SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
P08
Välkommen till hemsidan för YIS P08
Vi är ett härligt gäng där många lirat ihop sedan fotbollsskolan... vi tränar 3ggr/vecka och kommer spela med två 11-mannalag i seriespel på olika nivå.

Vi vill deltaga i flertal cuper under året och håller igång året om med många träningar. 

Vi är många killar som har mycket skoj ihop. 
 

Vill du prova på fotboll i vårat härliga gäng då är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare eller kontakta vårt kansli. Se kontakt menyn ovan eller någon av länkarna nedan.

 

Länk till information om att bli medlem i Ytterby IS: HÄR
Anmäl er via den blå knappen på första sidan med texten "Intresseanmälan - Bli medlem"

 
Hälsning Ledarna
Sommaruppehåll, v28-32
2020-06-30 12:45
Nu är det sista veckan och endast två träningar kvar innan vi tar ett välförtjänt sommaruppehåll. Trots dessa tider har vi kunnat träna bra och killarna har verkligen utvecklats vilket har visat sig när vi spelat matcher. Våra motståndare har verkligen fått slita när de mött oss.

Vi kommer nu ta ledigt från gemensam träning under veckorna 28-32 och vi börjar igen måndagen 10/8 (v.33) samma tid som vanligt. Vi uppmuntrar killarna att ändå hålla igång i sommar. Mellan bad och glasspausen hoppas vi att de tar fram bollen och håller känslan vid liv. :)

Hoppas ni får en riktigt skön sommar och vi ses alla till hösten med nya tag på fotbollsplanen.

Soliga hälsningar
Andreas, Daniel, Fredrik, Henrik, Jerker, Johan, Jonas och Mattias
Vårens Kungälvsklipp och reselotter
2020-05-14 19:00
Nu har vi fått vårens Kungälvsklipp och reselotter. Det är det som alla lag i föreningen säljer. Alla spelare har åtagit sig att på våren sälja två klipp och två reselotter för att gemensamt hjälpas åt att få in resurser till föreningen. Har man tankar om åtagandena som medlem så kontakta gärna kansliet.

I Kungälvklippet finns bra erbjudanden från våra lokala handlare. Man bestämmer självklart om man vill behålla klippen själv eller sälja dem.

Föreningen kommer sedan, som tidigare, att fakturera er för dessa så att lagen själva inte ska behöva jobba för att få in pengarna. Detta innebär att alla som är registrerade i SportAdmin kommer att få en faktura. Har ert barn slutat eller tappat intresset tillfälligt rekommenderar vi att ni kontaktar kansliet (eller oss) för att avsluta medlemskapet. Det är dock väldigt enkelt att starta upp igen om/när intresset återkommer.

Vi kommer att börja dela ut dessa till killarna på måndagens träning men önskar ni att vi inte ger dem till ert barn får ni höra av er så löser vi det på annat sätt. Som vanligt får ni gärna höra av er till oss med era frågor och funderingar.

//Ledarna
Ytterby Cup 24 augusti
2019-08-20 13:37
Som vanligt inleder vi hösten med Ytterby Cup. Det blir lite nya lag som vi inte mött tidigare och några av våra lag i närheten. Vi hoppas på fint väder och en fotbollsfest. Lagindelningen och spelschema når ni via länkarna längre ner. Ni kan också hitta dem på vår lagsida under Dokument/Cuper 2019.

Se lagets ledare och samlingstid nedan. Samling är innanför grindarna på Yttern.
OBS: Får ni förhinder, blir sjuka eller behöver informera om något annat ska ni kontakta ert lags ledare.

Lag Blå:  Henrik 073-6606958, Jerker 070-5112092 - Samling: 9:30
Lag Röd: Daniel 070-7999296, Jonas 070-5292571 - Samling: 10:00
Lag Vit: Fredrik 070-1041151, Mattias 076-1252246 - Samling: 10:00

Glöm inte er vanliga fotbollsutrustning (skor, benskydd och kläder), vattenflaska. Matchtröja kommer ni få från oss ledare. Ta gärna med lite extra kläder, nån tröja, långbyxor, jacka kanske lite beroende på väder. Tänk på att det kommer bli en lång dag så de behöver också något att stoppa i magen mellan matcherna.

Föräldrar kan komma att få uppgifter, exempelvis kiosk, bakning eller parkeringsvakt. Den informationen kommer separat.Mer information om Ytterby Cup kan ni hitta här: SPELPROGRAM YTTERBY CUP 24-25 augusti 2019 V2.pdf »

//Ledarna

Seriespel 2019
2019-04-19 15:16

Hej!

 

Äntligen har våren nått oss och med våren kommer seriepremiär. Ni bör ha precis före detta fått en kallelse till den första matchen.


Vi tänker oss samma upplägg denna säsong gällande matcher och laguttagningar.

Vi delar upp killarna i tre lag, Vit, Röd och Blå. Dessa lag spelar tillsammans i 3 matcher. Sedan blandar vi leken och tar ut tre nya lag som spelar resterande matcher på vårsäsongen tillsammans. Sen gör vi likadant till höstens matcher.

 

Varje spelare kommer således att endast få kallelse till ”sitt” lags matcher, ca 1 match i veckan.

Som tidigare kommer kallelserna skickas ut till er ca 1-1,5 veckan innan match.

 

Vi tycker att det fungerade bra förra säsongen och därför fortsätter vi med detta.

Dels får man spela några matcher med samma killar, lär känna de spelarna (och ledarna)  bättre, både på och utanför planen. Efter några matcher tar vi ut nya lag och man får möjligheten att spela med andra kompisar.

  

Lagindelningen för första 3 matcherna ligger nu i mappen Seriespel 2019 under dokument på vår hemsida. och matcherna ligger redan i kalendern.

 

Vi ledare är laddade till tusen för denna säsong och tycker det ska bli jättekul att fortsätta leda killarna och följa deras utveckling där de tar stora kliv varje säsong.


//Ledarna 

Vårens Kungälvsklipp och reselott
2019-04-18 09:25
Nu har vi fått vårens Kungälvsklipp och reselotter. Det är det som alla lag i föreningen säljer. Alla spelare har åtagit sig att på våren sälja två klipp och en reselott för att gemensamt hjälpas åt att få in resurser till föreningen. Har man tankar om åtagandena som medlem så kontakta gärna kansliet.

I Kungälvklippet finns bra erbjudanden från våra lokala handlare. Man bestämmer självklart om man vill behålla klippen själv eller sälja dem.

Nytt för i år är att föreningen kommer att fakturera er för dessa så att lagen själva inte ska behöva jobba för att få in pengarna. Detta innebär att alla som är registrerade i SportAdmin kommer att få en faktura. Har ert barn slutat eller tappat intresset tillfälligt rekommenderar vi att ni kontaktar kansliet (eller oss) för att avsluta medlemskapet. Det är dock väldigt enkelt att starta upp igen om/när intresset återkommer.

Vi kommer att börja dela ut dessa på måndagens träning men det är ert ansvar att se till att ni får hämtat häftena och lotten. Som vanligt får ni gärna höra av er till oss med era frågor och funderingar.

//Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ytterby IS, 14/06 12:23 
Ytterby IS, 07/06 13:54 
Ytterby IS, 01/06 13:21 
Ytterby IS, 31/05 12:04 
Ytterby IS, 28/05 13:02 
Ytterby IS, 28/03 13:05 
Ytterby IS, 27/03 10:38 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada