SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Ytterby IS F11-lag

Välkomna till Ytterby IS, flickor födda 2011.

 

Ytterby IS F11 trupp består av 20 fantastiska tjejer, vi gillar att ha roligt tillsammans på och utanför fotbollsplanen.

 

Ambitionen är att varje år försöka åka på olika cuper samt hitta på roliga event även utanför fotbollen.  Det kan vara landslagsmatcher, bowling eller mys i klubbstugan.

 

Vi tränar fotboll två gånger i veckan på gräs eller konstgräs, på vintern har vi även möjlighet att träna i Bilabhallen som är en konstgräsplan inomhus. Vi samlas även en gång i veckan för löpträning i skogen runt yttern för de som vill.

 

Under säsong så anmäler vi tillräckligt med lag så att alla ska få så mycket speltid som möjligt.  

 

Alla är välkomna att komma och prova, viktigt att ni anmäler er på YIS hemsida via medlemsfliken innan första träning.

Länk till anmälan: https://www.ytterbyis.nu/form/?ID=325429

 

Har ni fler frågor ta gärna kontakt med någon av våra tränare, information finns under kontakter.

 

Vi hoppas på att just du vill börja i vårt fantastiska lag, så vi kan skapa magiska minnen och att du utvecklar dig inom fotboll.  

 
Välkomna önskar F11 
 
Första träningen inför hösten nu på måndag den 14/8
2023-08-10 10:59

Som vi har längtat efter att få dra igång höstträningarna, vi är taggade till 1000 för att kunna lära ut så mycket som möjligt under hösten. Tur att det bara är några dagar kvar…på  måndag kör vi igång med första träningen

 

(Några av er har redan nu gått in i sportadmin och lagt in om er dotter kommer (tillgängligheten) på träningen på måndag. Det underlättar jätte mycket för oss ledare, tack för ert samarbete! )

 

Det är sista säsongen 7 mot 7 så boka in helgerna för så mycket matchträning som möjligt men se även till att komma på träningarna så vi kan förberedda oss för nästa år med 9 mot 9 med resultat.

 

Träningarna för hösten är som vanligt måndagar (17:30-19:00) onsdagar (18.30-20:00) och eventuellt torsdagar med löpning.

 

Se till att vara där 5-10 min innan, är man väldigt pratglad synka med era kompisar och testa med att tjöta av er i ett omklädningsrum ännu tidigare.  

 

Ta på er kläder efter väder men benskydd är ett måste och glöm inte vattenflaska. 

 

Ytterby IS har en ny satsning där man vill inspirera fler unga tjejer och killar att testa på att vara ledare. Vi hade några olika tjejer från denna utbildning som hälsade på oss i våras.

 

Nu i höst kommer vi ha en tjej som heter Sara som spelar i F08 som kommer vara med oss 1 ggr i veckan under hela hösten. Sara kommer ner och är med på vår träning redan på måndag. Vi välkomnar Sara med öppna armar och tror att detta kommer bli kanon!

 

Vi ser framemot hösten med mycket rolig fotboll! 

// 

Tränarna

Kalles Kaviar cup 2023
2023-08-09 16:25
Kalles Kaviar cup 2023

Vi ställde upp med två lag i turneringen där vi spelade massa fotboll, badade, umgicks, grillade, såg på film, gick på disco och hade fantastiks roligt tillsammans.  

Kalles kaviar cup 2023
2023-07-04 11:30
 
Magnus från A-laget på besök
2023-03-28 19:53

Idag hade vi Dam-Lagets tränare Magnus på besök på vår träning. En mycket uppskattad besök och en rolig träning! 

 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2023
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada