SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS
Regler och rutiner för användning av hallen
 
 
LÅS:

Porten mot gräsplanerna har ett hänglås som ni kan öppna med ledarnyckeln. Den andra porten skall alltid hållas stängd. Det finns 3 nödutgångar som endast kan öppnas inifrån hallen. Se till att bägge portarna är låsta samt att nödutgångs-dörrarna är stängda när ni lämnar hallen. Upplåsning för extern uthyrning sker enligt överrenskommelse med kansliet.

 

UTRYMMNINGSDÖRRAR (SE BILD): 

Utrymningsdörrarna öppnas endast inifrån hallen. Skulle ni behöva öppna dessa är det viktigt att när ni stänger de som är mot klubbstugan så måste den presenningflik som är i överkant dörren ligga på utsidan, för att förhindra att vatten rinner in på insidan dörren när det regnar. Enklast att göra det är att stänga utifrån och hålla ut presseningfliken.

 

BELYSNING GRUSPLAN (SE BILD):  

Det finns möjlighet att tända belysningen på grusplanen utanför hallen, via den plan-belysning som finns längs ena långsidan.

Ni tänder och släcker denna belysinng via ett vred på den beslysningstople som är närmast villagatan, på långsidan mot skogen. Det är ok att tända men det måste också släckas. Viktigt att de som sist lämnar hallen även släcker denna belysning!

 

PARKERING: 

Ytterns parkering vid infarten från Rollsbo-området skall användas för all verksamhet på Yttern.

 

BELYSNING I HALLEN:

Ljusknappen sitter på den stolpen som är direkt till vänster när ni kommer in i hallen. Det är en timer som ni ska starta igång.

 

NÄTEN på KORTSIDORNA:

Bakom målen på kortsidorna har vi satt upp nät som skall fånga upp bollar så de inte slår i tältduken/portarna. Krokarna i näten skall alltid sitta fast i målen, för att undvika detta.

 

MÅLENS/SARGERNAS PLACERING EFTER TRÄNING:

Efter träning skall ni ställa tillbaka mål och sarger till deras platser enligt skissen under fliken Ordning och reda. Viktigt för att nästa lag skall kunna starta sin träning på ett bra sätt.

 

TRÄNINGSTIDER: 

Respektera den bokade tiden ni har och var klara att lämna hallen i tid när nästa lag kommer. Mål/sarger och annan utrustning skall då vara på rätt plats och nästa lag skall kunna starta sin träning enligt sin bokade tid.

 

FELRAPPORTERING:

Meddela alltid kansliet ifall ni upptäcker fel eller skador i hallen eller på dess utrustning så vi snabbt kan åtgärda det, så ingen skadar sig.

Anmäl detta på mail: kansli@ytterbyis.nu

 

JOURNUMMER:

Ifall ni akut behöver ha kontakt med någon om hallen så ring Carina på kansliet: 0303-910 60 eller till Sten Åkerström: 073-902 37 81

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada