Fre 19/4 19:00; YIS Herr - Croatia GBG. Välkomna!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
F14
Välkomna till Ytterby IS F14-lag

Här finns lite samlad info om laget som är ett 40-tal glada tjejer där det viktigaste är gemenskapen och att ha kul med fotboll.

Är ni intresserade av att börja är ni mer än välkomna att prova på. Ni hittar våra träningar i kalendern. Kontakta gärna en tränare innan så vet vi att ni kommer!

 

Vill ni vara med och spela fotboll med oss så anmäler ni er via den blåa knappen på första sidan med texten "Intresseanmälan - Bli medlem"

Träningsstart och annan info
2024-01-25 14:58

Nu börjar det så smått närma sig att äntligen få träffas i laget igen och smyga igång träningsstarten. Första träningen är som sagt den 7 februari mellan kl 18.30-19.30 i BILAB-hallen.

 

I år har lite nyheter vi kommer redogöra för under föräldramötet, som blir den 27/3, men vissa grejer är bra att få ut redan nu.

 

  • Största förändringen är att vi, med start i år, önskar att ni fyller i om era barn kommer eller inte på träningarna i SportAdmin-appen. Gärna i så god tid som möjligt. Vi vet att saker kan hända tätt inpå, såklart. Men så fort man vet om ens barn inte ska gå, går man in där och fyller i. Detta för att vi ska kunna planera träningarna så bra som möjligt genom att veta hur många som kommer.

 

  • Vi kommer ställa upp i Ytterby cup under våren i år. Den går av stapeln lördagen den 23/3 och vi ber er redan nu att skriva upp datumet då vi kommer behöva hjälp med kiosk och andra uppgifter. Inte minst att heja på barnen!

 

  • Den 21 april har klubben ”Fixardag” och där behöver vi minst två föräldrar som kan ställa upp med det som behöver göras med fix för att hålla igång och fräscha upp Yttern.

 

  • Vi har planer på att lägga upp lite fler bilder från träningar, matcher och samlingar på hemsidan. Ni har ju fått bocka i godkännande att era barn är med på bild och vi kommer till en början inte att skriva ut namn. Om ni har ändrat er och INTE vill att vi har med era barn på bild så är det viktigt att ni säger till.

 

  • Vi har anmält oss till Ö-bollen som går av stapeln den 1-2 juni på Öckerö. Skriv in i era kalendrar.

 

  • Till våren har vi anmält två lag till 7 mot 7 spel. Detta för att säkerställa att vi är tillräckligt med spelare och ledare i alla matcher. Förra året upplevde vi att vi lite för ofta spelade utan avbytare. Nu när planen är större och det är fler på plan testar vi därför att gå ner på två lag till serien under våren. Vi utvärderar sedan det och har möjlighet att anmäla ytterligare ett lag till hösten om vi vill.

 

SÅ HIMLA KUL ATT VI ÄNTLIGEN KÖR IGEN!

Ledarna

Avslutning, sista träning m m
2023-10-27 10:36

Nu börjar även höstsäsongen gå mot sitt slut. Det går så snabbt. Vi har sett en enorm utveckling av tjejerna under säsongen och inte minst nu mot slutet. Vi har testat på lite 7 mot 7 som vi ju ska börja med nästa år, detta har funkat över förväntan och vi är väldigt laddade att dra igång det ordentligen nästa år.


Kakförsäljningen går även den över förväntan. Tack! Inte minst till er lagföräldrar som drar i detta. Detta har gjort att vi börjat fylla på vår lagkassa ordentligt.

Ett stort önskemål från barnen var att göra något annat än bara fotboll för att få ihop lagsammanhållningen. Vi har därför beslutat att avslutningen för hösten kommer vi använda delar av lagkassan för att  spela laserdome på laserarena. Detta blir den 22/11 mellan ungefär 17-19, samling 16.45 (se separat kallelse senare). Högst troligt kommer det bjudas på korv med bröd.

 

Sista träningen för hösten blir emellertid veckan därpå den 29/11. 

Vi hoppas att så många som möjligt kan både spela laserdome och träna sista träningen. 

 

Vi tycker att tjejerna är fantastiskt roliga, omtänksamma och bra lagkamrater och vi är väldigt glada att vi får förtroendet att träna dom varje vecka.

 

Mvh

Ledarna

Ny träningstid från och med oktober
2023-09-26 15:10

Från och med nästa vecka, dvs v40, så går vi in i vinterschemat. Det innebär förutom att vi byter dag också att vi går ner på en träning i veckan istället för de två vi har nu. Tiden vi fått fördelad till oss är onsdagar klockan 18.30 t.om 19.30 i Bilab-hallen.

 

Vi kommer träna november ut innan vi tar vinteruppehåll. 

 

Första träningen blir alltså den 4 oktober.

Info gällande matchknattar på BK Häcken - Rosengård 8e september
2023-09-03 22:06

Anmälningstiden till att vara med som matchknatte på matchen mellan BK Häcken och Rosengård har nu gått ut. Glädjande nog har hela 28 tjejer visat intresse. Tyvärr är det endast 22 stycken som kan gå, 11 bredvid Häckenspelarna och 11 bredvid Rosengårdsspelarna. Det har gjort att vi fått lotta. De 6 som inte hade tur i lottningen den här gången är självklart reserver. Så det är viktigt att ni 22 som blivit framlottade meddelar till oss ledare DIREKT om ni får förhinder så att vi kan kontakta reserverna.

Vi har fixat biljetter till alla som anmält sig så vi hoppas att även reserverna och de familjemedlemmar de anmält för fribiljett vill komma på matchen! Meddela om ni inte kommer.

 

Dessa 22 blev framlottade:

Alicia Andersson

Astrid Fahl

Astrid Jern

Ebba Rylén

Ellen Bäckström

Elly Jungegård

Emma Thörnqvist

Greta Laurell

Hedvig Sand

Isabell Abrahamsson

Jolie Ström

Josefine Boman

Julia Stavrevska

Leya Krabbe

Linnéa Ekblad

Malla Hjelm

Minou Johansson

Moa Johansson

Märta Väljemark

Nilla Syvertsen Reis

Nova Ryberg

Vera Åsblad

 

Reserv 1: Tilda Wallin

Reserv 2: Svea Siverbrant

Reserv 3: Thilde Eliasson

Reserv 4: Linnéa Hult

Reserv 5: Leia Stahre

Reserv 6: Selma Wermé

 

Det är samling klockan 17.00 utanför huvudentrén DEF och GHJ där vi ledare samt personal från BK Häcken möter upp. Barnen kommer låna matchtröja, shorts och strumpor som de har på sig när de går in på planen tillsammans med spelarna.

De ska ha på sig gymnastikskor eller fotbollsskor. De behöver inga benskydd.

 

Efter utfört uppdrag får barnen en festis och frukt och går sedan upp på läktaren och ser på matchen med sin familj och resten av lagkompisarna. 

 

Har ni några frågor så kontakta oss som vanligt på valfritt sätt. Och framförallt, får ni förhinder hör av er snarast så att vi kan kontakta reserverna.

 

Mvh

Ledarna

Lag och tider Ytterbycup
2023-08-17 13:01

Nu på lördag är det äntligen dags för Ytterbycupen. Vi har gjort lagindelning och matchtiderna finns att se på https://www.procup.se/cup/36505.htm

 

Alla tre lag samlas klockan 12.00 vid kiosken på Yttern.

 

Lag blå:

Greta

Vera

Astrid F

Agnes

Ellen

Leya

Ebba

Jolie

Solveig

Ela

Linnea H

Elly N

 

Lag vit:

Julia

Alicia

Alice

Minou

Leah

Vilda

Thilde

Märta

Tyria

Nova

Linnea E

Leia

 

Lag röd:

Astrid J

Isabell

Josefin

Moa

Hedvig

Tilda

Elly J

Emma

Selma

Nilla

Malla

 

De allra flesta föräldrar har som ni vet fått uppgifter att hjälpa till med under dagen och vi räknar med att ni har koll på dom. Vi ses på lördag!

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ytterby IS, 16/04 08:08 
Ytterby IS, 28/03 13:05 
Ytterby IS, 27/03 10:38 
Ytterby IS, 24/03 16:00 
Ytterby IS, 22/03 13:16 
Ytterby IS, 15/03 09:02 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada