Serie:Division 5A Herrar
Samling:18:00
Delad poäng i toppmötet
2019-09-14 07:24

Många var vi som nyfiket drog till Yttern denna kväll för att få se hur älv-derbyt skulle sluta. Efter vårens hemmaseger för Älvängen var det ett revanchsuget Ytterby som i vanlig ordning tog tag i spelet och var det spelförande laget. Älvängen hotade dock hela tiden genom snabba omställningar och  chanserna var nog ganka rättvist fördelade över matchen.

Efter Älvängens ledningsmål (straff) i slutet av första blev trycket mot bortalaget ännu tydligare och Ytterby kunde med 20 minuter kvar kvittera, efter ett grymt inspel av Adam till Jocke som krångade in bollen ur ett avigt läge.  Matchens sista minuter blev en kavalkad i missade målchanser då bägge lagen gick för ett avgörande, men inga fler mål blev det och matchen slutade 1-1.