SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Flickor 2016

Nu har alla flickor födda 2016 blivit så stora att det är dags att börja träna fotboll.

 

Ni MÅSTE anmäla er via "Bli medlem"-fliken i toppmenyn så tränare kan förbereda sig och få med nya deltagare i uppropet. Detta måste ske i god tid, så er anmälan hinner bli godkänd av kansliet. 
Det här innebär inget tvång till medlemsskap utan barnen får testa på och sen om ni inte vill fortsätta meddelar ni bara kansliet detta.

 

 

Vill du bli ledare, kontakta kansliet på hemsidan@ytterbyis.nu

Vinteruppehåll
2022-11-17 20:21

Det har blivit dags att avsluta säsongen och tacka för det gångna året. Eftersom vi blivit färre och färre deltagare på träningarna känner vi att det är dags att ta ett uppehåll och samla kraft inför kommande år. Vi kommer därför att ställa in de två träningar som vi har kvar i kalendern, och det är alltså ingen träning på lördag eller den 26 november.  

 

Vi kommer att återuppta träningen i februari, veckan efter sportlovet, den 25 februari. Det kommer vara samma tid och plats som vi haft nu under hösten i några veckor innan det är dags att ändra tillbaka till sommarschema på Yttern. Inför träningsstart kommer vi också med lite mer information om vad som händer under 2023 samt datum för ett föräldramöte. 

 

Stort tack också till alla föräldrar som engagerat sig under säsongen! Det har varit så roligt att vara tränare för tjejerna och fått följa deras utveckling!

Inställd träning lördagen den 5/11
2022-11-01 17:47

Hej alla!

 

Träningen nu på lördag, den 5 november, är inställd. Vi önskar alla ett fint höstlov och välkomnar er tillbaka nästa lördag! :)

 

/Ledarna

F16 Ändrade träningstider och bra jobbat!
2022-09-25 13:55

Hej!

 

Först och främst ett stort tack till alla tjejer och föräldrar som bidrog och var med på helgens sammandrag. Er hjälp är nödvändig för att vi ska kunna anordna sammandrag och andra aktiviteter i föreningen. Och ni som var på plats och såg glädjen och kämpaglöden hos tjejerna hoppas jag håller med om att det var värt arbetsinsatsen. Det är en fantastiskt härlig grupp tjejer vi har i laget.  

 

På onsdag har vi sista onsdagsträningen innan vi går över till vintertid i träningsschemat på Yttern. För vår del innebär det att träningarna kommer att vara på lördagar mellan kl. 12.00-13.00, inne i hallen som vanligt. Så de kommande träningarna blir:

V.39, onsdag 17.30-18.30

V.40, lördag 12-13

Vår ambition är att köra på i några veckor till innan vi tar ett längre vinteruppehåll. Vi återkommer med information om datum för sista träning och när vi planerar starta upp igen.

 

Mvh

Ledarna

 

 

Samling på lördag
2022-09-21 21:22

Hej igen!

 

Som jag skrivit tidigare så finns spelschema för våra tjejer under lördagens poolspel att hitta här https://www.procup.se/cup/cupresclassgroup_skin01.php?ev=35608&lang=SVE&Klass=F2015-2016

 

För oss föräldrar som ska jobba så ses vi 13.20 vid flaggstängerna på Yttern. Nedan en ungefärlig beskrivning av vad de olika arbetsuppgifterna gör (stulen från F14, tack!)

 

"Jag har fått lite info och tips om de olika stationerna, tänk på att är det lugnt för dej så hjälp någon annan. Plocka skräp ligger på oss alla att göra inte enbart städgruppen. 

 

Får NI förhinder så måste NI själva hitta en ersättare. 

 

Kiosk: Tips från kansliet är att en fixar kaffet, en toast osv att man har varsin uppgift så är det smidigare. Men ni väljer själva. En utförlig beskrivning om vad man gör vid stängning finns på plats.

 

Löpare: hämtar dricka och dyl till kiosken, behövs inte det så hjälp till att städa. 

 

Sekretariatet: bockar av alla lag. Har alla lag kommit så hjälp till med städ eller fika. 

 

Städ: plocka skräp, se till att toaletterna är fräscha. 

 

Parkering: se till så att det inte är kaos vid parkeringen."

 

Lagindelning poolspel nu på lördag
2022-09-20 10:34

Hej!

 

Nu har ledarna delat in lagen inför lördagens poolspel. Matchtröjor får barnen där men shorts, benskydd och skor samt en överdragskläder efter väder samt vatten behöver dom ha med sig. 

 

Lag blå, första match 12.20, samling 11.50

Thulin, Felicia, Rut, Wilma, Vilja Meja

Ledare: Karam och Richard

 

Lag röd, första match 12.20, samling 11.50

Livia, Eva, Alma, Iris, Ellie, Ida

Ledare: Nadine och Patrik

 

Lag vit, första match 12.40, samling 12.10

Sigrid, Minerva, Ilse, Nike, Maja, Joline

Ledare: Elin

 

Glöm inte bort att alla föräldrar har fått arbetsuppgifter. Gå in under dokument och läs om vad. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2022
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada