Serie:Div 3 Mellersta Götaland, herr 2021
Samling:18:00
6-3 vinst i Skene
2021-06-11 23:41

Återigen en gedigen första halvlek bäddade för en övertygande seger i bortamatchen mot Skene. Efter ett tidigt ledningsmål och därefter kvittering så kom rycket med 3 mål på 9 minuter mellan 25:e och 34:e minuten. Innan halvleken var slut hade också 5-1 rullat in. Skön känsla i halvtid som fanns kvar efter paus och i 72:a kom 6:an. 100-årsjubilerande Skene snyggade till siffrorna på slutet med 2 mål och domaren blåste av matchen strax innan den stora fotbollsfesten i Europa drog igång, där Mancinis mannar visade samma finess som Tartagnis och gav EM en sprakande inledning 😊