Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ytterby IS
Sommarcamp på Yttern 2020

Vecka 25 och 26 arrangerar Ytterby IS årets sommarcamp på Yttern för spelare födda 2007-2013


Vi arrangerar sommarcampen på Yttern i egen regi,. med ledare från våra duktiga junior- och äldre ungdomslag, killar och tjejer,  som ledare. Vi kommer att ha två camper, en vecka 25 och en vecka 26. Man kan anmäla sig till bägge , eller till en av veckorna.


Vi har stor respekt för rådande situation med Corona-virus men väljer ändå att lägga ut denna information för att intresserade skall kunna planera för detta. 

Skulle situationen vara sådan att vi inte kan genomföra sommarcampen så kommer inbetalda anmälningsavgifter att återbetalas till fullo


SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR DEN 24 MAJ

För anmälningar som inkommer efter den 24 maj kan vi inte garantera plats. Skickar ni ändå in en anmälan efter detta datum så hamnar ni på reservlista. avvakta med att betala in anmälningsavgiften till ni fått besked att det finns splats för er.


För anmälningar som inkommer fram till den 24 maj vill vi att ni avvaktar med betalar av anmälningsavgift till den 31/5. Detta ifall Covod-19 påverkar vår möjlighet att genomföra sommarcampen. Ni kommer få information via mail om status innan ni gör inbetalningen.Datum för campen är:

vecka 25: Måndag - Torsdag 15-18 Juni

vecka 26: Måndag - Torsdag 22-25 Juni


Nedan finner ni inbjudan med mer information om sommarcampen med datum, tider, anmälningsavgift m.m. samt en länk till anmälningsformuläret.


Inbjudan/Mer information-->  Inbjudan YIS sommarcamp 2020.pdf »


Anmälan-->  Görs på denna sidan: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={26113EF0-D83B-4BF1-901C-DF00C0175E7B}Vill du vara ledare på Ytterby IS Sommarcamp 2020?

Nu söker vi ledare till vår sommar Camp. Vi behöver 16-20 ledare, beroende på hur många spelare som kommer att delta. Man kan vara ledare bägge veckorna eller en av dom.  


Läs mer om vad uppdraget innebär och hur man ansöker via denna länk: Ledare YIS sommarcamp 2020.pdf »


OBS: Ansökan endast via mail till Ytterby IS kansli: kansli@ytterbyis.nu


Sommarcamp på Yttern


 


 
YIS information
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada