SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS
Välkomna till Ytterby IS F11/12-lag

Välkomna till Ytterby IS, flickor födda 2011-2012.

 

Vi har träningar måndagar och onsdagar. Måndagar kl 18,15 till 19,30 och onsdagar 18,30 till 19,45. 

 

Alla är välkomna att komma och prova. Vi vill gärna att ni anmäler er via hemsidan så vi vet vilka som är med och tränar. Gör detta efter första eller andra tillfället ni deltagit. När ni anmält kommer ni också få alla utskick och information vilket underlättar för er.

 

Välkomna att anmäla er på YIS hemsida via medlemsfliken så vi får in era kontaktuppgifter.

Länk till anmälan: http://www.ytterbyis.nu/form/Default.asp?ID=40793

 

 

Medlemsavgift kommer ni inte att behöva betala förrän era barn har varit med ett tag och de känner att detta är något som de vill vara med på.

 

* Kläder efter väder 
* Utomhusskor (fotbollsskor eller benskydd behövs ej, men vid matcher är det ett måste med benskydd) 
* Vattenflaska 
 
Välkomna!
Årets första fotbollsträning
2021-01-25 20:35

Äntligen kör vi igång med fotbollsträningarna igen!

 

Första träningen blir onsdagen den 3 feb. Samling 17.40 utanför Bilab-hallen för att komma igång 17,45 med uppvärmning. Vi har hallen mellan 18.00-19.00. Tänk på att vi har uppvärmningen utomhus, så kläder efter väder är ett tips.

 

För att kunna planera träningarna på bästa sätt kommer vi att skicka ut en kallelse inför varje träning. Vi behöver er hjälp med att svara på dessa. 

 

Det är fortsatt mycket viktigt att vi alla följer folkhälsomyndighetens rekommendationer i kampen mot Covid-19. 

 

Hälsningar Ledarna

Uppehåll till februari
2020-11-24 07:25
Vi ställer in sista träningen på onsdag i kampen mot Corona och avslutar höstsäsongen.
Ses i februari igen, exakt datum kommer närmare i tid
Nya träningstider
2020-09-28 19:50
Från nästa vecka börjar vintertiderna och då tränar vi endast en gång i veckan:
Onsdagar kl. 18-19.
Vi samlas 17.40 för att komma igång med uppvärmning kl. 17.45. Sedan fortsätter vi inne i hallen, fast det kan bli att vi är så många att vi får vara tre grupper och turas om med att en är utomhus.
Vi har denna tiden hela vintern fram till vårtiderna runt v. 16, men vi kommer att ha uppehåll under december och januari. Sista träningen innan uppehållet kommer vara 2:e december och sedan börjar vi 3:e februari igen.
Roller dokumentet
2020-08-24 10:01
Lappen om rollerna som fylldes i under föräldramötet är nu digital. Jag har även lagt till kommande matcher som föräldraansvarige fyller i. Tänk på att ni kan fylla i att ni vill ha flera roller. För om ni vill närvara på matcher behöver ni ha en matchroll. Tänk på att fikaansvaret är i vilande nu så länge restriktionerna finns kvar (ska skicka en undersökning under dagen på ett förslag från Sanna på att lösa rollen, fast fortfarande inte matchroll). Dokumentet är "levande" och finns här https://1drv.ms/x/s!Aqnl83HZNzjtnW-HB2A0yLeuz8OV
Träningarna börjar vecka 33
2020-08-02 16:47
På onsdag vecka 33 börjar träningarna igen. Då det inte blir någon Ytterby Cup så är de första matcherna senare i augusti.
F12 har träningsmatcher mot Vallen den 22:e augusti och kommer sedan ha poolspel eller enstaka matcher liknande F11. Förbundet skickar mer information de kommande veckorna.
F11 har sitt första poolspel den 30:e augusti och kommer ha ytterligare tre under hösten.
För att ha koll på alla träningstider och matcher så gå in i kalender länken och tryck på prenumerera uppe till höger.
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada