SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Angered MBIK - Ytterby IS
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 06 september, 19:45
Plats:Lövgärdesplan 2 Konstgräs
Serie:Division 5A Herrar
Samling:18:30
En poäng i tuff bortamatch
2018-09-07 07:18
Ett formstarkt Angered stod för motståndet och efter en match som hade högsta tempo från start till mål delade lagen broderligt på poängen..... 

Angered startade i ett blixtrande tempo och hade flera snabba anfall i början som utmanade vår backlinje innan vi kom in i matchen. Efterhand så tog vi över komandot och hade mer boll utan att skapa speciellt många heta målchanser. Första halvleks bästa kanske var Emils nick strax utanför efter en hörna. Angered spelade samlat i försvaret och hade hela tiden giftiga omställningar. Första halvlek slutade mållös men spelet värmde....

I andra halvlek fortsatte matchbilden som i första och vi skapade en del lägen, framförallt efter fasta situationer. Det var också efter en hörna i 65:e som Calle kunde ge oss ledningen. Efter målet flyttade Angered fram positionerna och vi hamnade lite för lågt för att kunna kontrollera matchen på ett bra sätt. Med 15 minuter kvar kom också kvitteringen efter en frispark och skarv till fristående spelare som tryckte in bollen. Efter detta så öppnades spelet upp och det skapades lägen åt bägge håll. Med lite marginaler på vår sida så hade också segermålet kommit, men inga fler mål i matchen och delad poäng.


Matchen var kanske annars en av årets bästa tempomässigt, med två lag som verkligen bjöd upp till en bra kamp. I Vanders frånvaro (avstängd) på mittfältet så tog David ett stort ansvar och var matchens utropstecken i ett lag som på alla positioner gjorde en med beröm godkänd prestation!    

  


<< Tillbaka

 
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada