Fre 19/4 19:00; YIS Herr - Croatia GBG. Välkomna!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ytterby IS!
Herr
IK Zenith - Ytterby IS
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 23 augusti, 18:30
Plats:Hovgårdsvallen 1 Gräs
Serie:Division 5A Herrar
Samling:17:15
Zenith - Ytterby: 3-3
2018-08-24 14:20

Herrarna hade nu chansen att knapra in lite poäng på toppen i mötet med serieledarna från IK Zenith.

Tyvärr blev det delad poäng och avståndet kvarstår.....


Matchen startade inte bra för oss och vi kom inte upp i nivå i första halvlek. Istället kunde Zenith ta ledningen två gånger och tog med sig 2-0 i halvtid.

Inför andra gjordes lite omgrupperingar i Ytterby coh en mer offensiv upställning, vilket gav energi och efterhand så tog vi mer och mer över intiativet och tryckte tillbaka hemmalaget.

Efterhand började också målen trilla in, 1-2 genom Calle, 2-2 genom Steffen på straff innan vi tog ledningen genom Hilding. Bra så, men Zenith gorde en sista kraftansträngning och lyfte fram laget och fick en farlig frispark i slutet som resulterade i mål och fastställde slutresultatet 3-3. Sumerat så hade vi ingen bra start på matchen men arbetade oss in i den och gav oss själva chansen till 3 poäng. Tyvärr orkade vi inte hålla i ledningen så avståndet till toppen kvarstår oförändrat.



<< Tillbaka

 
 
Sponsorer Ytterby IS lotten 2024
SAMARBETSPARTNERS
HANDLA OCH STÖTTA OSS SAMTIDIGT
Information vid skada