Serie:Division 5A Herrar
Samling:17:30
YIS Herr - Utbynäs 1-2
2018-08-18 10:23

Höststarten för herrlagen blev resultatmässigt inte vad vi hoppades på men spelet värmde och det ser ut som vi kan få en bra höst, ifall bara målen vill trilla in.

Utbynäs tog tidigt ledningen vilket inte var vad vi hoppats på. YIS tog ändå tag i spelet och försökte hitta lösningar framåt geneom ett tätt motståndarförsvar, utan att hitta de riktigt heta lägena i första halvlek.

I början av andra kom dock kvitteringen genom Tobias Hildesson och Ytterby fortsatte att spela bra, medans Utbynäs stack upp emellanåt i snabba kontringar som stundtals var farliga. Mot slutet kändes det som att Ytterby skulle kunna få in ytterligare ett mål genom ett tydligt överläge i bollinnehav men tyvärr lyckades Utbynäs ta lednignen igen via en omställning i 80:e minuten. YIS kämpade på men fick inte utdelning och matchen slutade 2-1 till utbynäs.