SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna hit till oss P12!

Vi är ett lag med ca 50 killar som alla älskar att spela fotboll. Vår vision i laget är att alla ska synas och få spela rolig fotboll. Vi fokuserar på att vi är ett gemensamt lag, där alla är lika mycket värda, vilket syns när vi spelar. Vi lyssnar och respekterar varandra - spelare som ledare. Inga svordomar eller kränkande kommentarer på eller utanför planen är tillåtet! 

 

April-sept så spelar vi på Yttern, utomhus, 2ggr/vecka. När det börjar bli kallt brukar vi flytta in en av våra träningar i Bilabhallen. För att se vilka tider vi tränar, klicka på fliken kalender här bredvid till vänster. 

 

Är du född 2012 och är sugen på att börja spela fotboll med oss? Vad kul! Vi välkomnar alla att prova! Kanske blir du lika fast i denna fantastiskt roliga sport som vi? 

 

Föräldrar, vi ser helst att ni anmäler ert barn via hemsidan, före första träningstillfället, så att vi vet hur många nya som kommer.  Medlemsavgift kommer ni inte att behöva betala förrän ert barn har varit med ett tag och han känner att detta är något som han vill vara med på.

Anmälan gör du via fliken Bli Medlem längst upp till höger. Där hittar du all info om vad det innebär att vara medlem, avgifter men även vilka skyldigheter man har som förälder. Läs gärna även igenom våra policys & riktlinjer, så du vet vad vi som förening står för. Dessa hittar du under fliken Om föreningen.

 

För kontakt med någon av oss ledare eller oss i föräldragruppen, klicka på fliken Kontakt till vänster. 

 

Varmt välkomna!

Nya träningstider
2021-09-27 10:04

Vi har nya träningstider fr.o.m v 40. 

Nu kör vi bara 1ggr/vecka.


Onsdagar i Bilabhallen, 18-19.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ytterby IS, 26/11 10:04 
Ytterby IS, 22/11 12:10 
Ytterby IS, 14/11 13:17 
Ytterby IS, 12/11 13:37 
 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada