Samling:11:00
Seger i första kvalmatchen
2020-10-10 18:19
Jubel efter 3-0 målet. Foto J. Strand
Då var kvalet till trean igång. Första matchen mot Trollhättans FK slutade med en 3-0 seger efter 1-0 i halvtid. En skön start på kvalet där nästa anhalt är Stenkullen borta på fredag 16/10.
1-0 kom tidigt efter att snabbfotade Felix drev upp ett anfall som han själv avslutade snyggt. Därefter kom TFK in i matchen och hade några farligheter som Adde och försvaret kunde avvärja.  Vi hade också möjligheter att utöka men 1-0 stod sig halvleken ut.
Efter paus tog vi direkt initiativet och radade upp målchanser. I 58:e fick vi utdelning genom en Vander-klack efter en frispark av Jocke.
Nu släppte vi inte taget om matchen och kunde i slutminuten fastställa resultatet till 3-0 genom Sebbe som serverades snyggt av Adam och Tim.
Nu laddar vi om och ser fram emot nästa match, borta mot Stenkullen på fredag!