SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
F11
Välkomna till Ytterby IS F11-lag

Välkomna till Ytterby IS, flickor födda 2011.

 

Ytterby IS F11 trupp består av 20 fantastiska tjejer, vi gillar att ha roligt tillsammans på och utanför fotbollsplanen.

 

Ambitionen är att varje år försöka åka på olika cuper samt hitta på roliga event även utanför fotbollen.  Det kan vara landslagsmatcher, bowling eller mys i klubbstugan.

 

Vi tränar fotboll två gånger i veckan på gräs eller konstgräs, på vintern har vi även möjlighet att träna i Bilabhallen som är en konstgräsplan inomhus. Vi samlas även en gång i veckan för löpträning i skogen runt yttern för de som vill.

 

Under säsong så anmäler vi tillräckligt med lag så att alla ska få så mycket speltid som möjligt.  

 

Vill ni vara med och spela fotboll med oss så anmäler ni er via den blå knappen på förstasidan med texten "Intresseanmälan - Bli medlem"

 

Har ni fler frågor ta gärna kontakt med någon av våra tränare, information finns under kontakter.

 

Vi hoppas på att just du vill börja i vårt fantastiska lag, så vi kan skapa magiska minnen och att du utvecklar dig inom fotboll.  

 
Välkomna önskar F11 
 
Avslutning 2023 ➡️ Start 2024
2023-12-12 15:11

I slutet av November fixade föräldragruppen en avslutningsaktivitet på Prision Island för ledare och spelare. Vi hade en jätte rolig eftermiddag tillsammans med kluriga och roliga uppdrag som avslutades med pizza. 

 

Vi ledare och tjejer tackar vår fantastiska föräldragrupp för ert engagemang och alla roliga saker ni hittat på för oss under året! 🙏🏼

Ni är fantastiska! 

 


Hälsningar från ledarna;

 

Vi kör träningar till den 19:e december och avslutar säsongen med att åka till Bravida arena och titta på när Häcken möter Chelsea den 20:e dec. Efter det tar vi lite Jullov och startar igång men träningar igen 9:e januari. Vi startar igång 2024 med en lag-aktivitet redan den 12:e januari då vi testar att spela Padel ihop. Kallelser och träningstider hittar ni uppdaterade i Sportadmin eller i vår lag-kalender. 

 

Ses vi inte på Yttern innan jul så vill ledare önska er alla en riktig God Jul och Gott Nytt år!

Vi ser framemot ett spännande och roligt 2024!

Futsal
2023-12-12 15:01

Under hösten har vi testat på att spela Futsal. Vi har varit i Torslanda på cup och varit med i serie spel. Vilken utveckling vi har fått se, från att aldrig testat futsal till att få se jätte fint passningsspel och riktig kämpar inställning! Vi ser framemot fler roliga matcher efter årskiftet i vår nya hemma arena i Kärna.  

9 mot 9 i Stora Höga
2023-10-16 08:38

Officiellt är nu 7-manna tiden över och vi har gått vidare till 9 mot 9 i matchspelet. Vi gjorde det genom en 4-match-cup för att få chans att börja testa på offside samt skillnaden i storlek på plan.   

 

Underbart spel och det känns som tjejer kommer trivas med allt det nya. Vi måste även tacka  Karro för att fysträningarna ger resultat och mer ork i tjejerna.

 

Kul att vi även fick chansen att hänga med våra grabbar i Ytterby IS P11 på Stora Höga Arena. Även om vi ledarna kan vara lite cringe/pinsamma ibland 😉

 

Nu planerar vi för en massa träningsmatcher för att vi ska vara så redo som möjligt för våren. Vi hoppas även att få till lite cuper med futsal.  


Hoppas ni alla är taggade, för en massa roliga aktiviteter.  

Första träningen inför hösten nu på måndag den 14/8
2023-08-10 10:59

Som vi har längtat efter att få dra igång höstträningarna, vi är taggade till 1000 för att kunna lära ut så mycket som möjligt under hösten. Tur att det bara är några dagar kvar…på  måndag kör vi igång med första träningen

 

(Några av er har redan nu gått in i sportadmin och lagt in om er dotter kommer (tillgängligheten) på träningen på måndag. Det underlättar jätte mycket för oss ledare, tack för ert samarbete! )

 

Det är sista säsongen 7 mot 7 så boka in helgerna för så mycket matchträning som möjligt men se även till att komma på träningarna så vi kan förberedda oss för nästa år med 9 mot 9 med resultat.

 

Träningarna för hösten är som vanligt måndagar (17:30-19:00) onsdagar (18.30-20:00) och eventuellt torsdagar med löpning.

 

Se till att vara där 5-10 min innan, är man väldigt pratglad synka med era kompisar och testa med att tjöta av er i ett omklädningsrum ännu tidigare.  

 

Ta på er kläder efter väder men benskydd är ett måste och glöm inte vattenflaska. 

 

Ytterby IS har en ny satsning där man vill inspirera fler unga tjejer och killar att testa på att vara ledare. Vi hade några olika tjejer från denna utbildning som hälsade på oss i våras.

 

Nu i höst kommer vi ha en tjej som heter Sara som spelar i F08 som kommer vara med oss 1 ggr i veckan under hela hösten. Sara kommer ner och är med på vår träning redan på måndag. Vi välkomnar Sara med öppna armar och tror att detta kommer bli kanon!

 

Vi ser framemot hösten med mycket rolig fotboll! 

// 

Tränarna

Kalles Kaviar cup 2023
2023-08-09 16:25
Kalles Kaviar cup 2023

Vi ställde upp med två lag i turneringen där vi spelade massa fotboll, badade, umgicks, grillade, såg på film, gick på disco och hade fantastiks roligt tillsammans.  

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ytterby IS, 24/05 13:54 
Ytterby IS, 08/05 13:38 
Ytterby IS, 23/04 13:21 
Ytterby IS, 28/03 13:05 
Ytterby IS, 27/03 10:38 
Ytterby IS, 24/03 16:00 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada