PLATINASPONSORER
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
SAMARBETSPARTNERS
Välkommen till Ytterby IS
Ytterby IS bildades den 1947 och är Kungälvs största fotbollsförening, med verksamhet för alla åldrar och kön. Det finns även en motionssektion som ängar sig åt boule, gymnastik och annan träning. 

Föreningen har ca 750 aktiva spelare ifrån 6 år upp till seniorlag, både pojkar och flickor. För att komma till respektive lags hemsida, välj i rullistan.

Föreningens hemmaplan
är Ytterns IP, där vi också har vår klubbstuga. Yttern är vår mötesplats och där tränar och spelar vi matcher året runt. Vi har en konstgräsplan, två 11-manna gräsplaner, ytterligare två gräsytor för 5-, 7-manna och en grusplan.
"Utbildningsveckan" börjar bli klar
2015-09-30 16:54

Nu är planeringen med höstens utbildningar nästan spikad.


Under följande sida finns alla datum.


http://www.ytterbyis.nu/start/Default.asp?ID=75482


Anmälan sker via mail till kansliet.

ytterbyis@telia.com

Andelsförsäljningen – halvvägs framme !!
2015-09-22 15:49

Vi har nu sålt nästan 50% av andelarna i konstgräsplanen vilket är fantastiskt roligt. Det visar på ett genuint intresse från medlemmar, supporters och samarbetspartners att hjälpa oss förverkliga drömmen om en inomhushall med konstgräs. Fördelningen av de sålda andelarna ser ni på paj-diagramet

Vi vet också att många fler är intresserade och gärna stöttar så förhoppningen är att vi kan fortsätta sälja de andelar som är kvar. Tveka inte utan säkra er andel i hallen genom en insats till föreningen. Ni gör det genom ett av följande tre alternativ:


Via bankgiro: Ni betalar in 500 kr gånger antalet andelar ni önskar och märker inbetalningen med "hallandel + namn på den som skall stå på andelarna" ex. vis " hallandel Kurre Hamrin"     Vårt bankgironummer är 253-2562


 Via Swish: Ni betalar in 500 kr gånger antalet andelar ni önskar och märker inbetalningen med "hallandel + namn på den som skall stå på andelarna" ex. vis " hallandel Kurre Hamrin".   Vårt swish-nummer är 1234955035


 Via formulär på hemsidan: Eller så köper ni era andelar genom att  öppna ett formulär på hemsidan som ni fyller i och sedan kommer en faktura från Ytterby IS på motsvarande belopp, beroende på hur många andelar ni valt att köpa. Gå in på föreningens hemsida www.ytterbyis.nu och välj rubriken ”hall på ytterns IP”. Där hittar ni formuläret ni använder för att köpa andelar. När ni gjort det får ni en faktura från föreningen.


Detta alternativ passar också bra för de som kan hjälpa till via företag, som också kan köpa andelar i hallen. I formuläret kan ni ange uppgifter om företaget och till vilken adress fakturan skall skickas.

STC föreningsvecka vecka 40
2015-09-16 09:51

STC ÄLSKAR IDROTT!


Vi på STC Training Club vill hälsa alla i er förening varmt välkomna till vår föreningsvecka som äger rum under v. 40. Vi har idag ett samarbete med er som förening och vill gärna fortsätta vara er friskvårdssamarbetspartner. Under denna vecka erbjuder vi era medlemmar att komma till oss på följande event:


  • Tisdag 29 september kl 19.30-21.00 har vi en föreläsning på STC Rollsbo som heter " Vad är rimligt gällande barn- och ungdomsträning" med vår sjukgymnast, hockeymorsa och leg sjukgymnast Åsa Carlsson, som vi hoppas  att föräldrar och ledare i er förening vill komma på. Den handlar om hur mycket våra barn och ungdomar egentligen kan träna, Vad är rimligt? Hur mycket kan man belasta? Mat o sömn? Stillasittande, leder till stelhet o nackproblem. Tänkvärt, inspirerande och viktigt för alla som har barn och ungdomar i sin närhet.


  • Torsdag 1 oktober har vi en MEGA CHALLENGE på vår klubb i Rollsbo. Vi har valt att erbjuda två stycken pass, ett för 10-14 år (födda 2005-2001) kl 18.15 och ett för alla 15 år + (födda 2000 och tidigare) kl 19.30. Passet innehåller kondition, styrka, smidighet, ja allt som du som idrottare vill ha. Passet leds av våra duktiga instruktörer och personliga tränare. Vi håller till på nedre plan i våra s k playground.

Självklart erbjuder vi andra pass under denna vecka på båda våra klubbar i Kungälv såsom

  •  Cykel
  •  Indoor Walking
  •  CXWORX (bålstabilitet)
  •  Dans
  •  Bodybalance (yoga, pilates)
  •  Challenge

Å en sak till... Vi välkomnar dig som representant för din idrottsförening att presentera din klubb i vår lounge på STC Rollsbo onsdag 30 september kl 17-19. Vi håller med ståbord och du får chansen att träffa flera hundra av våra medlemmar för att visa vad just ni gör för idrotten i Kungälv och dess invånare. Vi kallar kvällen "Idrotta i Kungälv"

Vill du veta mer? Vill du boka plats på föreläsningar och pass eller anmäla din förening till kvällen "Idrotta i Kungälv"? Kontakta Kattis Vallström, platschef STC Västra Gatan, 0303-199 40 eller kattis.vallstrom@stc.se.

VÄLKOMMEN TILL STCs FÖRENINGSVECKA 28 SEP till 4 OKT!

STC ÄLSKAR IDROTT!

Snart börjar bygget !
2015-09-09 12:45

Ytterby IS kommer snart att ha en egen fotbollshall på Yttern!

Materialet till hallen är nu på plats på grusplan och väntar på att sättas upp och sedan fyllas av entusiastiska ungdomar! Nästa vecka planeras bygget starta, så då kommer ni kunna följa det när ni besöker Yttern, hur hallen växer fram. När hallen väl står på plats så lägger vi konstgräset och sedan är det klart för vintersäsongens träningar.


Det kvarstår dock lite för att få finansieringen av konstgräset klart. Vi har i dagsläget sålt ca en tredjedel av planen via andelar och det är ca 20% av föreningens spelare/familjer som köpt andelar. Vi har också 17 företag som köpt andelar samt flera från motionsgruppen och andra YIS-supporters. Totalt har vi 129 andelsägare just nu, som köpt 272 av 880 andelar.

Det finns alltså fortfarande möjlighet att vara med och stötta detta. Det finns tre alternativ att välja på för att köpa era andelar:

Via bankgiro: Ni betalar in 500 kr gånger antalet andelar ni önskar och märker inbetalningen med "hallandel + namn på den som skall stå på andelarna" ex. vis " hallandel Kurre Hamrin"

Vårt bankgironummer är 253-2562

 

Via Swish: Ni betalar in 500 kr gånger antalet andelar ni önskar och märker inbetalningen med "hallandel + namn på den som skall stå på andelarna" ex. vis " hallandel Kurre Hamrin".

Vårt swish-nummer är 1234955035

 

Via formulär på hemsidan: Eller så köper ni era andelar genom att  öppna ett formulär på hemsidan som ni fyller i och sedan kommer en faktura från Ytterby IS på motsvarande belopp, beroende på hur många andelar ni valt att köpa. Gå in på föreningens hemsida www.ytterbyis.nu och välj rubriken ”hall på ytterns IP”. Där hittar ni formuläret ni använder för att köpa andelar. När ni gjort det får ni en faktura från föreningen.

Detta alternativ passar också bra för de som kan hjälpa till via företag, som också kan köpa andelar i hallen. I formuläret kan ni ange uppgifter om företaget och till vilken adress fakturan skall skickas.

 

Tveka inte, ju fler andelar vi får sålt, desto tryggare kan föreningen genomföra hall-projektet och samtidigt fortsätta satsa resurser på att utveckla verksamheten !

 

Hälsningar
Ytterby IS styrelse
...........och 650 barn och ungdomar som längtar efter en egen fotbollshall!
Föreläsningar/utbildningar!
2015-09-02 19:39
Intressanta föreläsningar finns nu ute under fliken "Utbildning". Fler föreläsningar finns att läsa om under Sisu väst hemsida.
Under fliken "Utbildningsvecka 2015" uppdateras höstens alla aktiviteter, håll utkik. Nytt för i år är att vi samarbetar med IK Kongahälla, Kode IF och SKIbk. Har du andra tips än de ämnen som nämns där så återkoppla gärna till HP. 
Nyheter från våra lag
P08, 08/10 21:50 
F06, 08/10 20:54 
Herr, 08/10 07:02 
Dam, 06/10 11:45