SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS P13

Välkomna till oss i Ytterby IS P13


Vi är ett gott gäng killar som är födda 2013, vill ni ansluta er eller komma och prova på kontakta någon av oss ledare.


Vi fokuserar på att ha roligt tillsammans i gruppen och leka fotboll. Vi kör ett upplägg med mindre grupper och stationer för att ha möjlighet att kunna se och engagera oss i alla barn varje träning.


Har ni frågor så maila gärna vår lagmail ytterbyisp13@gmail.com


Ledargänget P13

Tiden går fort, snart jul/nyårsuppehåll
2021-11-18 14:07

Tiden går väldigt fort när man har roligt och det har vi ledare den allra största delen av våra träningar, det är en förmån att tillbringa tid med våra grabbar.

 

Vi kommer inte att träna på söndag 21/11 (utskick på mail), annars är planen att vi kör sista träningen innan jul-och nyårsuppehåll den 12/12. 

 

Uppstart 2022 är planerat till 23/1. Vi kommer även fortsatt att träna söndag eftermiddag, nya tider kommer när utesäsongen startar. 

 

Det är tiotalet som inte svarar på kallelser till varje träning, det är stor skillnad på att vara exemplevis 19 eller 29 grabbar. Vänligen svara på kallelserna! Vill man inte ha kallelser under vintersäsongen så hör av er till vår lagmail så ska vi försöka komma ihåg att bocka ur er när vi kallar. 

 

Har ni några frågor så är ni alltid välkomna att kontakta oss ledare!

 

Ledargänget P13

Sommarlov
2021-07-10 09:37

Nu tar vi välbehövligt sommarlov och börjar träna igen den 12 augusti, samma tider som i våras. Vår kalender i menyn här på sidan är uppdaterad.

 

Ledsrgänget P13

Välkomna som publik
2021-06-03 16:08

Vi har nu nya restriktioner som gör att vi med stor glädje kan välkomna publik på våra matcher!

Dock är det viktigt att hålla avstånd och stanna hemma även vid lindriga symptom.

Vi har dock några saker som vi vill att ni tänker på när ni är publik på barn/ungdomsmatcher:

 

  • Vi är på plats för att ha roligt
  • Ni är hela lagets supportrar och representerar Ytterby IS P13
  • ALL coachning och instruktioner kommer från ledarna
  • Vi stöttar och hjälper våra ungdomsdomare, om några år är det era barn som dömer
  • Laget med ledare står på ena sidan planen och alla supporters på andra sidan
  • Era killar vill säkerligen bli fotade i sina matchtröjor men efter matchen

Ledargänget P13

Matcher för P13
2021-05-20 21:55

Nu har vi startat vårt seriespel, för oss födda 2013 är det inte viktigt att vinna och därför räknar vi inte mål eller har någon tabell. Glädje och gemenskap är fokus. Tänk gärna på det när ni pratar om matchspel hemma.

 

Alla killar i laget kommer att bli kallade till lika många matcher och alla som åker till match får lika mycket speltid. 

 

Vi får tyvärr inte ha någon publik på våra matcher enligt de restriktioner som finns. Vi ledare samlar killarna som är kallade till match på plats där vi ska spela, tänk på att det är viktigt att vara i tid för att vi ska kunna få en stund tillsammans innan matchstart.

 

Det är också viktigt att svara på kallelser i tid så att vi vet vilka spelare som kommer och har möjlighet att låta någon annan spela vid avhopp.

 

Man får ingen egen matchtröja utan lånar en när man spelar match. Vi har inte tillgång till omklädningsrum utan kommer ombytta och klara. Kläder efter väder, benskydd och vattenflaska är krav.

 

Ledargänget P13

Lotter, matcher och övrig info
2021-05-10 08:09

Vi har fått lite frågor om några saker som vi kanske varit otydliga med i våra utskick så här kommer förtydliganden.

 

  • Lotterna, alla föreningens medlemmar säljer 6 lotter var (delas ut på träningen) och 6x50:- betalas in till vårt lagkonto. På vår hemsida under menyn finns ”lagkonto”, där finns all info. Detta är alltså inte valfritt, har man tankar om det så är det bra att vända sig till kansliet.
  • Matcher, vi kallar ”rätt” antal killar till varje match så alla som tackar ja spelar matchen, vid avhopp kallar vi in ytterligare killar. Alla killar kommer att bli kallade till lika många matcher och åker man på match har alla samma speltid!
  • Alla frågor, bokningar och betalningar gällande Sommarcamp tas direkt med kansliet. Vi tränare kommer inte att vara på plats under campet. Mer info finns på Ytterby IS hemsida.
  • Prenumerera gärna på vår kalender så är ni alltid uppdaterade. Denna veckan tar vi ledigt från torsdagsträningen, men tränar som vanligt på söndag. Inga matcher denna helgen!

 

Ha en fin vecka önskar vi i Ledargänget

 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada