SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS
Ytterby IS F-13

Välkomna till Ytterby IS lagsida för flickor födda 2013.

 

Vi tränar på tisdagar kl 17.45-19.15 på Ytterns IP (plan B4/B5).

 

Alla är välkomna att prova. Vi vill gärna att ni anmäler er via hemsidan eller till kansliet, så vi vet hur många nya som kommer. Skulle ni inte hinna det så går det bra att komma ändå. Då anmäler ni er efter första tillfället ni deltagit!.

 

Länk till anmälan: http://www.ytterbyis.nu/form/Default.asp?ID=40793

 

Medlemsavgift kommer ni inte att behöva betala förrän era barn har varit med några gånger och de känner att detta är något som de vill fortsätta med.

 

Har man som förälder intresse av att delta som ledare eller i föräldragrupp får ni gärna höra av er. Det är alltid bra att vara fler!

 

Varmt välkomna hälsar 

Jonas, Mattias, Michael, Sara, Martin och Pia

Ledare F-13

 

Kontakt: ytterbyisf13@gmail.com 

Äntligen seriepremiär
2021-05-08 13:38

Efter uppskjutna matcher på grund av covid-19 var det äntligen seriepremiär. Vi möttes av fint väder på Ytterns IP och ett tufft motstånd i form av Hjuviks AIK. Väldigt roligt att se tjejerna springa ut på planen i de randiga matchtröjorna. Imorgon väntar spel för den andra halvan av laget, då borta mot Kode IF.

 

Då intresset för att spela fotboll i YIS F-13 visat sig vara stort är vi egentligen lite för många spelare per match - till hösten planerar vi att utöka antalet lag i seriespelet från 2 till 3.

 

Hälsningar

Ledarna F-13

Nu drar vi igång säsongen 2021
2021-02-07 17:49
Vi i ledarteamet har nu beslutat att dra igång fotbollsträningen för F-13 igen, något senare än planerat på grund av att Bilab-hallen hölls stängd en period.
 
Fotbollsträningen startar således igen på lördag (13 februari), kl 10.45-12.00.
Precis som innan juluppehållet kommer vi att träna i Bilabhallen. Kom ihåg att hallen inte är uppvärmd, så lämpliga kläder krävs. Vi rekommenderar också till att tjejerna använder benskydd på träningarna.
 
Vi hälsar alla tjejerna varmt välkomna tillbaks igen (och om det är några nya som vill prova på fotboll så är ni givetvis varmt välkomna också).
 
Vi ser fram emot en riktigt rolig fotbollssäong!
 
Hälsningar
Ledarna F-13
Säsongsavslutning och diplom
2020-11-28 14:36
Säsongen 2020 är till ända. Det har varit en märklig säsong, med restriktioner och inställda sammandrag. Tjejerna har dock fått möjlighet att spela 4 vänskapsmatcher under året, och uppvisat en ordentlig fotbollsutveckling. Vi hoppas att det ska kunna bli fler matcher nästa säsong och att vi återser alla tjejerna när vi drar igång träningen igen efter jul-uppehållet, lördagen den 16 januari, kl 10.45.

Dagens träning var således säsongsavslutning och det utdelades diplom till alla de duktiga tjejerna. För de tjejer som inte var på plats så finns möjlighet att själv skriva ut diplomet som ni hittar här.

Med önskan om en trevlig första advent
Michael, Jonas, Martin, Sara, Mattias och Pia
Första 5-mot-5-matcherna för F-13
2020-10-18 13:32
På ett kallt och soligt Slätta damm testade vi för första gången 5-mot-5-spel när vi gästade BK Häcken.

Utöver större plan och målvakter, var dagens matcher betydligt längre än tidigare, 3x15 min och 2 matcher per lag, vilket var på gränsen för vad vi ledare trodde att tjejerna skulle orka, men det visade sig gå alldeles utmärkt. Tjejerna visar upp ett allt bättre passningsspel och spelförståelse - och många mål blev det.

Bilder från dagens matcher mot Häcken hittar ni i vårt Bildgalleri »


Kämpaglöd i mötet med Romelanda
2020-09-20 12:32
Vi tog återigen emot Romelanda UF hemma på Ytterns IP och det var 3 spelsugna YIS-lag vi ställde upp med.

På söndagsmorgonen samlades vi på Yttern för spela våra (troligtvis) sista 3-mot-3-matcher. Det var än en gång våra vänner från Romelanda som kom på besök. Vi ställde upp med 3 lag (Röd, Vit och Blå) och det var genomgående riktigt fina insatser och kämpaglöd som tjejerna visade upp. Det är påtagligt att väldigt många av tjejerna numera tycker att matcherna är bland det roligaste med fotbollen. 

Foton från matcherna hittar ni i vårt Bildgalleri »

Nästa matchtillfälle blir den 18 oktober då vi kommer att besöka BK Häcken (bortamatch) och för första gången i matchsammanhang prova på 5-mot-5-spel (vilket är det som kommer att gälla för vårt lag från och med nästa år). Men innan dess ser vi fram emot några roliga träningar. Från vecka 41 får vi ny träningstid: Lördagar 10.45-12.00. 

/Ledarna F-13 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada