Fre 19/4 19:00; YIS Herr - Croatia GBG. Välkomna!

Serie:Division 5A Herrar
Samling:12:00
Knapp seger i svårspelad match
2019-09-09 08:01
Matchen borta mot Partille på Lexbys gräsplan spelades i strålande solsken men det räckte inte för att torka upp allt regnvatten som låg kvar på plan, vilket påverkade spelet. Ytterby bemästrade dock detta bäst och kunde åka hem med 3 poäng .

Vi tog ledningen tidigt genom Jocke som stötte in ett fint inlägg från Fabbe. Dock kom repliken snabbt från Partille, som kvitterade strax efteråt. Matchbilden i första halvlek var annars att Ytterby hade mer boll och förde spelet men Partille var giftiga i omställningar och det var situationer framför bägge målen. Strax innan halvtid hade Partille ett ypperligt läge att ta ledningen men Adde höll tätt och i nästa anfall kom ledningsmålet genom Sebbe.

Andra halvlek följde samma mönster och det var hård kamp på planen. Partille jagade frenetiskt för att få en kvittering men det blev inga fler mål. Seger med 2-1 och nu väntar nästa toppmöte, hemma mot Älvängen på fredag!