SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS Damjunior 2021
Vi är ett gäng tjejer födda 2002 - 2005 som under 2021 spelar i både Division 3 Damer tillsammans med vårat damlag samt Junior Klass 2. Förutom det hoppas vi kunna spela en del cuper under året. Vi är ett glatt gäng tillsammans som vill skapa roliga minnen tillsammans.

Intresserad, ta kontakt med någon av ledarna i truppen.
Summering av Quality Hotel cup
2021-11-08 18:44

Kan man tänka sig att för lite mer än en vecka sedan var vi iväg och spelade cup uppe i Vänersborg och Trollhättan. Det var en helg med mycket skratt och härliga minnen som vi tar med oss. Tänkte att jag skulle försöka ge mig på en lite summering om en helt fantastisk cuphelg tillsammans.

 

Vi börjar från början där vi samlas på Yttern kl 15.00 för att tillsammans packa in oss i minibussarna som vi hade fixat för att kunna åka mer tillsammans under hela helgen. Tjejerna fick byta om på yttern och plocka med sig matchställ som vi kunde ha hela helgen. Vi poängterade att det är vikigt att ni plockar med er allt nu då vi inte har med oss något extra. Vi han knappt lämna yttern innan vi fick stanna för att någon hade glömt matchstrumporna. Inne i omklädningsrummet fick tjejerna uppdelningen på rummen och vilken bil dom skulle åka i. Varje rum blev tilldelad var sin påse som innehöll Ytterby IS Hotell kit, allt man kan behöva nu i dessa tider och för en cuphelg tillsammans när man åker iväg på cup.

 

Vi hoppar in i bilarna och stämningen är på topp, tjejerna är laddade och ledarna är fullt taggade för äntligen är det cup igen och vi såg fram emot en fantastisk helg tillsammans. Tjejerna försöker förbrlit få igång musiken i varje bil för att kunna styra den själva och inte lyssna på radio P1. När vi väl kommer fram har vi fått igång det i varje bil och lyckan är total.

 

Vi åker till planen där vi ska genomföra våran första match i turneringen och vår första gruppspelsmatch mot Grebbestad. En nervös start men vi styr ändå matchen med mycket boll och försöker komma fram i banan med hjälp av vårt fina passningsspel men lyckas inte få in bollen i mål i första halvlek. I andra halvlek släppte det och vi lyckades få in bollen i mål och gör både 1-0 och 2-0. Vi får med oss en väldigt go känsla och stämningen är på topp. Innan vi åker vidare till hotellet för att checka in bjuder Bella på chokladbollar till alla. Vi hoppar in i bilarna och åker mot hotellet med musiken på högsta volym. När vi kommer fram till hotellet får tjejerna gå upp på sina hotellrum och lämna väskorna för att sedan komma ner så vi får i oss lite middag.

 

Efter middagen fick tjejerna fritt att bo in sig och gå till ICA och handla om man ville det innan vi skulle återsamlas senare på kvällen för att prata igenom vad vi har för mål med cupen. Nattha, PA och Cosse åker och kollar in morgondagens motstånd för att kolla in vad det vi har att vänta och för att kunna lägga upp taktiken till matcherna.

 

När vi samlas går vi igenom regler som vi tänker för hela gruppen under helgen och vi går även igenom vad tjejerna vill med cupen både på fotbollsplan men även vid sidan av. Vi är överens VI SKA VINNA CUPEN om vi spelar fram och förtjänar att vinna och vi ska ha fantastiskt roligt vid sidan av planen. Efter det gick Nattha och PA runt till de olika rummen och checkade av läget och hur dom tänker att matchen gick och om deras utveckling under året.

 

På Lördagsmorgonen hade vi kommit överrens om att samlas utanför Olssons hotelrum för att sjunga för vår bliviade 16 åring. Vi hade gått ner till receptionen och fått ett extra nyckelkort så vi kunde gå in i rummet. Men när vi väl var samlade då hade rummet redan gått ner för samling i lobbyn. Det var bara att traska vidare och gå ner alla och sjunga i lobbyn för Olsson.

 

Efter en härlig lördagsfrukost var det dags att tagga igång inför match nummer 2 i gruppspelet. I den matchen skulle vi möte IF Viken. Vi visste att det skulle bli en tuff match men med rätt inställning skulle vi ta dom. Tyvärr får vi inte till vårat spel eller pressspel i första halvlek och hamnar fel i positionerna och IF Viken går upp i ledning. Vi gör en mycket bättre andra halvlek men tyvärr blir det förlust. Vi åker tillbaka till hotellet för att ladda om och hämta nya krafter med lite lunch och vila.

 

Efter lite vila och lunch på hotellet var det dags att tagga igång inför lördagens sista match och gruppspelets sista match. Vi mötte Jönköping södra ingen enkel match och väldigt fysisk match. Vi behövde vinna matchen med minst 2 mål för att gå vidare till A slutspel. Vi spelar väldigt bra och ger verkligen Jönköping söndra en bra match men tyvärr lyckas vi inte få in bollen i mål och Jönköping lyckas och vi förlorar tyvärr matchen. Med det innebär att vi går vidare till B-sluspel.

 

Vi hoppar in i bilarna och inser att nu blir det match kl 8.00 imorgon bitti. Det är bara att ladda upp med middag och lagaktivitet under kvällen. När vi åker tillbaka till hotellet ringer Cosses telefon och det är cupkomiten som ringer och berättar att Älvsborg FF lämnar WO och vi får därmed sovmorgon och har inte match för än kl 11.15 på söndag morgon opch går därmed driket till kvartsfinal.

 

På lördagskvällen hade vi en lagaktivitet där vi hade hyrt ett konferansrum. Vi samlades efter middagen och gick till konferansen där dukades det upp med tårta och läsk och vi firade våra 2 födelsedagsbarn. Dels Olsson som fyllde 16 år och Malin som hade fyllt 18 dagen innan vi åkte iväg. Efter tårtan hade vår briljanta Bella ordnat en musikquiz. Alla delades in i lag där vi var 2 och 2. Förlorana skulle framföra en låt med mikrofonen till vår högtalare. Mycket skratt och alla bjöd på sig själva denna kväll. Måste Tacka Bella för ett grymt musikquiz men även Alice och Bidås för det härliga framträdandet av "Hej Sofia" i förlorarteamet.

  

Söndagen var här och det var dags för slutspelsdagen.Vi laddar upp med sovmorgon och en lugn frukost tillsammans. Nattha och Sten är uppe i gryningen och åker och kollar in motståndet vi ska möta.

Efter frukosten var det dags för utchecking från hotellet och avstämningen av rummen så vi inte lämnar kvar något. Vi packar in oss i bilarna och åker mot kvarsfinalen. Vi är laddade vi har nu beslutat oss för att detta ska vi ta hem. Vi gör en bra match med många bra kombinationer och lyckas sätta 1-0 redan efter 2 minuter. Vi behåller ledningen till fram i mitten av andra där vi tyvärr släpper in ett mål. Vi ger oss inte vi fortsätter att kämpa och i slutminuterna lyckas vi få in 2-1 och vi är nu framme i semifinal.

 

Vi hoppar in i bilarna och sätter på hög musik och åker tillbaka till hotellet för att äta lite lunch innan vi ska vara tillbaka.

 

Det är nu dags för semifinal och här gör vi en grymt bra match med många fina passningar och härligt kombinationsspel. Alla är delaktiga i vårat spel och vi vinner tillslut matchen med 2-0 och vi är nu i FINAL.

 

Vi går in en stund i omkldäningsrummet för att få i oss lite mellanmål innan det är dags för finalen.

 

Vi gör en riktigt bra final med mycket bra spel och som speglar vårt lag men tyvärr räcker inte våra krafter till och vi får inte in bollen i mål. Men vi gör en bra cup coh det ska tillslut visa sig att Jönköing södra kom 2:a i hela tuneringen och Vike kom 3:a det säger bara vilken svår och tuff grupp vi hamna i. Så med det sagt gör vi en sjukt bra cup tillsammans. Vi spelade fotboll med mycket glädje, kämpar inställning, laganda, vi var ett lag.

 

En fantastik helg tillsammans som har innehållit mycket skratt och glädje tillsammans. Vi ledare vill säga ETT STORT TACK till alla tjejer för en helt fantastik cup helg tillsammans. NI ÄR BÄST.

Ett stort tack även till Malin, Bella och Ida som ville hänga med på denna cupresa med oss.

 

Ett stort tack även till er föräldrar som var på plats och stöttade tjejerna genom hela turneringen.

 

En lång summering av en fantastisk helg men gick tyvärr inte att korta ner. :)

 

Återigen stort TACK för en fantastisk helg tillsammans

Mvh

Nattha, Sten, Cosse och PA

V.43
2021-10-24 20:31
Då avslutar vi enny vecka och går nu in i årets stora mål med att vi ska åka iväg på Quality hotel cup. Vi kommer att åka upp med ett härligt gäng på 20 stycken spelare och 4 stycken ledare. Vi ser fram emot en väldigt rolig cup tillsammans men först väntar en match och träning innan det är dags för avresa.
 
Kommande vecka ser ut som följande:
 
Tisdag: Match junior div 4 borta mot Qviding kl 19.15, Kallelse ligger i kalendern. Samling 17.45 på yttern
 
Torsdag: Träning Yttern 17.00-18.30 samling 16.45
 
Fredag- Söndag:
 • Samling på Yttern kl 15.00, vi byter om på yttern och packar med oss matchkläder och siktar på att åka från Yttern kl 15.30
 • Glöm inte att betala in 300kr per person
  • Swedbank
   • Kontonr: 8105-9, 694 395 730-5
   • Vid betalning, glöm ej att skriva namn (ex Moa)

   

 • https://www.procup.se/cup/34428.htm Här kan ni se vilka matchtider som gäller under hela cupen.
 • Vi kommer att bo på Scandic Swania
 • Gruppspelet är:
  Fre:  17.35 mot Grebbestad (Torsbovallen)
  Lör: 11.45 mot IF Viken (Vänersvallen nord)
  Lör: 18.15 mot Jönköping söndra (Bertäkten)
  Sön: Slutspel
Övrigt
Vi ser fram emot en härlig cup tillsammans med alla fantastika tjejer
 

Ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter
Med vänlig hälsning,
Ledarna
2021-10-17 20:26
Då går vi in i en ny vecka med nya matcher.
 
Kommande vecka ser ut som följande:
 
Tisdag: Match junior div 4 borta mot Warta kl 20.00, Kallelse kommer under måndagen och även amlingstiden
 
Torsdag: Träning Yttern 17.00-18.30 samling 16.45
 
Fredag: Match Junior div 2 borta mot Bergum kl 18.30, Kallelse och samlingstid kommer under veckan.
 
 
Övrigt:
 • Materialare
  - Materialarna är ansvariga att tvätta träningskläderna och se till att dom kommer tillbaka nästa träning
  - Se till att bollar och medicinväskan är fylld och bär ut materialet innan träning och efter träning.
  - Ser till att omklädningsrummet och skåpet är städat efter träning.
 • Materialare denna veckan är: Bojeh, Laila, Johanna
 • Vi ledare har beslutat att inte spela Kungsbacka höstcup som skulle ha spelats nu till helgen. Vi laddar upp inför Quality Hotel cup istället. Det är borttaget från kalendern.
 • Nu ligger kallelsen ute inför Quality Hotel cup, gå in och svara på den så fort ni kan, så vi kna börja planera med transport. Vi kommer ta en avgift på 300 kr per person för cupen.

Ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter
Med vänlig hälsning,
Ledarna
V.41
2021-10-11 11:26
Då går vi in i en ny vecka där vi enbart har en match och kan bedriva mer träning och komma ihop oss ännu mer inför kommande cup.
 
Vi tar med oss den goa känslan från onsdagens match med bra spel och många bra kombinationer och 4 stycken olika målskyttar i den matchen.
 
Kommande vecka ser ut som följande:
 
Tisdag: Träning 19.30-21.00 samling 19.15
 
Torsdag: Träning Yttern 17.00-18.30 samling 16.45
 
Söndag: Match Div 3 dam borta mot Kongahälla kl 14.15 samling 13.00 på Kongevi, kallese kommer under veckan 
 
 
Övrigt:
 • Materialare
  - Materialarna är ansvariga att tvätta träningskläderna och se till att dom kommer tillbaka nästa träning
  - Se till att bollar och medicinväskan är fylld och bär ut materialet innan träning och efter träning.
  - Ser till att omklädningsrummet och skåpet är städat efter träning.
 • Materialare denna veckan är: Frida, Julia, Elina, Frasse
 • Nu ligger kallelsen ute inför Quality Hotel cup, gå in och svara på den så fort ni kan, så vi kna börja planera med transport. Vi kommer ta en avgift på 300 kr per person för cupen.

Ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter
Med vänlig hälsning,
Ledarna
V.40
2021-10-04 11:00
Då har vi avverkat 2 nya matcher där vi har spelat väldigt bra fotboll och många mål på många olika sätt. Det tar vi med oss in i ny vecka med nya möjligheter.
 
Denna veckan går vi även på nya träningstiderna så kolla in dessa extra noga 
 
Kommande vecka ser ut som följande:
 
Tisdag: Träning 19.30-21.00 samling 19.15
 
Onsdag: Match Junior div 4 hemma mot Landvetter kl 20.00 samling 18.45, kallese kommer på tisdagen.
 
Torsdag: Träning Yttern 17.30-19.00 samling 17.15
 
Söndag: Match Div 3 dam hemma mot Zenith kl 17.00 samling 15.45, kallese kommer under veckan 
 
 
Övrigt:
 • Materialare
  - Materialarna är ansvariga att tvätta träningskläderna och se till att dom kommer tillbaka nästa träning
  - Se till att bollar och medicinväskan är fylld och bär ut materialet innan träning och efter träning.
  - Ser till att omklädningsrummet och skåpet är städat efter träning.
 • Materialare denna veckan är: Bäver, Julia, Elina, Isabell
 • Under veckan kommer kallse skickas ut inför våra cuper. Vi kommer ta en avgift på 300 kr per person för båda cuperna.

Ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter
Med vänlig hälsning,
Ledarna
Spelade matcher
Tis 26/10 19:15
2 - 1  
Fre 22/10 18:30
5 - 0  
Tis 19/10 20:00
1 - 2  
Sön 17/10 14:15
3 - 2  
Sön 10/10 17:00
1 - 3  
Ons 6/10 20:00
4 - 1  
Kommande aktiviteter
Träning, Yttern, 12/12 17:30
Träning, Yttern, 16/12 17:00
Möte, Klubbstuga-stora salen, 19/12 16:30
Träning, Yttern, 19/12 17:30
Nyheter från föreningen
Ytterby IS, 26/11 10:04 
Ytterby IS, 22/11 12:10 
Ytterby IS, 14/11 13:17 
Ytterby IS, 12/11 13:37 
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada