att sätta upp en tavla med namn på alla som varit med och hjälp till.


Tveka inte, detta är en insats som kommer att gå direkt tillbaka till alla ungdomar i föreningen, som inget hellre vill än att spela fotboll !!


Hälsingar

YIS StyrelseNu kan ni som privatperson eller företag köpa andelar i vår nya inomhushall!


Följ denna länk för att få ta del av denna möjlighet.

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={38DA235B-21DA-423C-95CA-DF19D0B6D4CF}


På bilden här ovan kan ni också se vilka andelar det finns att välja mellan, kanske vill ni köpa de fyra rutorna som bildar avsparkspunkten?


Vart går pengarna?

Varje krona som ni stöttar med kommer att gå till finansieringen av konstgräset i hallen.

Som tack får ni ett andelsbevis och ett plakat med ditt/ert namn när hallen står färdig.


Tack för ert stöd!

 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada