Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
Damlag
Trollhättans FK
3 - 0
Ytterby IS
Trollhättans FK3 - 0Ytterby IS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 augusti, 17:00
Plats:Stavrelunds IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 311010083
Samling:16:00
Trollhättans FK - Ytterby IS 3-0
2018-08-14 11:22
En sommarlång väntan på att äntligen få spela match igen övergick snabbt till en höstlik kalldusch då vi förlorade omstarten borta mot Trollhättans FK med siffrorna 3-0. En rättvis seger för hemmalaget då vi inte alls kom upp i normal prestation. Vi tar nya tag inför denna veckas matcher istället!
En trivsam bussresa tog oss upp till Stavrelund i Trollhättan där höstsäsongens första match för vår del skulle spelas mot Trollhättans FK. Inför matchen hade det laddats på med glädje, längtan och förväntningar över att äntligen få vara igång igen, men det var som att vi satte alla dessa känslor i halsen i samband med en mycket tung inledning av matchen.

Hemmalaget gjorde 1-0 på straff redan efter sju minuter och när den ledningen sedan utökades bara fem minuter senare så var läget jobbigt för oss. Vi hade pratat om hur vi ville använda första kvarten till att åter komma igång med matchspel men när den nu var avklarad så låg vi under med två mål och den mentala uppförsbacken var lika brant som kullarna framför målen.

Tids nog kändes det som att vi hittade lite mer stabilitet men hade ändå svårt att spela konstruktivt denna dag. Det satt inte riktigt ihop för oss och vi hittade inte vår väg in i duellspelet heller.

Inledningen av den andra halvleken var vår bästa period där nyss inbytta Ninni Henning och Annie Andersson tog plats med ett par lyckade ingripanden men utan att vi hittade någon biljett tillbaka in i matchen. Istället var det Trollhättan som stängde tillställningen totalt med tio minuter kvar när deras tredje mål kom till. Minuter senare åkte Lisa Karlsson på ett rött kort och det började att sneglas bort mot bussen.

Man behöver inte ens läsa mellan raderna för att förstå att i den här matchen så var vår prestation inte bra nog. Men redan på träningen dagen efter så kändes det som att känslorna från matchen hade omvandlats till tändvätska så vi ser till att omgående ta ny fart inför kommande matcher. Nu kör vi!

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 10/10 14:15
1 - 8  
Lör 3/10 14:00
1 - 2  
Ons 30/9 20:00
0 - 7  
Sön 27/9 16:00
3 - 3  
Lör 19/9 15:00
2 - 3  
Tis 15/9 20:00
4 - 0  
 
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada