SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS

Hemsidan genomgår just nu stora förändringar, varpå det kan bli väldigt rörigt ett tag framöver. Jag jobbar dock på den dagligen, för att få den i toppskick! 

Jag ber om ert tålamod! Har ni problem att hitta det ni söker, eller har ni några frågor, så skicka ett mail till hemsidan@ytterbyis.nu, så hjälper jag er så snart jag kan. 

 

/Annica

 

 

 

 

 

 

Vår vision är att Ytterby IS skall vara en självklar och levande mötesplats, där alla genom glädje och gemenskap når ökad livskvalitet och idrottsliga framgångar. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund som ni hittar här.

Sammandrag på Yttern för 3 mot 3 den 11/9
2021-09-13 12:53

Ett stort TACK från YIS styrelse till ledare, gästande och egna spelare, domare och alla andra som trots regnet gjorde dagen minnesvärd!

Tack också till Ulrika och Annica för att ni höll samman det hela!

Herr
Referat: Kortedala IF - Ytterby IS
Proppen ur mot Kortedala
2021-09-12 07:46, Herr

Bortamatch på en svårspelad gräsplan mot ett Kortedala som valde det enkla spelet med raka bollar mot Ys försvarslinje gjorde första halvlek jämn men intentionerna till att ta initiativet fanns ändå hos Ytterby. En riktigt het chans avslutade halvleken men inga mål.

I andra fick vi bättre tag i spelet och efter ca 10 så kom första målet via straff. Skarpskytten Daniel var sedan glödhet och gjorde ytterligare 2 mål och 3 poäng var i princip säkrade. Kortedala orkade inte lyfta upp spelet och mot slutet så fick även Lukas 2 noteringar i målprotokollet.

5-0 och en bra dag på jobbet!

Dam
Referat: Ytterby IS - Skepplanda BTK
Sent avgörande i älvderbyt
2021-09-12 07:34, Dam

Efter ett rejält bakslag i förra omgången mot Skoftebyn så var fokus nu på att vända den segerlösa trenden och hitta vinnarkänslan igen. 
Matchen mot skepplanda var i många stycken ett ställningskrig, där bägge lagen försökte hitta nyckeln till ett avgörande. Efter 0-0 i halvtid så dröjde det till 87:e minuten innan matchens enda mål kom, genom Ida SH. Grymt skön seger!  

Ett stort tack till våra sponsorer av Ytterby Cup!
2021-08-18 11:28

Vi vill tacka våra sponsorer av Ytterby Cup 14-15 augusti 2021!

 

Vi är mycket tacksamma för allt ni gjort! 

YIS-dagen och Augusticupen
2021-08-17 15:03

TYVÄRR……………

blir det ingen YIS-Dag i år heller. Trots att de flesta nu är vaccinerade ser vi att Coronan ännu inte släppt sitt grepp och vi har därför beslutat att skjuta på denna aktivitet.

Då grundtanken med YIS-dagen är att vi ska mixa alla våra åldersgrupper och ha föräldrar med  i aktiviteterna väljer vi att ställa in den. 

Men – vi ger inte upp – 2022 skall vi nog kunna ta upp arrangemanget igen! Håll ut!

 

En sak till – Ett stort TACK till spelare, ledare, funktionärer och våra sponsorer för en jätteinsats under vår Augusti-Cup!

 

YIS

Styrelsen

Nyheter från våra lag
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada