SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Ytterby IS F14-lag

Här finns lite samlad info om laget som är ett 40-tal glada tjejer där det viktigaste är gemenskapen och att ha kul med fotboll.

Är ni intresserade av att börja är ni mer än välkomna att prova på. Ni hittar våra träningar i kalendern. Kontakta gärna en tränare innan så vet vi att ni kommer!

Tillskott till lagkassan börjar idag
2022-09-29 12:27

Hej alla föräldrar!

 

Idag är det alltså dags för sista träningen med "sommartiden" 17.30-19.00. Nästa vecka börjar vi med 17.00-18.00.

 

Ikväll börjar också försäljningen av Bingolottos julkalender. Vi tänker oss att ni köper 2 st kalendrar var. 30:- per kalender går till lagkassan som vi kan göra roliga grejer för framöver. Swishas när man får kalendrarna till 0727-456544.

Dom kostar 100:- styck.

 

Sen får man såklart gärna köpa fler och sälja vidare till släkt och vänner! =)

Ändrade träningstider och tack!
2022-09-26 13:32

Först och främst vill vi rikta ett stort tack till alla föräldrar för helgens jobb under sammandraget på Yttern. Ni ställde upp på ett kanonsätt och med en positiv inställning och dessutom var ni effektiva. Underbart!

Vi hade fyra lag anmälda så lagen spelade under hela dagen och tjejerna kämpade hårt precis som vanligt. Det är jätteroligt att vara ledare för era barn!

 

Denna vecka är det sista veckan med utomhusträning på ordinarie tid. Från och med v40 (6/9) så är det Bilabhallen som gäller. Då får vi också starta en halvtimme tidigare och dessutom blir det bara en timmes träning.

Ny tid under vinterhalvåret är alltså torsdagar mellan 17-18. Därmed tar vi bort fruktstunden i början och fokuserar lite mer på att effektivisera den timmen med fotbollsträning. Vi planerar att träna november ut för de barn som kan vara med. Självklart förstår vi att det kan bli svårt för vissa med en lite tidigare start och dessutom har man kanske andra aktiviteter på vintern. Men vi vet också att väldigt många vill fortsätta träna och därför kör vi självklart på!

Glöm inte att Bilabhallen är en "kall" hall så klä era barn efter termomtern.

 

Om ni har några synpunkter eller om barnen sagt något om träningsupplägg eller liknande, positivit som negativt, tveka inte att höra av er på valfritt sätt till oss. =)

 

Hälsningar ledarna genom Pelle

Lagindelning till söndag
2022-09-21 12:15

Hej!

 

Då har vi delat in lagen. Spelschemat hittar ni om ni klickar här. Vi har fyra lag anmälda där ett lag spelar på morgonen, två mitt på dagen och det tredje ganska sent på eftermiddagen. 

Det har varit ganska svårt den här gången då vi försökt ta hänsyn till arbetsschema mm men vi hoppas vi fått till det hyfsat. Skulle någon sakna sitt barn eller nått annat är jättekonstigt så kontakta vår nya laggemensamma mailadress (gäller alla frågor) som är ytterbyisf14@gmail.com

Lagen är som följer:

 

Lag Blå samling 7.50 

Alicia 

Jossan

Zelda

Elly N

Idun C

Minou

Nova

Svea

Tränare Kristian och Zoran

 

Lag röd samling 11.25

Astrid J

Julia

Emma T

Jolie 

Leya K 

Linnea E

Solveig

Tilda

Thea

Tränare Zoran och Elin 

 

Lag Svart Samling 11.25

Isabell 

Vera 

Lo

Nilla

Malla

Thilde

Saga

Moa

Tyria

Tränare Lena och Peter

 

Lag Vit samling 15.35

Greta

Astrid F

Esther 

Leia S

Miranda

Märta

Ebba

Elly J

Agnes 

Tränare Pelle och Peter

F14: Uppmaning till föräldrar!
2022-09-17 09:20

Hej,

 

Vi har förstått att många inte har sett våra meddelande i vår WhatsApp-grupp då många inte svarat gällande det obligatoriska föräldraengagemanget på sammandraget på yttern nästa vecka.

 

Som förälder är det obligatoriskt att ställa upp som funktionär på dessa event för att de ska kunna genomföras. Det är dessutom väldigt roligt och en förutsättning för att det alls ska kunna bli av. Arbetsuppgifterna är inte särskilt betungande och man får klara direktiv på plats hur man gör.

 

Föräldrar till tjejer i F14 kommer bemanna två av tiderna nästa söndag, men vi vet ännu inte vilka. Vi vet alltså inte om det blir morgon/förmiddag eller eftermiddag/kväll. Det får vi återkomma med. Men det blir i anslutning till att våra tjejer spelar.

Vi behöver minst 20 namn till de två schemana (10 till varje pass) och dessa behöver vi senast under morgondagen (söndag).

Om vi inte har fått in 20 namn imorgon så kommer vi behöva fylla på listorna med namn själva. Om du då hamnar på listan men verkligen inte har möjlighet att närvaro så blir det ditt ansvar att hitta en ersättare bland de andra föräldrarna.

 

Vi uppmanar nu alla, även ni vars barn av olika anledningar inte kan vara med nästa söndag, att gå in i föräldragruppen i WhatsApp och anmäla er. Skulle ni inte vara med i gruppen i WhatsApp, kontakta Peter (kontaktuppgifter under "kontakt" här på hemsidan.

 

/Tränare och föräldraansvariga F14

Spelschema helgens poolspel 11/9
2022-09-07 10:44

Nu är det äntligen dags för poolspel igen. Jättekul ju!

Men först och främst vill vi tacka för den stora uppslutningen på matchen i söndags mellan Häcken och Degerfors. Tyvärr var ju Peter skadad och stod inte i mål men vi hoppas på fler chanser någon annan gång.

 

På söndag är det alltså poolspel, den här gången i Torslanda på Torslandavallen. Vi har delat in lagen och nedan följer indelningen och samlingstider. Om ni sakner ert barns namn så hör av er snarast och likadant om något ändrat sig och ni längre inte kan vara med.

 

Lag Blå

Samling 13.10

Ledare: Kristian och Elin

Spelare : Alicia, Astrid J, Isabell, Josefine, Tyria, Solveig, Nova, Thilda W

 

Lag Röd

Samling 13.10

Ledare: Pelle och Nelly

Spelare: Greta, Ellen, Jolie, Moa, Nilla, Linnéa H, Leya K, Emma T, Astrid F

 

Lag vit

Samling 13:50

Ledare: Lena och Zoran

Spelare: Vera, Julia, Mila, Märta, Ebba, Agnes, Linnéa E, Elly J och Tilde

 

Spelschemat finns på procup men Blå och Röda laget spelar kl 13.40, 15.00 och 16.20

 

Vita laget spelar 14.20, 15.40 och 17.00

 

MVH
Ledarna genom Pelle

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, Yttern, 06/10 17:30
Match, Backavallen, 09/10 09:00
Träning, Yttern, 13/10 17:30
Träning, Yttern, 20/10 17:30
Träning, Yttern, 27/10 17:30
Nyheter från föreningen
Ytterby IS, 30/09 15:00 
Ytterby IS, 29/09 09-29 
Ytterby IS, 23/09 09:21 
Ytterby IS, 13/09 12:03 
Ytterby IS, 12/09 11:02 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2022
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada