Fre 19/4 19:00; YIS Herr - Croatia GBG. Välkomna!

Serie:Division 5A Herrar
Samling:18:00
Tight och tufft - men seger till slut!
2019-05-18 07:24
Matchen mot Partille blev ett nervkittlande drama som slutade med en skön 1-0 seger, efter mål i numerärt underläge.

Första halvlek präglades av mycket kamp och två lag som ville framåt, Partille genom snabba omställningar och Ytterby genom mer bollinnehav och försök till kantattacker. Några mål blev det inte men bägge lagen hade flera möjligheter, men försvaren stod emot bra.

I andra blev spelövertaget mer tydligt för oss och vi trummande på utan att få de riktigt heta chanserna. MItt i havleken drog Jocke på sig sitt andra gula och fick lämna plan men  vi behöll trycket och efter en tilltrasslad situation i straffområdet kunde Emil toffla in bollen, en ovan men skönt firande målskytt!

Partille flyttade fram och skapade några heta kvitteringschanser utan att få in bollen. Efter en snabb omställning drog Sebbe in i straffområdet och fick efter ett motlägg en straff med sig och i samma situation blev en Partile-spelare utvisad. Straffen missade vi och de sista nervösa minuterna av matchen var det bara kamp men Adde fick hålla nollan och vi fick tre sköna poäng med oss från matchen!