SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS
Föreläsningar
Här presenteras olika inriktningar på föreläsningar
Från Sisu, kommunen, förbundet och från andra intressenter kommer vi presentera föreläsningar som ni kan ha nytta av i ert ledarskap. Hittar du någon som kan vara av intresse så kontakta kansliet så läggs det ut här.
Innan anmälan maila helene.persson@rfsisu.se eller ullis.herman@gmail.com
Ledarskapsvecka
2021-04-07 15:51

 Ledarskapsveckan Halv8 hos oss genomförs den 19e till 22a april. Måndag till torsdag, en föreläsning per kväll med start klockan 19.30.
I år har vi ett fantastiskt startfält med inriktning på temat ledarskap! Förra året deltog mer än

1 000 deltagare på vår föreläsningsvecka Halv8 hos oss! 

 • Måndagen 19/4 startar vi upp med Anna Iwarsson. Anna är idag styrelseledamot i RF/SISU Idrottsutbildarna, ordförande Gymnastikförbundet samt vice ordförande i Brommapojkarna. Hon har varit generalsekreterare för Friskis och Svettis i 12 år och har skrivit ett antal böcker om ledarskap och organisationsutveckling. Målgrupp: Organisationsledare
  Till anmälan. 
 • Tisdagen den 20/4 föreläser skidprofilen från Falköping, Johanna Hagström. Johanna åkte in på en fjärdeplats i sin VM debut som 22 åring. I sin föreläsning berättar Johanna om det viktiga ledarskapet utövare emellan. På vilka sätt man eftersträvar att hjälpa varandra till goda resultat i längdskidlandslaget, hur man kan coacha och leda varandra i en grupp. Målgrupp: Utövare och ledare.
  Till anmälan.
 • Onsdagen den 21/4 gör Nadim Ghazale entré. Nadim är polis, föreläsare och deltar i programmet Veckans brott och brinner för brottsförebyggande arbete.
  Nadim pratar om ledarskapet och idrotten utifrån sin brottsförebyggande funktion. Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar.
  Till anmälan. 

Torsdagen den 22/4 gör John Alvbåge sitt digitala framträdande. John tillhörde herrarnas VM-trupp i fotboll 2006 och har haft en lång elitfotbollskarriär.
Numera är han ungdomsledare för två lag och har ett stort engagemang i antimobbing-frågor. Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar. 
Till anmälan. 

Stärka ledarskapet!
2021-02-17 13:54
Jim Thuresson – Hur kan jag som ledare sprida glädje till mina aktiva?
När: Onsdag 24 mars
Tid: 19.00-20.15
Anmälan till: emma.kronberg@ale.se

Mia Börejsson - planeras vecka 16, mer info kommer.
Alla föreläsningar sker digitalt via zoom, länk skickas ut efter anmälan

RF-Sisus utbildnings kalender
2020-12-25 19:25
Följ den länk för att hitta aktuella föreläsningar och utbildningar.
https://www.rfsisu.se/vastragotaland/utbildningfolkbildning/kalender-anmalan/?year=2021&month=1

Om du vill anmäla dig till någon - kontakta HP för att stämma av kostnaden.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada