Serie:Division 5A Herrar
Samling:11:45
Revanch mot ÄIK!
2018-10-09 00:09
Herrlaget åkte till Älvängen för revanch för nederlaget i våras, då vi efter en rejäl genomklappning låg under med 3-0 efter 25 minuter och aldrig kom in i matchen. Returen slutade med seger 3-2 efter en stabil insast!

Tyvärr började matchen nästan lika illa med ett underläge redan i 13:e minuten. Skulle historien upprepa sig? Nej, tvärtom så blev det en väckarklocka och redan 2 minuter senare kom kvitteringen genom Fabbe. Sedan kunde vi återigen njuta av det fina spel som killarna visat upp under hösten och med mycket bollinnehav och energi så pressades ÄIK tillbaka och efter 35 så kom också ledningsmålen, 2-1 genom David, vilket stod sig till halvlek

Andra halvek såg spelmässigt rätt mycket ut som första, och i 81:a minuten så utökade vi ledningen till 3-1 genom Steffen. Lite hopp tändes sedan för hemmalaget i 86:e då de reducerade genom en straff. Det blev dock matchens sista mål och YIS kunde åka hem med 3 goa poäng!