SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby IS
Sommarcamp på Yttern 2021

Vecka 24 och 25 arrangerar Ytterby IS årets sommarcamp på Yttern för spelare födda 2008-2014

 

Vi arrangerar sommarcampen på Yttern i egen regi,. med ledare från våra duktiga junior- och äldre ungdomslag, killar och tjejer,  som ledare. Vi kommer att ha två camper, en vecka 24 och en vecka 25. Man kan anmäla sig till båda ,eller till en av veckorna.

 

Vi har stor respekt för rådande situation med Corona-virus och kommer att anpassa sommarcampen för att följa de riktlinjer som gäller, precis som vi gjorde under sommarcampen 2020.

Skulle situationen vara sådan att vi inte kan genomföra sommarcampen så kommer inbetalda anmälningsavgifter att återbetalas till fullo

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR DEN 23 MAJ

För anmälningar som inkommer efter den 23 maj kan vi inte garantera plats. Skickar ni ändå in en anmälan efter detta datum så hamnar ni på reservlista. Avvakta med att betala in anmälningsavgiften tills ni fått besked att det finns plats för er.

 

För anmälningar som inkommer fram till den 23 maj vill vi att ni betalar in anmälningsavgift senast den 26/5.

 

Datum för campen är:

vecka 24: Måndag - Torsdag 14-17 Juni

vecka 25: Måndag - Torsdag 21-24 Juni

 

Nedan finner ni inbjudan med mer information om sommarcampen med datum, tider, anmälningsavgift m.m. samt en länk till anmälningsformuläret.

 

Inbjudan/Mer information--> Länk till Inbjudan

 

Anmälan-->  Länk till anmälan

 

Vill du vara ledare på Ytterby IS Sommarcamp 2021?

Nu söker vi ledare till vår sommar Camp. Vi behöver 16-20 ledare, beroende på hur många spelare som kommer att delta. Man kan vara ledare båda veckorna eller en av dom.  

 

Läs mer om vad uppdraget innebär och hur man ansöker via denna länk: Information om ledaruppdraget

 

OBS: Ansökan endast via mail till Ytterby IS kansli: kansli@ytterbyis.nu

 

Sommarcamp på Yttern


 


 
YIS Samarbetspartner
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada