SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Ytterby IS F14-lag

Här finns lite samlad info om laget som är ett 40-tal glada tjejer där det viktigaste är gemenskapen och att ha kul med fotboll.

Är ni intresserade av att börja är ni mer än välkomna att prova på. Ni hittar våra träningar i kalendern. Kontakta gärna en tränare innan så vet vi att ni kommer!

Avslutning nu på torsdag 17/11
2022-11-11 13:58

Hej alla föräldrar och barn!

 


Vi har ju tidigare kommunicerat att vi kör träningar november ut. Av lite olika anledningar, främst att vi inte får till avslutningen något annta datum, så kör vi avslutning redan nästa vecka, torsdagen den 17/11. 

 


Vi ses i klubbstugan på Yttern klockan 17.00 och är klara ca 18.30. Föräldrarna behöver inte, om man inte vill, stanna utan vi tänkte titta tillbaka på dom målen vi satte i våras lite kort men framförallt träffas och umgås med andra aktiviteter än fotboll. Det kommer bjudas på korv med bröd och eventuellt nån liten godbit efteråt...


Vi fixar glutenfritt bröd och vegetariska korvar för dom som ska ha det. Är det ytterligare allergier som berörs av korv med bröd så kontakta oss!

 


Vi skulle önska att de som har en träningströja har den på då vi tänkte ta nya foton på barnen.

 


Det kommer ut en separat kallelse som vi önskar att ni svarar på för att vi ska veta hur många som kommer och planeringen av framförallt maten ska bli lätare.

Träningar, lotter och annat
2022-11-03 19:12

Hej alla föräldrar!

 

Idag hade vi en novemberlovsträning med ett gäng av barnen. Vi förstår att många är borta men det är så kul att ett ganska stort gäng ändå dyker upp en mörk novemberkväll!  Vi fortsätter träna november ut, sista träningen ska vi göra nått annat än "vanlig" träning, men mer info om det kommer.

 

Vi har ju bingolottos julkalender vi försöker sälja för att få pengar till laget. Ni som inte hämtat ut, eller om ni vill köpa/sälja fler, bör göra det snarast innan december kommer alltför nära!

 

Det har gått ut en enkät via mail till alla föräldrar som föreningen väldigt gärna vill att ni fyller i. Allt för att utveckla verksamheten ännu mer.

 

Till sist vill vi också välkomna ett par nya ledare till ledargruppen. Det är Martin och Amanda som anslutit sen en tid tillbaka. Välbehövligt och jätteroligt!

 

Tveka inte att höra av er till oss ledare om ni undrar något eller har synpunkter. Vi tar tacksamt emot allt! ytterbyisf14@gmail.com kan man använda sig av alternativt direkt till någon av oss.

 

Ytterbytjejer de e grejer!

Svensk mästare i ledarstaben!
2022-10-30 17:53

Idag, söndag, vann BK Häcken mot IFK Göteborg med 4-0 på Gamla Ullevi. Det betydde att man säkrade guldet och blev Sveriges bästa lag på herrsidan. I mål stod ingen annan än Ytterby IS F14s tränare Peter Abrahamsson!

Övriga ledare, alla tjejerna i laget och deras föräldrar vill med detta enkla meddelande gratulera Sveriges bästa herrmålvakt och hans lagkamrater till Lennart Johanssons pokal!

 

STORT GRATTIS!!

 

Tillskott till lagkassan börjar idag
2022-09-29 12:27

Hej alla föräldrar!

 

Idag är det alltså dags för sista träningen med "sommartiden" 17.30-19.00. Nästa vecka börjar vi med 17.00-18.00.

 

Ikväll börjar också försäljningen av Bingolottos julkalender. Vi tänker oss att ni köper 2 st kalendrar var. 30:- per kalender går till lagkassan som vi kan göra roliga grejer för framöver. Swishas när man får kalendrarna till 0727-456544.

Dom kostar 100:- styck.

 

Sen får man såklart gärna köpa fler och sälja vidare till släkt och vänner! =)

Ändrade träningstider och tack!
2022-09-26 13:32

Först och främst vill vi rikta ett stort tack till alla föräldrar för helgens jobb under sammandraget på Yttern. Ni ställde upp på ett kanonsätt och med en positiv inställning och dessutom var ni effektiva. Underbart!

Vi hade fyra lag anmälda så lagen spelade under hela dagen och tjejerna kämpade hårt precis som vanligt. Det är jätteroligt att vara ledare för era barn!

 

Denna vecka är det sista veckan med utomhusträning på ordinarie tid. Från och med v40 (6/9) så är det Bilabhallen som gäller. Då får vi också starta en halvtimme tidigare och dessutom blir det bara en timmes träning.

Ny tid under vinterhalvåret är alltså torsdagar mellan 17-18. Därmed tar vi bort fruktstunden i början och fokuserar lite mer på att effektivisera den timmen med fotbollsträning. Vi planerar att träna november ut för de barn som kan vara med. Självklart förstår vi att det kan bli svårt för vissa med en lite tidigare start och dessutom har man kanske andra aktiviteter på vintern. Men vi vet också att väldigt många vill fortsätta träna och därför kör vi självklart på!

Glöm inte att Bilabhallen är en "kall" hall så klä era barn efter termomtern.

 

Om ni har några synpunkter eller om barnen sagt något om träningsupplägg eller liknande, positivit som negativt, tveka inte att höra av er på valfritt sätt till oss. =)

 

Hälsningar ledarna genom Pelle

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2022
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada