SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
P11
Nu flyger tiden fram mot säsongsstart 2024
2024-02-07 07:38

Likt ett gammalt skolflygplan som skall göras färdigt lyfta verkar det nu vara avisning som gäller fram till första träningen i år. 

 

Som intresserade redan kunnat ta till sig via lagets kalender synes att tisdag 20 februari startar träningarna upp igen i organiserad form på Yttern. 

 

Fair-Play-Serierna 2024:
Matcherna i Fair-play-serien 2024 finns nu i kalendern . Matcherna spelas under perioden vecka 9 – 12. Räkna med 4 matcher/lag. Matcherna kommer till största del spelas på helgerna. Vi har anmält 3 lag, ett lag vardera i lätt, medel & svår nivå. 

 

Vi har ej några kända förändringar i spelartruppen. Så det skall bli väldigt roligt rulla igång real Ytterby igen inskruvade för 9-manna-spel. 

 

UTRUSTNINGSKONTROLL:
Kolla gärna över utrustningen, skor och kläder inför starten så allt passar och är i ordning. Skicka med en väska att förvara saker i på träningar och matcher så killarna har chans hålla ordning på sina saker och har med utrustning hem som de tog med till träningen. 

 

Mackan bjöd på ett bevingat citat under hösten:

- ”Hela bollen måste ligga stilla.

 

Förhoppningsvis kommer vi fånga många fler av Mackans bevingade ord under kommande säsong.  

 

ett - två - tre -  YTTERBY !!! 

 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada