Samling:18:00
Skönlir i ösregn gav 3 poäng!
2020-09-26 07:13
Fabbe rundar en försvarare
Förutsättningarna för matchen var att vid seger så fortsätter vi utmana Angered om seriesegern. Jonsered hade sin sista chans att hänga på och slåss om topp-placering, så mycket stod på spel.
Regnet gjorde det svårspelat men vi behärskade både blåsten och det blöta underlaget bäst och gick segrande från matchen, 5-3 efter 3-2 i halvlek.
Vi rivstartade med mål redan i 2:a minuten, en frispark rätt i mål (Jocke). En kvittering av Jonsered följdes sedan av två fina spelmål där Tim var sist på bollen vid bägge.
Med 5 minuter kvar av första så kunde Jonsered reducera till 3-2 som vi gick till pausvila med.
I andra så kom igen en kvittering men vi tog snart ledningen igen, två mål inom 4 minuter, först en straff och sedan en frispark direkt i mål, signerade Jocke.
30 minuter kvar och nu släppte vi inte in JIF i matchen igen. Stabilt och kontrollerad avslutning på matchen och 5-3 segern i hamn.
Nu väntar en riktigt spännande match, hemma på Onsdag mot Guldheden som jagar strax bakom i tabellen.