SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS
Damlag
Välkommen till Ytterby IS damlag!
Foto:Daniel Larsson

Ledar-gruppen redo för 2021
2020-12-09 13:36
Nu är alla på plats i ledargruppen runt damlaget.
Förutom Oscar Marek som presenterats tidigare som ny huvudtränare så består ledargruppen också av Carina, Sara och Frida. 
Oscar Marek ny tränare för Damlaget
2020-11-15 11:47
Nu är det klart med ny huvudtränare för damlaget. Oscar Marek kommer träna laget de kommande 2 åren.
Oscar har tidigare tränat Romelanda, Kongahälla och Landvetters herrlag. Vi arbeta vidare med att få klart resten av ledargruppen runt laget.

Samtidigt vill vi tacka Chricke och Henke som under 4 år gjort ett grymt jobb med laget och vi önskar er lycka till i fortsatta tränarkarriären.

Varmt välkommen Oscar till Ytterby IS!
Välkommen till provträningar med Damlaget!
2020-10-15 18:13
För tillfället har vi ett kortare uppehåll från fotbollsspelandet men under november månad kommer vi att ha ett gäng träningar där vi varmt välkomnar nya spelare som vill bekanta sig med laget.
Referat: Alingsås KIK - Ytterby IS
Alingsås KIK - Ytterby IS 1-2
2020-10-05 21:22
I lördags avslutade vi en rekordkort säsong i division två med vår tionde och sista match, borta mot Alingsås KIK. Det var en match där lagen hade varsin halvlek men där vi drog det längsta strået genom att vända halvtidsunderläget 0-1 till seger 2-1 efter full tid. Målen prickades in av Nora Haraldsson och Annie Skarin. Det innebar att vi till slut hamnade på en tredjeplats i tabellen.
Presentation av nyförvärv: Annie Skarin!
2020-08-26 21:25
Välkommen, Annie!
Truppen har kryddats upp ytterligare efter sommaren då Annie Skarin har återvänt till Ytterns gröna matta, senast från Göteborgs DFF, och det känns helt fantastiskt roligt att ha henne tillbaka i klubben igen! Hon har redan hunnit med två stycken inhopp och lika många mål. Vi satte oss ner för en liten pratstund tillsammans för att mejsla ut en bild av vad det är för spelare som har anlänt
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada