Fre 19/4 19:00; YIS Herr - Croatia GBG. Välkomna!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
P12
Välkomna hit till oss P12!

Vi är ett lag med ca 50 killar som alla älskar att spela fotboll. Vår vision i laget är att alla ska synas och få spela rolig fotboll. Vi fokuserar på att vi är ett gemensamt lag, där alla är lika mycket värda, vilket syns när vi spelar. Vi lyssnar och respekterar varandra - spelare som ledare. Inga svordomar eller kränkande kommentarer på eller utanför planen är tillåtet! 

 

April-sept så spelar vi på Yttern, utomhus, 2ggr/vecka. När det börjar bli kallt brukar vi flytta in en av våra träningar i Bilabhallen. För att se vilka tider vi tränar, klicka på fliken kalender här bredvid till vänster. 

 

Är du född 2012 och är sugen på att börja spela fotboll med oss? Vad kul! Vi vill dock vara tydliga med att vi satt ett tak på 50 killar. Vi är i dagsläget fler än 50 st och har därmed satt stopp för fler i i syfte att ha tid och utrymme för alla i laget. Vi tar in fler enligt turordningslista när vi kommer under antalet 50 igen.

 

Föräldrar - INGEN träning är tillåten innan ni fått klartecken från kansliet. 

Anmälan gör du via den blå knappen på första sidan med texten "Intresseanmälan - Bli medlem".

Här hittar du all info om vad det innebär att vara medlem, avgifter men även vilka skyldigheter man har som förälder. Läs gärna även igenom våra policys & riktlinjer, så du vet vad vi som förening står för. Dessa hittar du under fliken Om föreningen.

 

För kontakt med någon av oss ledare eller oss i föräldragruppen, klicka på fliken Kontakt.

 

Varmt välkomna!

Träning och hjälptränare
2023-04-19 20:50

Idag hade killarna fått nya hjälptränare i form av fem killar från P08 som går utbildningen Unga ledare och som idag hade praktik hos oss i P12. 

För bilder ta en titt i Bildgalleri

 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada