SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS F13

Välkomna till Ytterby IS lagsida för flickor födda 2013.

 

Vi är en grupp på runt 15 tjejer som gillar att spela basket och ha kul tillsammans. Vår ambition är att utvecklas som basketspelare och kompisar genom att ha kul på träningar och matcher men även genom att åka på cuper och göra saker tillsammans utanför basketplanen.

 

Är du född 2013 och är intresserad av att börja spela basket. Vill ni bli medlem, anmäl er via den röda knappen, med texten "Intresseanmälan - Bli medlem" till höger.

 

Har du några frågor kontakta Melissa på 0707-452477

Glada unga basketspelare tränar tillsammans!
2023-12-02 19:53

På lördagen slog pojkarna och flickorna födda 2013 ihop sina träningar och genomförde en gemensam träning med fokus på att göra saker tillsammans och bygga vidare på YIS-andan. 

F13s allra första matcher!
2023-11-12 18:35
Tjejerna för första gången i YIS färger!

På söndagen gav sig flickorna till Gothia Arena i Högsbo för att medverka på sitt allra första sammandrag. Det var ett gäng taggade, förväntansfulla, spända och lite nervösa tjejer som första gången dragit på sig ett matchställ för att redan efter 2 månaders träning ska spela matcher.

Kommande matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2023
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada