PLATINASPONSORER
 
 
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
SAMARBETSPARTNERS
Torslanda IK - Ytterby IS Herr J
2015-03-02 09:18

Den första tävlingsmatchen för Ytterbys juniorer. De möter Torslanda IK i Hisingsmästerskapen på ett kallt Torslandavallen. Matchen börjar 20.15 och första halvleken är jämn med chanser åt båda håll. Martin stod för några räddningar under första halvlek och Sabit fick till ett ribbskott på en hörna som Joakim slog. Under halvlekens gång så var det bra försvarsspel från Ytterby, hela laget jobbade tillsammans och det var en stor skillnad mellan denna match och träningsmatchen mot Komarken, Ytterby verkade vara mer taggade nu än då. Halvtid: 0-0

Andra halvleken börjar inte bra för Ytterby som släpper in ett mål redan efter 5-10 minuter. 1-0 Torslanda. Torslanda utnyttjade sina snabba kanter under hela matchen men Carl och Viktor gjorde ett bra jobb på sina kanter och lyckades flera gånger bryta bollen mitt framför näsan på anfallarna. Ytterby försöker skapa fler och fler chanser under andra halvlek och med 7 minuter kvar så kommer bollen fram till Emil som gör sitt första juniormål på halvvolley. 1-1!

Matchen slutar 1-1 och straffar väntar. Torslanda börjar straffläggningen.

Torslanda slår en tam straff som Martin enkelt greppar. 0-0
Tobias Sanne slår Ytterbys första straff som går via målvakten hand och in. 0-1
Torslanda slår sin andra straff som Martin räddar igen(!). 0-1
Joakim slår Ytterbys andra straff säkert i vänstra hörnet. 0-2
Torslanda slår sin tredje straff som Martin räddar!! 0-2
Sista och avgörande straffen slår Sabit säkert in i högra hörnet. 0-3

Ytterby vinner straffläggningen med 3-0 och Martin ’’Väggen’’ Sjöberg blir såklart matchens lirare enligt många!


/Sabit Cuskic, Herrjuniorerna 

Imorgon öppnar vi!
2015-02-27 21:24
Imorgon kl 10 öppnar vi vår nya klubbshop på Team Sportia! 
Det bjuds på bubbel och finfina erbjudanden :) 

Välkomna! 
Föreläsningar
2015-02-26 14:04

Är du som ledare, spelare eller förälder nyfiken på vilka föreläsningar föreningen erbjuder?

Kika in på "Utbildning" högst upp och klicka dig vidare till "Föreläsningar".


Just nu finns det en mycket spännande föreläsning som STC ordnar!

Referat från Ytterby IS - FC Komarken
2015-02-24 10:40

Första träningsmatchen för säsongen för våra juniorer, vackert väder på Ytterns IP och gubbarna var laddade.

Matchen drog igång 13.00 på det mycket soliga Yttern. Matchen började inte bra, efter 5-10 minuter så tar Komarken ledningen. Målet, som var mycket turligt genom ett tänkt skott som tillslut blev en bra passning hittar fram till Robin Andersson som tryckte dit den. 1-0 Komarken.
Det var en svajig match med chanser åt båda hållen, Ytterbyspelarna verkade inte riktigt vara på tårna då det blev felpassningar, ingen rörelse på hela laget och allt blev ganska stilla. 30 minuter in i matchen får Joakim ett fri läge som han chippar i stolpen, detta var vår bästa chans i matchen och halvtidsresultat blev 1-0 till Komarken.

Andra halvlek börjar lite på samma sätt som första, spelet funkar inte för Ytterby och spelet går fram och tillbaka. Komarken får lite chanser och tillslut gör dom 2-0 och det riktigt tungt ut för Ytterby. Laget samlade ihop sig och började kämpa lite mer, men utan utdelning. Komarken gör sedan 3-0 efter ett friläge och det ser mycket mörkare ut för Ytterby.

Matchen hade kunnat vända då Komarken fick 2 röda kort under samma minut. Babo sprang mot mål och blev nersparkad utav en av Komarkens mittbackar, som fick rött kort för friläge. Sedan började en Komarken spelare tjafsa med Ytterbys tränare och han fick gult kort, eftersom han redan hade ett gult sedan innan så fick han rött. Men även fast Ytterby var 2 man mer så lyckades man inte få in bollen i mål. Men tillslut så blev det mål, Carl kom förbi på kanten och dribblade 2-3 spelare och sedan så stänkte han upp den i nättaket med vänsterdojjan. 1-3

Matchens slutresultat 1-3

Premiär av vår nya klubbshop
2015-02-23 13:46

Välkomna på lördag mellan 10 och 16!Ledarkonferens 2015
2015-02-20 10:37

Imorgon samlas alla ledare på Kvarnkullen för årets konferens.


Vi startar upp med en härlig frukostbuffé från Hälsö Fisk och sen hoppas vi att energin är på topp för många diskussioner.

Vi har några sponsorer på plats som kommer att prata om samarbetet med vår förening och dessutom presenterar vi riktlinjerna kring vår nya klubbshop på Team Sportia i Kungälv.  


Under dagen kommer också föreningsutvecklingsgruppen att prata om vad de arbetat fram under året som har gått.


Vi hoppas på en mycket inspirerande dag!

Nyheter från våra lag