SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
Futsal F08
Futsal F08

Välkommen att prova på Futsal!

 

Under fotbollens lågsäsong kör F08 futsal. Enligt oss ett fantastiskt komplemet för att få teknikträning och ett snabbt kreativt spel. Vår spelide bygger på att ha roligt och bli trygga med bollen. Vi har inga fasta positioner utan vill att alla tjejer ska kunna spela på samtliga positioner.

 

Vi tränar en träning i Sparråshallen under perioden nov-början av mars. Utöver det är vi anmälda till seriespel i serie medel/svår  och spelar då match gång i veckan.  

 

Välkommna!

 

Följ oss gärna på Instagram Yisfutsal

Säsong 23/24
2023-10-23 19:19

Träningar & Seriespel
Lägligt med höstrusket kommer också futsalsäsongen och nu på söndag den 29/10 kör vi igång igen 🤩. Denna söndag har vi skjutit lite på träningstiden (1930-2130) för att tjejerna ska kunna vara med på sista f08/junior-träningen (se kalendern). Fortsättningsvis kommer vi träna 1815-2015 på söndagar i Sparråshallen. Vi är 14 tjejer som kommer träna futsal denna säsong, vilket är superroligt. Då vi endast har en träning i veckan så önskar vi så klart att tjejerna prioriterar denna så att man är förberedd inför match och då kan bli kallad. I år tillhör vi 07/08-gruppen och vi har anmält ett lag i nivån medel/svår. I denna grupp kommer vi möta Romelanda, Väster, IFK Göteborg, Borås, Älvsborg, Älvängen, Zenith, Nol och Öjersjö. Vår önskan är att ni använder SportAdmin-appen och där fyller i om tjejerna är tillgängliga eller inte på de olika aktiviteterna. Där kan man även fylla i om man kan köra och hur många platser man har till förfogande. Detta underlättar mycket för oss ledare i vår planering 🙏🏻. Så fort spelschemat har kommit ut så uppdaterar vi kalendern. På våra hemma-matcher önskar vi även fortsättningsvis att ni föräldrar är behjälpliga med fikaförsäljning.

 

Cuper

Till kycklingcupen har vi anmält ett lag och spelschemat hittar ni här: http://www.kycklingcupen.se/?page_id=35

Vi samlas 4/11 kl 1615 på Yttern. Vi kommer ha en extra träning i samband med cupen den 3/11 kl 15-1630 i Bilabhallen. Alla är så klart välkomna på denna men huvudsyftet är att spela ihop cuplaget.

 

5-7 januari spelas Ytterby futsal-cup och vi som juniorer har anmält två lag. Troligtvis är speldagen den 5 januari för oss. Vi återkommer med anmälan och mer info.

 

Förhoppningsvis blir det några fler cuper. Vi håller på att undersöka olika alternativ.


LSU-futsal 

Den 12/11 är det LSU-futsal. Anmälan till den har skickats ut. Kul om många kommer på denna då det förhoppningsvis både är lärorikt och en möjlighet att lära känna nya spelare och förbundets ledare. Karin kommer vara med denna dag. Våra tjejer kommer delta i en 08-04 grupp. Om våra 09-or kan vara med här håller vi på och undersöker.


Sverigematch

13/11 kommer ett gäng gå och se Sverige-Slovakien i en landskamp.

 

Vi hoppas på en fantastisk grym säsong med er ❤️

//Karin & Mia

Vi sätter punkt för denna gång
2023-02-05 23:21

Så var det dags att sätta punkt för futsalsäsongen denna gång. Vi gör det med stil genom att ta hem första platsen i serien och njuta av en fantastisk spakväll i Stenungsund. Tjejer ni är så värde detta! Ett stort grattis till er ❤️🌟

IFK Göteborg Futsalcup 2023
2023-01-15 21:26

Tanken från början var att åka med ett lag och spela IFK Göteborg Futsalcup men då intresset var stort i truppen så bestämde vi oss för att köra med två lag. Lite riskabelt med tanke på sjukdomstiden och skadeläget i truppen men vi chansade. Träningarna innan cupen gick åt till att försöka hitta två jämna lag och även att få lite andra konstellationer än i kycklingcupen. Även i denna cupen visste vi att vi var tvungna att komma etta med båda lagen i gruppen alt 2 med båda lagen för att slippa möta varandra. Vår plan gick vägen och vi blir gruppettor och kammar efter det även hem två seminfinalvinster. Total glädje i truppen och en extra eloge till lag röd som tillsammans axlar målvaktsjobbet på ett fenomenalt sätt! 👏👏


Dags för final och vi bestämmer tillsammans "spelreglerna". Alla vet att guldet och silvret är vårt så egentligen har vi inget att spela för men tjejerna vill ge publiken en bra underhållning! I en kokande hall kör tjejerna uppvisningsmatch som inte är den bästa vi spelat spelmässigt men den blir väldigt jämn 🙏 och går till förlängning * 2.


Det är sån häftig känsla att se tjejerna äga den här stunden. De är så grymt lojala och goa mot varandra och gör varandra så bra! Ett stort grattis tjejer, bättre än så här kan ni inte göra det! ❤️

Nyårscup mixad turnering
2022-12-30 15:47

Idag har vi tillsammans med p08 kört mixad Nyårscup i Mimershallen! Riktigt kul att se tjejer och killar spela futsal ihop! Massa glädje, fint spel och lite domarprotester gjorde dagen till kanon! Härligt spelat allihop och ett riktigt fint avslut på 2022!

Nyårskulan 2022
2022-12-30 15:45

Idag spelade våra grymma tjejer Nyårskulan cup . En superkul cup där vi går obesegrade hela vägen till final. Tjejerna visar upp ett fantastiskt fint spel i gruppspelet där det mesta går vår väg. Riktigt imponerande 🙌 I slutspelet blir det tuffare men även kvarten och semin resulterar i vinster. Kvar i finalen står ett välkänt motstånd, Väster. Tyvärr blir finalen för fysisk åt båda hållen och vi lyckas inte nå vårt spel utan Väster vinner matchen med 1-0. Riktigt surt och deppigt i stunden men attans vilken fin turnering tjejerna gör IGEN! Stort grattis Ytterby IS F08 Futsal, Ni är så grymma!!! 17 mål och 3 insläppta är ett riktigt fint resultat!! 🌟🌟🌟🙌🙌🙌

 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada