Serie:Division 5A Herrar
Samling:17:30
3 nya poäng till Herrlaget
2018-05-05 07:10
Ytterby tog emot Angered på Yttern i vad som skulle bli en tät och spännande men kanske inte så välspelad match. YIS drog ändå längsta strået och vann med 1-0
Första halvlek var tät och inget av lagen tog riktigt initiativet i matchen. Det var inga längre spel sekvenser åt något håll och oftast slutade anfallen innan målvakterna fick visa sin förmåga.  Angered hade ett par snabba omställningar som såg luriga ut och Ytterby hade några framstötar via kanterna som dom kunde förvaltas bättre.
Efter paus så var kanske ändå Ytterby lite hetare och fortsatte utmana från kanterna och det blev också det som avgjorde då Steffen kunde nicka in ledningsmålet efter inspel från Oliver på vänsterkanten. Angered tryckte sedan på för kvittering och skapade några heta chanser men Adde i målet hade bestämt sig idag. Han höll tätt och gjorde  ett par högklassiga ingripanden när bortalaget kom igenom en annars stabil backlinje i hemmalaget.

Matchen slutade 1-0 till Ytterby och vi får nog tacka Adde i målet för denna segern.  Gött att hålla nollan också!