SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Futsal F08

Välkommen att prova på Futsal!

 

Under fotbollens lågsäsong kör F08 futsal. Enligt oss ett fantastiskt komplemet för att få teknikträning och ett snabbt kreativt spel. Vår spelide bygger på att ha roligt och bli trygga med bollen. Vi har inga fasta positioner utan vill att alla tjejer ska kunna spela på samtliga positioner.

 

Vi tränar en träning i idrottshall och en träning i Bilabhallen under perioden nov-början av mars. Utöver det är vi anmälda till seriespel i serie medel/svår med våra två lag och spelar då match  en till två gång i veckan.  

 

Välkommna!

 

Följ oss gärna på Instagram Yisf08futsal

Vi sätter punkt för denna gång
2023-02-05 23:21

Så var det dags att sätta punkt för futsalsäsongen denna gång. Vi gör det med stil genom att ta hem första platsen i serien och njuta av en fantastisk spakväll i Stenungsund. Tjejer ni är så värde detta! Ett stort grattis till er ❤️🌟

IFK Göteborg Futsalcup 2023
2023-01-15 21:26

Tanken från början var att åka med ett lag och spela IFK Göteborg Futsalcup men då intresset var stort i truppen så bestämde vi oss för att köra med två lag. Lite riskabelt med tanke på sjukdomstiden och skadeläget i truppen men vi chansade. Träningarna innan cupen gick åt till att försöka hitta två jämna lag och även att få lite andra konstellationer än i kycklingcupen. Även i denna cupen visste vi att vi var tvungna att komma etta med båda lagen i gruppen alt 2 med båda lagen för att slippa möta varandra. Vår plan gick vägen och vi blir gruppettor och kammar efter det även hem två seminfinalvinster. Total glädje i truppen och en extra eloge till lag röd som tillsamman axlar målvaktsjobbet på ett fenomenalt sätt! 👏👏


Dags för final och vi bestämmer tillsammans "spelreglerna". Alla vet att guldet och silvret är vårt så egentligen har vi inget att spela för men tjejerna vill ge publiken en bra underhållning! I en kokande hall kör tjejerna uppvisningsmatch som inte är den bästa vi spelat spelmässigt men den blir väldigt jämn 🙏 och går till förlängning * 2.


Det är sån häftig känsla att se tjejerna äga den här stunden. De är så grymt lojala och goa mot varandra och gör varandra så bra! Ett stort grattis tjejer, bättre än så här kan ni inte göra det! ❤️

Nyårscup mixad turnering
2022-12-30 15:47

Idag har vi tillsammans med p08 kört mixad Nyårscup i Mimershallen! Riktigt kul att se tjejer och killar spela futsal ihop! Massa glädje, fint spel och lite domarprotester gjorde dagen till kanon! Härligt spelat allihop och ett riktigt fint avslut på 2022!

Nyårskulan 2022
2022-12-30 15:45

Idag spelade våra grymma tjejer Nyårskulan cup . En superkul cup där vi går obesegrade hela vägen till final. Tjejerna visar upp ett fantastiskt fint spel i gruppspelet där det mesta går vår väg. Riktigt imponerande 🙌 I slutspelet blir det tuffare men även kvarten och semin resulterar i vinster. Kvar i finalen står ett välkänt motstånd, Väster. Tyvärr blir finalen för fysisk åt båda hållen och vi lyckas inte nå vårt spel utan Väster vinner matchen med 1-0. Riktigt surt och deppigt i stunden men attans vilken fin turnering tjejerna gör IGEN! Stort grattis Ytterby IS F08 Futsal, Ni är så grymma!!! 17 mål och 3 insläppta är ett riktigt fint resultat!! 🌟🌟🌟🙌🙌🙌

Kycklingcupen 2022
2022-11-07 12:01

Då var det dags för cup igen och denna gång stod Alingsås kycklingcup på agendan. Vi ställde upp med två lag i denna cup och vårt första mål under gruppspelet var att båda lagen skulle komma gruppettor eller grupptvåor för då skulle vi slippa att möta varandra i kvartsfinalen. Tjejernas fina spel och grymma inställning gjorde att vi avslutade lördagen som gruppettor 🙌 Nästa mål var att båda lagen skulle ta sig till final och även detta gick vägen. Där och då var samtliga i laget helt överens om att vi gemensamt var cupens bästa lag oavsett hur det skulle gå i finalen. Som ledare är det alltid lite extra jobbigt i dessa lägen då man inte riktigt vet om lagen är helt jämna eller hur tjejerna ska agera när de möter sina lagkompisar. En oro som vi inte hade behövt känna utan matchen  slutar 0-0 under ordinarie speltid för att sedan avgöras med ett "snyggt" frisparksmål. Känslan när man ser glädjen hos båda lagen efter slutsignalen är fantastisk. Tjejer ni är bäst 🥳 Tack för grym underhållning och härlig hejarklack! Heja Ytterby!!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ytterby IS, 23/03 11:31 
Ytterby IS, 22/03 14:34 
Ytterby IS, 20/03 15:14 
Ytterby IS, 17/03 14:03 
Ytterby IS, 13/03 12:53 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2022
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada