SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träningsstart, poolspel och YIS-dagen
2022-08-15 21:57

Hej alla!

 

Här kommer en något försenad, men ändå i tid, påminnelse om att träningen drar igång igen nu på onsdag. Tiden är 17.30 och beroende på väder blir det inomhus eller utomhus. 

 

Jättekul om så många som möjligt kommer. Glöm heller inte av att barnens första sammandrag närmar sig. Det är den 24 september på Yttern och kommer garanterat bli en jätterolig dag för både barnen och föräldrar. Boka in i kalender så återkommer vi längre fram med den hjälpen vi behöver.

 

I SportAdmin kommer också en kallelse rörande YIS-dagen att komma ut. Nedan följer info som föreningen har skickat ut om den. Svara gärna om ni och era barn kommer eller inte via SportAdmin:

 

"Nu närmar vi oss YIS-dagen som vi kommer ha den 11/9 kl 9:30-13:00.
Huvudaktiviteten kommer att vara en mixturnering där vi sätter ihop lag med spelare från olika åldersgrupper som möts i en miniturnering.
Spelformen kommer att vara 7 mot 7 och spelare i åldersgrupperna födda 2006-2016. Man kommer att vara 4-5 spelare från egna lagen till de nya lagen, så respektive lag består av spelare från 3-4 åldersgrupper. Tjejerna möter tjejer och killar möter killar."
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2022
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada