SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
Basket P13
Ytterby IS P13
Välkomna till Ytterby IS lagsida för pojkar födda 2013.

Vi är en grupp på 16 killar som gillar att spela basket och ha kul tillsammans! Vår ambition är att utvecklas som basketspelare och kompisar genom att ha kul på träningar och matcher men även genom att åka på cuper och göra saker tillsammans utanför basketplanen.

 

För att få träna så behöver ni anmäla ert barn via den blå knappen på första sidan med texten "Intresseanmälan - Bli medlem". Gör gärna detta i god tid så er anmälan hinner bli godkänd av kansliet innan träningen. 

 

Har du några frågor, så kontakta Amanda 0735 624630

Glada unga basketspelare tränar tillsammans!
2023-12-03 20:02

På lördagen slog pojkarna och flickorna födda 2013 ihop sina träningar och genomförde en gemensam träning med fokus på att göra saker tillsammans och bygga vidare på YIS-andan. 

I en två och en halv timme fick de, efter uppvärmning, först springa en hinderbana där de utmanades med hopp över plintar och häckar, svinga i lianer, snabba fötter igenom ringar och en balansövning. De tog sig verkligen an utmaningen och körde på varv efter varv. De som ville fick även utmana varandra i dueller där de verkligen kämpade.

Sedan varvade vi ner lite och fortsatte med att i blandade grupper ha lite skott tävlingar, både Guld och Stress hann vi med innan vi delade in gänget i två lag för matcher i Spökboll. Otroligt jämna matcher där de listade ut att samarbete är nyckeln.

En liten paus med saft, pepparkakor och skumtomtar blev uppskattat, där de fick pusta ut lite. Vi hann även med ett par basketmatcher i mixade lag, där lagandan verkligen visade sig. Mycket fint spel, där alla bidrog i både anfall och försvar.

Sedan visade det sig att Spökboll var den bästa grejen för dagen och då önskemål fanns från båda grupperna om match tjejerna mot killarna avslutade vi med en sådan i Spökboll. Mycket jämn match som höll på så länge att vi bara han med en match och där gick killarna ut som segrare denna gång. Mycket bra kämpat av alla!

Humöret bland alla var på topp och vi hörde lite sporadiskt från bägge lägren att de skulle vilja göra detta igen. En kul förmiddag i gemenskapens anda med mycket skratt, svett och (Spök)boll.

Vill ni se lite bilder från denna träning finns de i vårt bildgalleri.

Melissa, Amanda, Pierre och Mattias

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ytterby IS, 07/06 13:54 
Ytterby IS, 01/06 13:21 
Ytterby IS, 31/05 12:04 
Ytterby IS, 28/05 13:02 
Ytterby IS, 28/03 13:05 
Ytterby IS, 27/03 10:38 
Ytterby IS, 24/03 16:00 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada